Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Afval Almere

Misschien ga je werken in je tuin of ga je (je keuken) verbouwen of heb je over de jaren veel spullen verzameld en wil je die gaan opruimen. Afval in Almere, je komt er niet omheen. Van klein afval tot grote spullen die je nog wel bewaard, maar eigenlijk prima weg kunt doen. Vaak kun je niet alle soorten afval kwijt in jouw containers in Almere. Je oude bankstel bijvoorbeeld die kun je niet even in de grijze container stoppen of voor je huis neerzetten.

 

Afval ophalen Almere

De gemeente in Almere haalt mogelijk een aantal keer per jaar het afval op. Hier zitten alleen wel wat voorwaarden aan vast en er moet een datum afgesproken worden. Een andere optie is om naar de milieustraat in Almere te gaan. Daar kun je tegen lange wachtrijen aanlopen en daar is het de bedoeling dat je zelf je afval sorteert. Veel gemakkelijker is het om je afval te laten ophalen door bij een recyclingbedrijf als Spelt Afvalcontainer een container te huren. Zo heb je tijdens het opruimen direct een plek om alles weg te gooien. Je vult de container(s) en hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Want wij halen de container op de afgesproken datum bij je op en jij bent van jouw afval in Almere af! Vervolgens zorgen wij ervoor dat het afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

 

Container voor de deur voor jouw afval in Almere

Een container plaatsen voor het ophalen van jouw afval in Almere is voor ons geen enkel probleem. Het makkelijkste is als er parkeerplaatsen bij jou voor de deur zijn. Een container past namelijk gemakkelijk op een parkeerplaats. Soms mag de container ook voor de deur op de stoep geplaatst worden. Ga altijd van tevoren na of dit ook geldt voor jouw locatie in Almere. Een container huren bij Spelt Afvalcontainer doe je in 3 eenvoudige stappen:

 

  1. Selecteer de soort container
  2. Voer je gegevens in
  3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Heb je alle stappen doorlopen,  dan komen wij de container op de afgesproken datum bij jou in Amsterdam plaatsen.

 

Vind jouw container

 

Welke container is geschikt voor jouw soort afval in Almere

Wij hebben voor alle soorten afval een container. Onze containers hebben een grootte tussen de 3m3 en 12m3, waarbij de 10m3 ook beschikbaar is in een gesloten variant. Elke soort container kent z’n eigen afvalstoffen. Zo is de bouw- en sloopafval container een geschikte container om te gebruiken tijdens  een verbouwing, vooral omdat hier veel verschillende soorten afval in mogen. Ga je werken in de tuin, dan hebben we daar de groen- en tuinafvalcontainer voor. Ga je graven en wil je grond afvoeren? Laten wij daar dan de grondafval container voor hebben. En ook voor dakafval hebben wij een speciale dakafval container beschikbaar.

 

Waarom jouw afval laten verwerken door Spelt Afvalcontainer? 

Spelt Afvalcontainer is al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling in Nederland. Met zes vestigingen verspreid over het land, zijn wij in staat op alle plekken in Nederland afvalcontainers te leveren, zo ook bij jou in Almere. Daarbij kunnen wij de containers voor jouw afval snel leveren. Bestel je vandaag, dan kunnen wij de volgende werkdag al leveren. Een afvalcontainer van Spelt Afvalcontainer huur je snel en eenvoudig inclusief 8 weken huur, BTW én zonder aflever- en ophaalkosten. Is de huurperiode voorbij, dan wordt de container bij jou thuis opgehaald en wordt het afval gerecycled. Na inzameling verdelen wij het afval uit Almere over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom is er een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval uit Almere worden bijvoorbeeld omgezet in brandstof om energie op te wekken of worden gebruikt voor fundatiemateriaal voor de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval uit Almere hergebruiken? Lees onze blogpost.

Almere