Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Spelt Afvalinzameling Nieuwveen B.V.

Voor het huren van een afvalcontainer in de provincies Noord Holland, Zuid Holland én Utrecht bent u bij Spelt Afvalinzameling uit Nieuwveen aan het juiste adres. Centraal gelegen tussen deze provincies leveren wij vanuit deze vestiging afvalcontainers in de regio van Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Gouda, Woerden, Leiden, Den Haag én Utrecht.

Met afvalcontainers in alle gewenste soorten en maten en voor alle soorten afval is er een grote diversiteit aan afvalcontainers aanwezig die geschikt zijn voor uw project.

Kies de juiste afvalcontainer!

Direct bij de bron uw puincontainer, bouwcontainer, groencontainer of bouwafval bak kan bestellen? Dat heeft zo zijn voordelen ten opzichte van een tussenpartij. Zo bent u ervan verzekerd van de scherpste prijs en zorgen onze eigen chauffeurs ervoor dat de door u bestelde afvalcontainer altijd op tijd én netjes wordt geplaatst.

De medewerkers van Afvalcontainer-Holland.nl zetten nét even die extra stap. Heeft u speciale verzoeken zoals een tijdstip van levering of moet de container iets langer blijven staan? Dit maken ze in Nieuwveen zonder probleem voor u in orde. 

Vanuit Alphen aan den Rijn rijden onze chauffeurs afvalcontainers door de hele Randstad, zo rijden zij onder andere naar

Aalsmeer
Beverwijk
Bodegraven
Bussum
Culemborg
Den Haag
Gouda
Haarlem
Harmelen
Hilversum
Hoofddorp
Houten
Katwijk
Leiden
Leiderdorp
Leidsche Rijn
Maarssen
Mijdrecht
Moordrecht
Nieuw Vennep
Nieuwegein
Noordwijk
Purmerend
Reeuwijk
Roelofarendsveen
Sassenheim
Schiphol
Voorschoten
Wassenaar
Woerden
Zaandam
Zeist
Zoetermeer

 

Dus heeft u een bak in Amsterdam nodig? Zoekt u een tuinafval container in Leiden? Heeft u een container nodig voor bouwafval in Den Haag of een grofvuil container in de provincie Utrecht? Twijfel niet en bestel eenvoudig en voor een scherpe prijs een container bij Afvalcontainer-Holland.nl!

 

Meer informatie nodig over het huren van een afvalcontainer bij Spelt Afvalinzameling Nieuwveen B.V.? Neem direct contact met ons op!

 

Op zoek naar afvalverwerking Bovrie Mijdrecht of Van Dijk Woerden? Zij vallen nu onder Spelt! Dezelfde service die u gewend bent, voor de scherpste prijs!