Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Afval Haarlem

Misschien ga je werken in je tuin of ga je (je keuken) verbouwen of heb je over de jaren veel spullen verzameld en wil je die gaan opruimen. Afval in Haarlem, je komt er niet omheen. Van klein afval tot grote spullen die je nog wel bewaard, maar eigenlijk prima weg kunt doen. Vaak kun je niet alle soorten afval kwijt in jouw containers in Haarlem. Je oude bankstel bijvoorbeeld die kun je niet even in de grijze container stoppen of voor je huis neerzetten. Daar gaat de gemeente Haarlem niet blij mee zijn!

 

Afval ophalen Haarlem

De gemeente in Haarlem kan vaak een aantal keer per jaar afval ophalen. Hier zitten alleen wel wat voorwaarden aan vast en er moet een datum afgesproken worden. Een andere optie is om naar de milieustraat in Haarlem te gaan. Daar kun je tegen lange wachtrijen aanlopen en is het de bedoeling dat je zelf je afval bij de stort sorteert. Veel gemakkelijker is het om je afval te laten ophalen in Haarlem door bij een recyclingbedrijf een afvalcontainer te huren. Zo heb je tijdens het opruimen direct een plek om alles weg te gooien. Je vult de container(s) en hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Want wij halen de container op de afgesproken datum bij je op en jij bent van jouw afval in Haarlem af! Vervolgens zorgen wij ervoor dat het afval op verantwoorde wijze wordt verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

 

Container voor de deur voor jouw afval in Haarlem

Een container plaatsen voor het ophalen van jouw afval in Haarlem is voor ons geen enkel probleem. Het makkelijkste is als er parkeerplaatsen bij jou voor de deur zijn. Een container past namelijk gemakkelijk op 1 parkeerplaats. Soms mag deze ook voor de deur op de stoep geplaatst worden. Ga altijd na of dit ook geldt voor jouw locatie in Haarlem. Een container huren bij Spelt Afvalcontainer doe je in 3 eenvoudige stappen:

 

  1. Selecteer de soort container
  2. Voer je gegevens in
  3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Heb je alle stappen doorlopen,  dan komen wij de container op de afgesproken datum bij jou in haarlem plaatsen.

 

Vind jouw container

 

Welke container is geschikt voor jouw soort afval in Haarlem

Heb jij een container nodig om van je afval af te komen in Haarlem? Wij hebben voor alle soorten afval een container. Onze containers hebben een grootte tussen de 3m3 en 12m3, waarbij de 10m3 ook beschikbaar is in een gesloten variant. Elke soort container kent z’n eigen afvalstoffen. Zo is de bouw- en sloopafval container een geschikte container om te gebruiken tijdens  een verbouwing, vooral omdat hier veel verschillende soorten afval in mogen. Ga je werken in de tuin, dan hebben we daar de groen- en tuinafval container voor. Ga je graven en wil je grond afvoeren? Laten wij daar dan de grondafval container voor hebben. En ook voor dakafval hebben wij een speciale dakafval container beschikbaar.

 

Waarom jouw afval laten verwerken door Spelt Afvalcontainers? 

Spelt Afvalcontainer is al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling in Nederland. Met 6 vestigingen verspreid over het land, zijn wij in staat op alle plekken in Nederland afvalcontainers te leveren, zo ook bij jou in Haarlem. Daarbij kunnen wij de containers voor jouw afval snel leveren. Bestel je vandaag, dan kunnen wij de volgende werkdag al leveren. Een afvalcontainer van Spelt Afvalcontainer huur je snel en eenvoudig inclusief 8 weken huur, BTW én zonder aflever- en ophaalkosten. Is de huurperiode voorbij, dan wordt de container bij jou thuis opgehaald en wordt het afval gerecycled. Na inzameling verdelen wij het afval uit Haarlem over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom is er een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval uit Haarlem worden bijvoorbeeld omgezet in brandstof om energie op te wekken of worden gebruikt voor fundatiemateriaal voor de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval uit Haarlem hergebruiken? Lees onze blogpost.