Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Spelt Afvalinzameling Oisterwijk

Vanuit onze vestiging in Oisterwijk leveren wij afvalcontainers in de provincie Brabant. Onze vestiging is strategisch gelegen in het hart van de provincie Noord Brabant. Wij richten onze dienstverlening met name op de regio Tilburg, Waalwijk, Oosterhout, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Goes én Terneuzen. Wij bieden een grote diversiteit aan soorten en maten, geschikt voor kleine tot grote projecten en voor verschillende soorten afvalstromen.
Direct bij de bron kun je je puincontainer, bouwcontainer, groencontainer of bouwafval bak bestellen? Dat heeft zo zijn voordelen. Zo ben je verzekerd van de scherpste prijs en zorgen onze eigen chauffeurs ervoor dat de door jou bestelde afvalcontainer altijd op tijd én netjes wordt geplaatst. De medewerkers van Spelt Afvalcontainer zetten nét even die extra stap. Heb je speciale verzoeken zoals een tijdstip van levering of wil je juist dat de container iets langer blijf staan? Geen probleem. Dit maken wij in Oisterwijk voor je in orde. 

Onze chauffeurs leveren de afvalcontainers vanuit Oisterwijk in o.a. in de volgende plaatsen in Brabant en Zeeland:

Baarle Nassau
Bergen op Zoom
Chaam
Den Bosch
Dinteloord
Dongen
Dordrecht
Drunen
Etten-Leur
Gilze
Goirle
Halsteren
Hoogerheide
Kaatsheuvel
Made
Oirschot
Oosterhout
Oudenbosch
Raamsdonksveer
Rijen
Roosendaal
Rucphen
Sint Annaland
Sprang Capelle
Steenbergen
Tilburg
Waalwijk
Zundert
Dus heb je een grofvuil container in Breda nodig? Of zoek je een bouwafval container in Waalwijk? Of heb je misschien een container nodig voor puin in Bergen op Zoom? Twijfel niet en bestel eenvoudig en voor een scherpe prijs een container bij Spelt Afvalcontainer!

 

Meer informatie nodig over het huren van een afvalcontainer bij Spelt Afvalinzameling Oisterwijk B.V.? Neem direct contact met ons op!