Afmetingen afvalcontainer

Spelt Afvalcontainer kan afvalcontainers leveren in diverse afmetingen, zo vind je bij ons altijd een afvalcontainer met de perfecte maat voor jouw klus. Wij bieden de volgende afmetingen afvalcontainers aan: 3m³, 6m³, 10m³ (gesloten en open) en 12m³. Deze zijn geschikt voor grof afval, hout, groenafval en bouw- en sloopafval. Daarnaast zijn onze kleinere containers van 3m³ en 6m³ ook geschikt voor puin en grond. Het aangeven van de maten van containers, wordt gedaan in centimeters in de volgorde lengte x breedte x hoogte. Om de inhoud afvalcontainer aan te geven, wordt m³ gebruikt. Bij Spelt Afvalcontainer huur je eenvoudig 8 weken een container met de afmeting die het beste aansluit op uw klus. De prijzen op onze website zijn inclusief aflever- en ophaalkosten, hierdoor zijn er voor jou geen onverwachte bijkomende kosten.

Als je ervoor kiest om vandaag een afvalcontainer te bestellen, ongeacht afmeting, kun je uitkijken naar een probleemloze levering op de eerstvolgende werkdag. We begrijpen dat tijd cruciaal is, vooral als het gaat om het beheren van afval tijdens renovaties, verbouwingen of opruimprojecten. Daarom streven we ernaar om jouw bestelling snel en efficiënt te verwerken, zodat je zonder vertraging kunt beginnen met het organiseren en verwijderen van afval.

Vragen over het huren? Neem dan direct contact met ons op of lees dit artikel dat je helpt het juiste formaat afvalcontainer te kiezen, met de juiste grootte, hoogte en overige belangrijke afmetingen!

3m³ container

Afmeting afvalcontainer: 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting afvalcontainer:  365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Gemiddelde verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting afvalcontainer: 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Gemiddelde tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting afvalcontainer: 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Gemiddelde tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting afvalcontainer: 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Hulp nodig bij het vinden van de juiste maat afvalcontainer?

Een afvalcontainer huren is niet iets wat je dagelijks doet. Het is een beslissing die vaak gepaard gaat met overwegingen en vragen. We snappen daarom dat het niet een eenvoudige keuze is welke maat en grootte afvalcontainer past bij jouw verbouwing. Bij het kiezen van de juiste afvalcontainer afmetingen is het van groot belang om de omvang van je afvalproductie nauwkeurig in te schatten, zodat je niet te maken krijgt met onverwachte uitdagingen. Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips die je kunt overwegen bij het selecteren van de ideale afvalcontainer voor jouw behoefte.

Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je graag telefonisch bij het kiezen van de juiste afmeting vuilcontainer. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, zodat we je specifieke vragen kunnen beantwoorden, je begeleiding kunnen bieden op basis van jouw projectvereisten en ervoor kunnen zorgen dat je het meest geschikte maat afvalcontainer huurt voor een efficiënte afvoer van jouw afval. 

Vind het juiste formaat