Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Groenafval Den Haag

Ben jij bezig met je tuin, of van plan te gaan werken in je tuin? Dat betekent veel groenafval in je tuin in Den Haag. Je komt er helaas niet omheen, een mooie tuin hebben betekent ook dat je deze bij moet houden. De plantjes snoeien, het gras maaien, onkruid wieden, als je een tuin hebt weet je maar al te goed wat wij bedoelen. Daar zit je dan met een grote hoop bladeren en takken in je tuin. Met een beetje geluk past het in je groene container, maar wat nou als dit niet zo is? Wat kun je dan eigenlijk met je groenafval in Den Haag doen? 

 

Wat valt er onder groenafval in Den Haag? 

Laten we beginnen met eerst duidelijk maken wat er onder groenafval valt in Den Haag. Gelukkig is dit vrij gemakkelijk en is dit in zo goed als alle gemeentes in Nederland gelijk.  Groenafval is officieel het organische afval uit de tuin zoals beplanting, groei- en snoeiafval. Daarbij kun je denken aan takken, bladeren, delen van je moestuin, struiken, gras of maaisel, riet en bamboe. Een beetje grond erbij is niet erg, al zitten hier wel regels aan. Er mag namelijk niet meer grond in de groencontainer dan 10% van het totale groenafval. Er zijn ook een aantal dingen waarvan je misschien denkt dat het groenafval is, maar als het om afvalverwerking gaat het niet in de groencontainer hoort. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld boomstronken, graszoden en tuinhout. 

 

Groenafval laten ophalen in Den Haag

Jouw groenafval kun je helaas niet laten ophalen door de gemeente Den Haag. Je zult dus zelf een manier moeten bedenken om van je (overtollige) groenafval af te komen. Je kunt bijvoorbeeld naar de stort in Den Haag gaan in het weekend. Maar daar kan het erg druk zijn. Ook zul je moeten bedenken hoe je het groenafval daar naar toe gaat vervoeren. Je kan het zo in je achterbak leggen, maar dan heb je wel veel troep in je auto. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een aanhanger of auto te huren om het zelf naar de stort in Den Haag te vervoeren. Dit kost je naast geld, ook vooral veel tijd. Gelukkig is er een veel makkelijkere oplossing, namelijk een groenafval container huren bij Spelt Afvalcontainer! Wij plaatsen de container op de door jou aangegeven plek en zullen deze op de afgesproken datum (of eerder of later) ophalen. Dan hoef jij alleen maar alles in de container te doen en komen wij jouw groenafval ophalen in Den Haag.

 

Groenafval container huren

Waarom jouw groenafval in Den Haag laten verwerken door Spelt Afvalcontainer? 

In Nederland is Spelt Afvalcontainer al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling. Onze vestigingen zitten verspreid over Nederland zodat we met gemak door het hele land, dus ook bij jou in Den Haag, afvalstromen als groenafval kunnen ophalen en verwerken. Het huren van een container voor groenafval in Den Haag kan gemakkelijk in drie stappen:

 

  1. Selecteer de soort container
  2. Voer je gegevens in
  3. Betaal gemakkelijk en veilig online


Alle prijzen op onze website zijn inclusief 8 weken huur, BTW en aflever- en ophaalkosten. De prijs die je ziet is dus ook de prijs die je betaald. Wanneer de huurperiode voorbij is komen wij de container bij jou ophalen. Wil je deze eerder ophalen of nog wat langer gebruiken? Met onze flexibele manier van werken is dit geen probleem!

 

Wij vinden dat afvalverwerking zo milieuvriendelijk mogelijk gedaan moet worden, daarom zijn wij erop gericht om zoveel mogelijk afvalstromen te recyclen. Je kiest dus niet alleen voor gemak, maar ook voor de meest milieuvriendelijke oplossing!

 

Groenafval container huren