9.4/10 (535 reviews)
 • Bezorging door heel Nederland
 • All-in prijzen
 • Inclusief 8 weken huur
 • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Afvalcontainer huren

Een container huren gaat bij Spelt Afvalcontainer in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer de soort container
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bij Spelt Afvalcontainer kun je verschillende soorten afvalcontainers huren: bouwcontainers, groencontainers, grondcontainers, grofvuilcontainer, houtcontainers en puincontainers. Onze afvalcontainers zijn te huur in vijf formaten: 3m³, 6m³, 10m³ open, 10m³ gesloten en 12m³. Hierdoor vind je bij ons altijd de juiste container passend bij jouw klus. Al onze prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de afvalcontainer vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag al geleverd!

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat?

Een afvalcontainer huren doe je niet dagelijks. We begrijpen dan ook dat dit geen eenvoudige keuze is. Want, welk formaat past bij jouw verbouwing? Om je hierbij te helpen kun je onze blog lezen met zes praktische tips. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je graag bij het kiezen van het juiste formaat.

Vind het juiste formaat

Waar moet je op letten bij het huren van een afvalcontainer?

Bij het huren van een afvalcontainer komen een aantal dingen kijken. Wij hebben daarom een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet:

 1.  Maak een inschatting van de soort en hoeveelheid afval die bij je verbouwing vrijkomen.
 2. Bekijk welke afvalstoffen in de afvalcontainer mogen.
 3. Onderzoek van tevoren of je vergunningen nodig hebt.
 4. Bedenk welke soort container je nodig hebt; de grootte en of je een gesloten of open container wilt.
 5. Zorg voor voldoende ruimte voor plaatsing van de container.
 6. Vul de afvalcontainer niet te vol. Niet hoger dan de rand.

Heb je andere vragen over het huren van een container? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag!
Meer over bovenstaande tips lees je in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een container huren bij Spelt Afvalcontainer?

Spelt Afvalcontainer is al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling in Nederland. Wij zijn onderdeel van Spelt Afvalinzameling met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk, Rotterdam en Zeist. Hierdoor kunnen wij je container snel leveren waar dan ook in Nederland. Een afvalcontainer van Spelt Afvalcontainer huur je snel en eenvoudig inclusief 8 weken huur, BTW én zonder aflever- en ophaalkosten. Is de huurperiode voorbij, dan wordt de container bij jou thuis opgehaald en wordt het afval gerecycled. Na inzameling verdelen wij het afval namelijk over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom is er een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval worden bijvoorbeeld omgezet in brandstof om energie op te wekken of in fundatiemateriaal voor de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval hergebruiken? Lees onze blogpost.

Afvalcontainer afleveren

Bestel je afvalcontainer vandaag, dan leveren wij deze de volgende werkdag bij je af. Of op een andere dag als jou dat beter uit komt. Zorg ervoor dat er plek vrij is voor de afvalcontainer. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk ook goed of je hier een vergunning voor nodig hebt. Onze chauffeur zal vervolgens de container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Afvalcontainer ophalen

Wij halen de container op op de dag die je bij de bestelling hebt doorgegeven. Wil je toch een andere ophaaldag? Geen probleem. Je kunt ons bellen of mailen om de gewenste ophaaldatum aan ons door te geven. Wij plannen dan een nieuw moment om de container op te halen. Wil je dat de container gewisseld wordt voor een nieuwe container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de container gewisseld mag worden. We zijn je graag van dienst.

Meestgestelde vragen

Wij begrijpen goed dat het huren van een container vragen met zich meebrengt. Daarom hebben wij een aantal veelgestelde vragen voor je op een rij gezet, de zogenaamde meestgestelde vragen. Staat je antwoord niet tussen de meestgestelde vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe werkt het bestellen

Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld, zo zie je welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Ook vul je hier een eventuele kortingscode in, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Hou onze social mediakanalen in de gaten voor kortingscodes!

Stap 3:
Vul je gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Geen probleem. Vul de afleverdatum in, als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via mail (shop@spelt.nl) of telefonisch (085 – 048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Je ontvangt daarna een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met je vragen bij onze online chatbox terecht. En je kunt ons natuurlijk ook telefonisch of via e-mail benaderen.

Heb ik een account nodig?

Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Wel kan een account handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Bij Spelt Afvalcontainer kun je gebruikmaken van de volgende betaalmethodes:

iDEAL

MasterCard

Visa

Maestro

PayPal

Klarna

Przelewy

Door gebruik te maken van een van deze betaalmogelijkheden kun je de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis. Kies je voor betaling achteraf via Klarna, dan is het goed om te weten dat de volledige betaling verder via Klarna verloopt en dat eventuele vragen over die betaalwijze ook via Klarna lopen.

Kan de bestelling worden gewijzigd?

Ja, je kan je wijziging doorgeven via de chat, per mail of telefonisch, mits dit minimaal 24 uur voor plaatsing van de container gebeurt. Doe je dit via de chat of per mail dan krijg je een digitale bevestiging van de wijziging. Neem je telefonisch contact op, dan wordt de wijziging meteen in behandeling genomen. Annuleren van de bestelling brengt kosten met zich mee.

Ontvang ik een factuur?

Je ontvangt een factuur via mail nadat de betaling is afgerond. Heb je een account bij Spelt Afvalcontainer dan vind je daar een overzicht van al je facturen.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.

9.4

Alles goed en snel

Geen surprises :), als verwacht
- Eindhoven

Alles volgens afspraak en heel snel halen/brengen van de container

Positieve ervaring! Vriendelijke dame aan de telefoon en snelle haal-/breng service!
- Aalsmeer
568 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10