Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Spelt Afvalinzameling Zeist

Vanuit onze vestiging in Zeist leveren wij afvalcontainers in de provincie Utrecht. Onze vestiging is strategisch gelegen in het hart van de provincie Utrecht. Wij richten onze dienstverlening met name op de regio Utrecht, Hilversum, Bussum,, Naarden, Nieuwegein, Zeist, Bilthoven, Baarn, Soest, Barneveld, Amersfoort, Leusden, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Houten, Culemborg en Apeldoorn. Wij bieden een grote diversiteit aan soorten en maten, geschikt voor kleine tot grote projecten en voor verschillende soorten afvalstromen.
  
Kies de juiste afvalcontainer! 

 

 

Je kunt direct bij ons je puincontainer, bouwcontainer, groencontainer of bouwafval bak bestellen? Dat heeft zo zijn voordelen. Zo ben je verzekerd van de scherpste prijs. Daarnaast zorgen onze eigen chauffeurs ervoor dat de door jou bestelde afvalcontainer op tijd wordt bezorgd en netjes wordt geplaatst. De medewerkers van Spelt Afvalcontainer zetten nét even die extra stap. Heb je speciale verzoeken zoals een tijdstip van levering of wil je juist dat de container iets langer blijf staan? Dat kan. Dit maken wij in Zeist voor je in orde. Onze chauffeurs leveren de afvalcontainers vanuit Zeist in o.a. in de volgende plaatsen in Utrecht en Gelderland:

 

Amersfoort

Apeldoorn
Baarn
Barneveld
Bilthoven
Bussum
Culemborg
Ermelo
Harderwijk
Hilversum
Houten
Leusden
Naarden
Nieuwegein
Nijkerk
Soest
Utrecht
Zeist

Dus heb je een grofvuil container in Utrecht nodig? Of zoek je een bouwafval container in Apeldoorn? Of heb je misschien een container nodig voor puin in Amersfoort? Twijfel niet en bestel eenvoudig en voor een scherpe prijs een container bij Spelt Afvalcontainer! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie nodig over het huren van een afvalcontainer bij Spelt Afvalinzameling Zeist B.V.? Neem direct contact met ons op!