Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • All-in prijzen
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Puin afvoeren Rotterdam

Ga of ben jij aan het verbouwen en komt er veel puin vrij? Dan wil je daar natuurlijk zo snel en gemakkelijk mogelijk van af! Hoe minder puin in de weg blijft liggen hoe efficiënter je verbouwing zal gaan. Om van dat puin af te komen, kun je natuurlijk met een volle aanhanger naar de milieustraat in Rotterdam rijden om het daar te storten. Vaak staat daar een rij en moet je meerdere ritten maken om van je puinafval af te komen. Naast dat het je tijd kost en je daar alles nog verder moet sorteren, kan het ook zo zijn dat je voor iedere rit moet betalen. Zo ben je tijd en energie kwijt die je juist goed zou kunnen gebruiken voor je verbouwing. Dus waarom doe je het zelf als het ook makkelijk kan? De oplossing is dichterbij dan je denkt: huur eenvoudig en snel een puincontainer bij Spelt Afvalcontainer. Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel, of even tussendoor als je toch actief bent. Jij hoeft het afval dan alleen nog maar in de container te doen. Wij regelen de rest!

 

Welke soorten puin in Rotterdam kun je laten afvoeren door Spelt Afvalcontainer?

Tijdens je verbouwing komen veel soorten afvalstoffen vrij, een deel hiervan is puin maar niet alles valt onder puin. Daarom leggen wij je graag uit wat er precies onder puin in Rotterdam valt en wat je ook door ons kunt laten afvoeren. Onder puin verstaan wij vooral steenachtige materialen. Je kunt hierbij denken aan betonpuin, metselpuin, tuintegels, dakpannen, kakzandsteen, klinkers / sierbestrating, tuingrind, steen en badkamer- en keukentegels. Daarnaast is het natuurlijk ook goed om te weten wat er niet in een puincontainer mag. Hierbij kun je denken aan gasbeton, gips, asbest, roetverontreinigingen, dakgrind, plastic zakken, grond of tuinaarde en hout.

 

De kosten van puin laten afvoeren in Rotterdam

Wanneer je gaat verbouwen ben je natuurlijk bezig met het berekenen van alle kosten. Daarom snappen wij dat jij ook benieuwd bent naar de kosten voor het laten afvoeren van jouw puin in Rotterdam. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de hoeveelheid puin die je wilt laten afvoeren. Als je 3m3 puinafval wilt afvoeren ben je natuurlijk goedkoper uit dan als je 6m3 moet laten afvoeren. De hoeveelheid afval is dan ook de grootste factor waar het om de kosten gaat. Bij Spelt Afvalcontainer heb je de keuze uit twee containergroottes: 3m3 en 6m3. De tweede grote prijsfactor is het bepalen van de afvalsoorten die je wilt afvoeren. Staan er dingen op jouw lijstje die niet in een puincontainer mogen? Houd er dan rekening mee dat je nog een of meerdere soorten containers nodig hebt om je afval af te voeren. Als je dat tegelijk doet, ben je in één keer af van al jouw soorten afval!

 

Puincontainer huren


Waarom jouw puin laten afvoeren door Spelt Afvalcontainer?

In Nederland is Spelt Afvalcontainer al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling. Onze vestigingen zitten verspreid over Nederland zodat we met gemak door het hele land, dus ook bij jou in Rotterdam, afvalstromen als puin kunnen ophalen en verwerken. Het huren van een container voor puinafval in Rotterdam kan eenvoudig in drie stappen:

 

  1. Selecteer de soort container
  2. Voer je gegevens in
  3. Betaal gemakkelijk en veilig online


Alle prijzen op onze website zijn inclusief 8 weken huur, BTW en aflever- en ophaalkosten. De prijs die je ziet is dus ook de prijs die je betaald. Wanneer de huurperiode voorbij is komen wij de container bij jou ophalen. Wil je deze eerder ophalen of nog wat langer gebruiken? Met onze flexibele manier van werken is dit geen probleem!

 

Wij vinden dat afvalverwerking zo milieuvriendelijk mogelijk gedaan moet worden, daarom zijn wij erop gericht om zoveel mogelijk afvalstromen te recyclen. Je kiest dus niet alleen voor gemak, maar ook voor de meest milieuvriendelijke oplossing!

 

Puincontainer huren