Bezorging in heel Nederland

Zelf breng- en ophaalmoment kiezen

Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd

3m3 container

Een 3m³ container huren gaat bij Spelt Afvalcontainer in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer de soort container
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bij Spelt Afvalcontainer kun je verschillende soorten 3m3 containers huren: zoals de bouwafval container, groenafval container, grond container, grofvuil container, hout container en puin container. Hierdoor vind je bij ons altijd de 3m³ container die bij jouw klus past. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én gratis aflever -en ophaalkosten. Bestel je de 3m³ container vandaag, dan wordt deze de volgende werkdag al geleverd!

Welk type container moet ik kiezen?

  3m³ container afmetingen

  De spits-af-bijter

  3m³ container afmetingen: 230 cm x 175 cm x 110 cm

  De afmetingen van de 3m3 container maakt deze vaak perfect voor een kleine renovatie of verbouwing van een keuken of badkamer. De 3m³ container kan geplaatst worden op één parkeerplaats. Hierdoor kun je deze vrijwel altijd vlak bij huis kwijt.

  3m³ Container voor alle soorten afval

  Onze 3m³ containers zijn geschikt voor diverse type afval. Je kunt een 3m³ afvalcontainer huren voor:

  1. Puin
  2. Houtafval
  3. Groenafval
  4. Bouw -en sloopafval
  5. Grondafval
  6. Grof afval

  De puin container 3 kuub is geschikt voor betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en kalkzandsteen. Het is niet toegestaan om deze container te gebruiken voor gasbeton, gips, asbest, roetverontreinigingen en dakgrind.

  Ga je aan de slag met hout? Dan is de hout container 3m³ de juiste keuze. Deze kan gebruikt worden voor zowel geschilderd als onbeschilderd (hard) en verlijmd hout.

  Wanneer je bezig bent met een verbouwing waarbij diverse soorten afval vrijkomen dan is de bouwafval container 3m³ de beste keuze. Deze container is geschikt voor de afvoer van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal. Deze container mag niet gebruikt worden voor asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. Heb je ook kleine meubels om te deponeren? Huur dan een grofvuil container 3m³. Wil je zeker weten wat er wel en niet in een grofvuil container mag? Lees ons artikel hierover en voorkom onnodige boetes.

  Een container nodig voor de renovatie van je tuin? Kies dan voor de groenafval container 3m³ voor het afvoeren van onder andere takken, struiken, planten en bladeren. In deze container mag je geen tuinhout of grond deponeren. Wil je toch grond afvoeren? Kies dan voor de grondcontainer 3m³ voor de afvoer van schoon grond.

  Kom je er niet helemaal uit? Lees dan onze blogs voor hulp:

  1. 6 handige tips bij het huren van een afvalcontainer
  2. Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?

  Natuurlijk helpen wij jou ook graag persoonlijk met het maken van de juiste keuze. Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Waar moet je op letten bij een 3m³ afvalcontainer huren?

  Bij het huren van een 3m³ afvalcontainer komen een aantal dingen kijken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

   

  1. Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
  2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de soort 3m³ afvalcontainer mogen.
  3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben.
  4. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing.
  5. Vul de 3m³ afvalcontainer niet te vol. Niet meer dan 20 cm boven de rand.

  3 Kuub container huren bij Spelt Afvalcontainer

  Spelt Afvalcontainer is onderdeel van Spelt Afvalinzameling, al 75 jaar een autoriteit in afvalinzameling met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk, Zeist en Rotterdam. Hierdoor kunnen wij snel jouw 3 kuubs container leveren waar dan ook in Nederland. Bij Spelt Afvalcontainer huur je gemakkelijk en snel een 3 kuub container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen!

  Meestgestelde vragen

  Wij begrijpen dat bij een 3m³ container huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een aantal meestgestelde vragen opgesteld. Bekijk onze meestgestelde vragen om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

  Hoe werkt het bestellen
  Stap 1:
  Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

  Stap 2:
  Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

  Stap 3:
  Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

  Stap 4:
  Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

  Heb ik een account nodig?
  Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
  Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
  Alle betaalmethodes die Spelt Afvalcontainer aanbiedt zijn:

  iDEAL
  MasterCard
  Visa
  Maestro
  V PAY
  Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

  Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
  Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

  Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

  Ontvang ik een factuur?
  Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Spelt Afvalcontainer, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
  Zijn er bijkomende kosten?
  Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
  9.4

  Prima service

  Zowel als bij het brengen en halen van de container vriendelijke chauffeur
  - 't Goy

  Goede service

  Ondanks een fout mijnerzijds alles goed en snel opgelost
  - Zoetermeer
  1733 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10