Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Spelt Afvalinzameling Heerenveen B.V.

De beste containerservice van de provincies Friesland, Groningen, Drenthe én Flevoland bevindt zich in Heerenveen. Voor het huren van een afvalcontainer in de regio van Lemmer, Drachten, Leeuwarden, Groningen, Assen, Emmen én Zwolle bent u hier aan het juiste adres. 

Met containers in alle soorten en maten en voor alle soorten afval, ben je aan het juiste adres bij Afvalcontainer-Holland.nl. Voor ieder project dat je onderneemt hebben wij de juiste afvalcontainer in huis.

Kies de juiste afvalcontainer!

Direct bij de bron uw puincontainer, bouwcontainer, groencontainer of bouwafval bak kan bestellen? Dat heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een tussenpartij. Zo bent verzekerd van de scherpste prijs en rijden onze eigen chauffeurs zeker niet “by Dokkum om”. De door u bestelde afvalcontainer wordt door hen altijd op tijd én netjes geplaatst.

De medewerkers van Afvalcontainer-Holland zetten nét even die extra stap. Heeft u speciale verzoeken zoals een tijdstip van levering of moet de container iets langer blijven staan? Dit maken ze in Heerenveen zonder probleem voor u in orde. 

Vanuit Heerenveen rijden onze chauffeurs afvalcontainers door heel Noord Nederland, zo rijden zij onder andere naar:

Almere
Appelscha
Assen
Beilen
Bolsward
Borger
Burgum
Coevorden
Dokkum
Drachten
Dronten
Dwingeloo
Emmeloord
Giethoorn
Hardenberg
Harlingen
Hindeloopen
Hoogezand
Kampen
Lelystad
Meppel
Ommen
Stadskanaal
Steenwijk
Ter Apel
Urk
Veendam
Winschoten
Winsum
Zwolle

 

Dus heeft u een bak in Zwolle nodig? Zoekt u een tuinafval container in Groningen? Heeft u een container nodig voor bouwafval in Leeuwarden of een grofvuil container in de provincie Drenthe? Twijfel niet en bestel eenvoudig en voor een scherpe prijs een container bij Afvalcontainer-Holland.nl!

 

Meer informatie nodig over het huren van een afvalcontainer bij Spelt Afvalinzameling Heerenveen B.V.? Neem direct contact met ons op!

 

Op zoek naar afvalverwerking van Dijk Heerenveen, Oldenmarkt of Beelen Noord Holland? Zij vallen nu onder Spelt! Dezelfde service die u gewend bent, voor de scherpste prijs!