Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
 • Klanten beoordelen ons met een 9,5
 • Incl. aflever- en ophaalkosten
 • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
 • Inclusief 8 weken huur
 • Bezorging door heel Nederland

Bezorging in heel Nederland.

Zelf breng- en ophaalmoment kiezen.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Bouwafval container

Een bouwafval container huren gaat bij Afvalcontainer Holland in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer jouw formaat
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bouwafval en sloopafval zijn afvalstromen die ontstaan na het (aan)bouwen, renoveren of slopen van een gebouw of pand. Het is afval dat vrijkomt tijdens de klus of wat er overblijft nadat de klus is voltooid. Bouwafval containers, ook wel sloopafval- of bouwcontainers genoemd, zijn te huur bij ons in vier formaten: 3m³. 6m³, 10m³, 10m³ gesloten en 12m³. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Bestel je de container vandaag, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Kies een formaat

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Afval    
Bouw- en sloop 289,- Bestellen
Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Afval    
Bouw- en sloop 399,- Bestellen

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Afval    
Bouw- en sloop 509,- Bestellen

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Afval    
Bouw- en sloop 524,- Bestellen
Beste koop

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Afval    
Bouw- en sloop 569,- Bestellen

Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat bouwafval container?

Een bouw- en sloopafval container huren doe je niet dagelijks. We snappen dan ook dat dit een lastige keuze is. Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je bij het kiezen van het juiste formaat.

Vind het juiste formaat!

Wat mag er in een bouw- en sloopcontainer?

Een grote verbouwing voor de boeg waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen? Dan is een bouwcontainer voor jou de beste keuze. In een bouwcontainer mag je verschillende soorten afval deponeren die bij een verbouwing vrijkomen. Lees meer over de afvalsoorten die bij een verbouwing kunnen vrijkomen.

 

Welk afval komt er bij een verbouwing vrij?
 

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Hout Asbest
Metalen Gevaarlijk afval
Kunststoffen Vloeistoffen
Papier/karton Grond
Glas Matrassen
Isolatiemateriaal Batterijen
Dakafval (max. 5% van de container is gevuld met dakafval, mag geen asbest bevatten) Witgoed
Tapijt (max. 10% van de container is gevuld met tapijt)Autobanden
Puin/Steen
Gips
Geïmpregneerd hout

Waar moet je op letten bij een bouwafval container huren?

Bij het huren van een bouwafval container komen een aantal factoren kijken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

 1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
 2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de container mogen.
 3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben.
 4. Bedenk van te voren of je een gesloten of open container wil.
 5. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing.
 6. Vul de afvalcontainer niet te vol. Niet meer dan 20 cm boven de rand.

Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een bouwafval en sloopafval container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een bouwafval container huren bij Afvalcontainer Holland?

Bij Afvalcontainer Holland huur je gemakkelijk en snel een bouwcontainer inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij uw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Jouw bouwafval kan bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen! Meer weten over het duurzame hergebruik van jouw afval? Lees onze blogpost hierover.

Bouwafval container afleveren

Een bouwafval container afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze vandaag besteld. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de bouw- en sloopafval container. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de bouwcontainer afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Bouwafval container ophalen

Wij komen de bouwafval container ophalen op de dag die jij bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wil je toch een andere ophaaldag? Dit is geen probleem. Je kunt ons bellen of e-mailen om de nieuwe ophaaldatum aan ons door te geven. Wij zullen vervolgens een nieuw moment plannen om de bouwafval container op te halen. Mag de bouwafval container gewisseld worden voor een nieuwe bouwafval container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe bouwafval container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de bouwafval container gewisseld mag worden.

FAQ

Wij begrijpen dat bij een container voor bouwafval huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een FAQ opgesteld. Bekijk onze FAQ om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

Hoe werkt het bestellen
Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

Stap 3:
Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Heb ik een account nodig?
Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Alle betaalmethodes die Afvalcontainer Holland aanbiedt zijn:

iDEAL
MasterCard
Visa
Maestro
V PAY
Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

Ontvang ik een factuur?
Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Afvalcontainer Holland, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
Zijn er bijkomende kosten?
Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
9.5

Alles duidelijk en netjes geregeld

Duidelijke site alles netjes en overzichtelijk Prima prijzen in vergelijking met andere

Reactie van het bedrijf

Beste Stephan, Bedankt voor de review, goed om te horen dat de prijzen goed zijn vergeleken met andere bedrijven. We hopen u snel nog eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Saar

- Alphen aan den Rijn

Heel goed!

Super snel geleverd en op de gewenste tijd weer netjes opgehaald.

Reactie van het bedrijf

Goedendag, Bedankt voor uw reactie, fijn dat onze dienstverlening u goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar

- Voorschoten
233 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10