Bezorging in heel Nederland

Zelf breng- en ophaalmoment kiezen

Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd

10m³ container huren (container 10 Kuub)

Een 10m³ container huren gaat bij Spelt Afvalcontainer in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer jouw soort container
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bij Spelt Afvalcontainer kun je verschillende soorten 10 kuub container huren: Bouwafvalcontainer, groenafval container, grofvuil container en houtcontainer. De 10m³ container die bij jouw klus past is hierdoor altijd bij ons te vinden. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de 10m³ afvalcontainer vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Welk type container moet ik kiezen?

  10m³ container afmetingen

  Dikke bak

  10m³ container afmetingen: 360 cm x 185 cm x 155 cm

  Onze 10m³ container, door ons de dikke bak genoemd, is zeer geschikt voor een grotere renovatie in en om het huis. Zo is de 10 kuub container vaak perfect voor wanneer je bijvoorbeeld muren gaat breken of de schutting gaat verbouwen. De 10m³ container kan geplaatst worden op één parkeerplaats. Hierdoor kun je de 10m³ container vrijwel altijd vlak bij huis kwijt. De 10m³ container is 360cm lang, 185cm breed en 155cm hoog.

  Voor welk type afval kan ik een container van 10m³ gebruiken?

  Onze 10m³ afvalcontainers zijn geschikt voor diverse type afval. Je kunt een 10m³ afvalcontainer huren voor:

  • Houtafval
  • Groenafval
  • Bouw -en sloopafval
  • Grof afval

  Ga je aan de slag met hout? Dan is de hout container 10m³ de juiste keuze. Deze kan gebruikt worden voor zowel geschilderd als onbeschilderd (hard) en verlijmd hout.

  Als er bij jouw verbouwing veel diverse soorten afval vrijkomen dan is de bouwafval container 10m³ de beste keuze. Deze container is geschikt voor de afvoer van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal. Deze container mag niet gebruikt worden voor asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. Ga je daarnaast ook kleine meubels deponeren? Huur dan een grofvuil container 10m³. Wil je zeker weten wat er wel en niet in een grofvuil container mag? Lees ons artikel hierover en voorkom onnodige boetes.

  Wil je een ander type afval afvoeren of weet je niet goed welke container je moet kiezen? Lees dan onze blog met 6 handige tips bij het huren van een afvalcontainer . Toch niet helemaal zeker over het formaat? Lees dan onze blog “Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?”. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor een afvalcontainer.

  Waar moet je op letten bij een 10m³ afvalcontainer huren?

  Bij het huren van een 10 kuub afvalcontainer zijn er een aantal factoren waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

  1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
  2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de soort 10m³ afvalcontainer mogen.
  3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben
  4. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing.
  5. Vul de 10 kuub afvalcontainer niet te vol. Vul hem niet hoger dan 20 cm boven de rand.

  Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

  Waarom een 10 kuub container huren bij Spelt-afvalcontainer?

  Spelt Afvalcontainer is onderdeel van Spelt Afvalinzameling, al 75 jaar een autoriteit in afvalinzameling met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk, Zeist en Rotterdam. ​Hierdoor kunnen wij snel jouw 10 kuub container leveren waar dan ook in Nederland. Bij Spelt Afvalcontainer huur je gemakkelijk en snel een 10m³ afvalcontainer inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de 10m³ container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval een duurzame herbestemming geven? Lees hier verder. 

  10m³ container afleveren

  Een 10m³ afvalcontainer afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze vandaag besteld. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de 10 kuub container. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de 10m³ container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

  10m³ container ophalen

  Wij komen de 10m³ container ophalen op de dag die jij bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wil je toch een andere ophaaldag? Dit is geen probleem. Je kunt ons bellen of e-mailen om de nieuwe ophaaldatum aan ons door te geven. Wij zullen vervolgens een nieuw moment plannen op de 10m³ container op te halen. Mag de 10m³ container gewisseld worden voor een nieuwe 10m³ container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe 10m³ container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de 10m³ container gewisseld mag worden.

  Toch een gesloten 10 kuub container?

  Een gesloten 10 kuub afvalcontainer heeft enkele voordelen ten opzichte van een open container. Geen risico dat er vuil in wordt geplaatst door anderen dat niet van jou is, geen rommel op en rond de container waar je beboet voor kan worden, en daarnaast geen risico dat de 10 kuub container niet meegenomen kan worden omdat hij te vol is. Wij hebben het in onderstaande blog precies voor je uitgelelegd wat die voordelen precies zijn.

  Lees meer

  Meestgestelde vragen

  Wij begrijpen dat bij een 10m³ container huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een aantal meestgestelde vragen opgesteld. Bekijk onze meestgestelde vragen om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

  Hoe werkt het bestellen
  Stap 1:
  Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

  Stap 2:
  Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

  Stap 3:
  Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

  Stap 4:
  Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

  Heb ik een account nodig?
  Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
  Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
  Alle betaalmethodes die Spelt Afvalcontainer aanbiedt zijn:

  iDEAL
  MasterCard
  Visa
  Maestro
  V PAY
  Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

  Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
  Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

  Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

  Ontvang ik een factuur?
  Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Spelt Afvalcontainer, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
  Zijn er bijkomende kosten?
  Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
  9.4

  Prima service

  Zowel als bij het brengen en halen van de container vriendelijke chauffeur
  - 't Goy

  Goede service

  Ondanks een fout mijnerzijds alles goed en snel opgelost
  - Zoetermeer
  1733 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10