Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
 • Klanten beoordelen ons met een 9,5
 • Incl. aflever- en ophaalkosten
 • Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd
 • Inclusief 8 weken huur
 • Bezorging door heel Nederland

Bezorging in heel Nederland.

Zelf breng- en ophaalmoment kiezen.

Vandaag besteld, morgen geleverd.

Grond container

Een grond container huren gaat bij Afvalcontainer Holland in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer jouw formaat
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Een grond container is perfect voor het afvoeren van schoongrond. Als je een klus gaat doen waarbij bijvoorbeeld veel zand, veen of aarde vrijkomt dan is de grondafval container de juiste keuze. Grond containers zijn te huren bij ons in twee formaten: 3m³. 6m³. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de grond container vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Kies een formaat

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Schoongrond    
 3m³ 354,- Bestellen
Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Gemiddelde verbouwing

Past op één parkeerplaats

Schoongrond    
 6m³ 454,- Bestellen

Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat grond container?

Een grond container huren is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. We snappen daarom dat dit een lastige keuze is. Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips daarin. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je bij het kiezen van het juiste formaat.
Vind het juiste formaat!

Wat mag er in een grond container?

Ga je grond afgraven en verwacht je dat er veel schoongrond vrijkomt? Dan is een grond container voor jou de beste keuze. In een grond container mag je verschillende materialen zoals, zand, veen en aarde, die vrijkomen bij een afgraving deponeren.  Of lees onze blog over welke afvalsoorten je kan verwachten bij een verbouwing.

Welk afval komt er bij een verbouwing vrij?

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Schoon grond (zand, veen, aarde, graszoden) Puin
Takken

Waar moet je op letten bij een grond container huren?

Bij het huren van een grond container komen een aantal factoren kijken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

 1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
 2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de grondafval container mogen.
 3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben.
 4. Bedenk van te voren of je een gesloten of open grond container wil.
 5. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing.
 6. Vul de grondafval container niet te vol. Niet meer dan 20 cm boven de rand.

Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een grond container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een grondafval container huren bij Afvalcontainer Holland?

Afvalcontainer Holland maakt deel uit van Spelt Afvalinzameling en is een familiebedrijf dat al sinds 1954 bestaat. Bij Afvalcontainer Holland huur je gemakkelijk en snel een grond container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval hergebruiken? Lees onze blogpost hierover.

Grond container afleveren

Een grond container afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze vandaag besteld. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de grond container. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de grond container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Grond container ophalen

Wij komen de grond container ophalen op de dag die jij bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wil je toch een andere ophaaldag? Dit is geen probleem. Je kunt ons bellen of e-mailen om de nieuwe ophaaldatum aan ons door te geven. Wij zullen vervolgens een nieuw moment plannen om de grond container op te halen. Mag de grond container gewisseld worden voor een nieuwe grond container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe grond container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de grond container gewisseld mag worden.

FAQ

Wij begrijpen dat bij een grond container huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een FAQ opgesteld. Bekijk onze FAQ om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

Hoe werkt het bestellen
Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

Stap 3:
Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Heb ik een account nodig?
Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Alle betaalmethodes die Afvalcontainer Holland aanbiedt zijn:

iDEAL
MasterCard
Visa
Maestro
V PAY
Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

Ontvang ik een factuur?
Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Afvalcontainer Holland, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
Zijn er bijkomende kosten?
Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
9.5

Alles duidelijk en netjes geregeld

Duidelijke site alles netjes en overzichtelijk Prima prijzen in vergelijking met andere

Reactie van het bedrijf

Beste Stephan, Bedankt voor de review, goed om te horen dat de prijzen goed zijn vergeleken met andere bedrijven. We hopen u snel nog eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Saar

- Alphen aan den Rijn

Heel goed!

Super snel geleverd en op de gewenste tijd weer netjes opgehaald.

Reactie van het bedrijf

Goedendag, Bedankt voor uw reactie, fijn dat onze dienstverlening u goed bevallen is! Met vriendelijke groet, Saar

- Voorschoten
233 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10