Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd

Bij Spelt-afvalcontainer, hanteren wij de belofte: vandaag besteld is de volgende (werk)dag geleverd. We kunnen je verzekeren dat de container de volgende dag wordt geleverd op de gewenste locatie.

Waarom kunnen wij jou zekerheid geven? Bij Spelt-afvalcontainer voeren wij onze eigen opdrachten uit, dat betekent dat wij zelf onze eigen containers plaatsen en ophalen. Sommige webwinkels, besteden hun opdrachten uit waardoor het plaatsen niet altijd de volgende dag lukt.

Bezorging door heel Nederland

Onze vestigingen zijn tactisch verdeeld over heel Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij containers door heel Nederland kunnen plaatsen. Of je nou in Amsterdam woont of Limburg, voor ons is het geen probleem waar je de container wilt laten leveren. Op welke locatie je de container besteld, de regel blijft hetzelfde: Vandaag besteld, is de volgende dag geleverd. Van maandag tot vrijdag.

Kijk voor meer informatie op de volgendende pagina: Bezorging door heel Nederland.

All-in prijzen bij Spelt-afvalcontainer

De tarieven die wij hanteren, zijn all-in. Dit houdt in: incl. btw, acht weken huur en bezorgen en ophalen. Je hoeft niet bang te zijn voor extra kosten achteraf, mits de container is gevuld met het juiste afval. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie op onze all-in prijzen pagina.

Inclusief een huur periode van acht weken

Wanneer je een container besteld, zitten er ook 8 weken huur bij de prijs inbegrepen. Je mag er dus 8 weken overdoen om je klus te klaren en de container te vullen. Mocht je langer de tijd nodig hebben om de container te vullen, dan kan je de huurperiode van de container verlengen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Bekijk onze pagina acht weken huur voor meer informatie.

Spelt Afvalcontainer header

Waarom jouw container huren bij Spelt Afvalcontainer?

  • Vandaag besteld (23:59 uur), is de volgende werkdag geleverd
  • All-in prijzen: incl. BTW, container brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Spelt, komt in orde!
Wanneer komen jullie mijn bestelling bezorgen?

Of je vroeg of laat een bestelling plaatst, dat maakt voor ons niet uit. De regel geldt alsnog: vandaag besteld, morgen (ma t/m vrij) geleverd.

Wanneer de container is besteld, zorgt de planner ervoor dat de container bij één van onze chauffeurs op de planning komt te staan.

Bij Spelt werken we met een trackingslink. Dat betekent wanneer de container is ingepland bij de chauffeur, krijg jij een trackingslink in je e-mail. Zo kun je de chauffeur volgen waar hij of zij rijdt. Het kan wel zijn dat de chauffeur eerst nog andere opdrachten heeft, voor hij of zij naar jou adres komt.

Container besteld op zaterdag of zondag ?

Of het weekend is of een doordeweekse dag, maakt voor ons niet uit. De regel geldt alsnog: Vandaag besteld is de volgende dag geleverd. Wij bezorgen van maandag tot vrijdag. We doen altijd ons best om de containers zo snel mogelijk te plaatsen, bij voor de deur. Het kan zijn dat de container in de ochtend wordt geplaatst, maar het kan ook zijn de container in de middag wordt geplaatst.

We raden je aan om tijdens het bestellen, aan te geven: ‘graag dertig minuten van te voren bellen’. Voor het plaatsen en afvoeren van de container, belt de chauffeur naar het aangegeven telefoonnummer. Dan weet je zelf ook wanneer je de container kan verwachten.

Ruim assortiment bij Spelt-afvalcontainer

Bij Spelt-afvalcontainer hebben we een ruim assortiment aan verschillende containers, of je nou een container voor bouw- en sloop besteld, of een container voor puinafval. Het maakt allemaal niks uit, de regel blijft het zelfde. Wij komen de bestelling morgen bij u leveren, (maandag t/m vrijdag) mits je daarvoor hebt gekozen.

Wil je weten welke containers wij allemaal in ons assortiment hebben? Neem dan een kijk op onze type afval pagina.

 

9.4

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij dat alles goed is verlopen, daar streven we naar. Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar

- Hellevoetsluis

Top

Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie complimenten, we helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar

- Den Haag
1638 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10