Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Grond afvoeren Haarlem

Ben jij bezig met een verbouwing waar veel grond vrijkomt? Dan is het wel zo gemakkelijk als je de grond eenvoudig kunt laten afvoeren. Je kunt de grond niet simpelweg gewoon laten liggen op een hoop, het zal tenslotte niet vanzelf verdwijnen. Grond laten afvoeren in Haarlem komt voornamelijk voor wanneer de tuin gerenoveerd wordt, denk maar eens aan het ingraven van een trampoline of aan het leggen van tegels of plaatsen van een vijver. Maar, wat als je veel grond over hebt waar geen bestemming voor is te vinden in de tuin? Wat zijn je opties om het af te laten voeren in Haarlem? Je zou je grond zelf kunnen afvoeren door naar de milieustraat in Haarlem te gaan. Maar, veel gemakkelijker is om dit te laten doen door Spelt Afvalcontainer! Wij leveren een container die geschikt is om grond te laten afvoeren in Haarlem en halen deze ook weer op. Scheelt jou weer een hoop gedoe.

 

Welke grond in Haarlem kun je laten afvoeren door Spelt Afvalcontainer?

Wanneer je je grond in Haarlem gaat laten afvoeren door Spelt Afvalcontainer is het goed om te weten welke soorten grond wij allemaal afvoeren. In onze grond container mogen verschillende materialen die bij het afgraven vrijkomen zoals, zand, veen en aarde. Als je grond laat afvoeren let dan wel goed op dat er geen puin en takken tussen zitten. Daarnaast moet je ook goed opletten dat de grond niet vervuild is met andere soorten afval. Met vervuiling doelen wij op bijvoorbeeld andere afvalstoffen zoals grind, stenen of plastic.

 

De kosten van grond laten afvoeren in Haarlem

De kosten voor het laten afvoeren van grond in Haarlem is afhankelijk van de hoeveelheid grond. Dit bepaalt namelijk welke container en mogelijk hoeveel containers je nodig zult hebben. Bij Spelt Afvalcontainer heb je de keuze uit twee verschillende groottes containers, namelijk de 3m3 container en de 6m3 container.

 

Grondcontainer huren


Waarom jouw grond laten afvoeren door Spelt Afvalcontainer?

In Nederland is Spelt Afvalcontainer al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling. Onze vestigingen zitten verspreid over Nederland zodat we met gemak door het hele land, dus ook bij jou in Haarlem), afvalstromen als grond kunnen ophalen en verwerken. Het huren van een container voor grondafval in Haarlem kan eenvoudig in drie stappen:

 

  1. Selecteer de soort container
  2. Voer je gegevens in
  3. Betaal gemakkelijk en veilig online


Alle prijzen op onze website zijn inclusief 8 weken huur, BTW en aflever- en ophaalkosten. De prijs die je ziet is dus ook de prijs die je betaald. Wanneer de huurperiode voorbij is, komen wij de container bij jou ophalen. Wil je deze eerder op laten halen of nog wat langer gebruiken? Met onze flexibele manier van werken is dit geen probleem!

 

Wij vinden dat afvalverwerking zo milieuvriendelijk mogelijk moet plaatsvinden, daarom zijn wij erop gericht om zoveel mogelijk afvalstromen te recyclen. Sommige soorten afval zoals puin, kunnen namelijk hergebruikt worden. Je kiest dus niet alleen voor gemak, maar ook voor de meest milieuvriendelijke oplossing!

 

Grondcontainer huren