9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Kees Dijkman Containers wordt Spelt Afvalinzameling Zeist

Per 1 september 2021 is Kees Dijkman Containers overgenomen door Spelt Afvalverweking. Ook het beheer van Van Dorrestein B.V. is daarmee in handen gekomen van Spelt. Wij heten je van harte welkom op de particuliere internetsite van Spelt: spelt-afvalcontainer.nl. Op Spelt Afvalcontainer kan je een container bestellen zoals je dat gewend was bij Kees Dijkman Containers en Van Dorrestein B.V. Wil je meer informatie over Spelt, klik dan hier.

 

Fornheselaan 180
3734 GE Den Dolder
Tel: 030 – 7400311
zeist@spelt.nl

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur

Bij Spelt Afvalcontainer gaat een afvalcontainer huren in 3 gemakkelijke stappen:
1. Selecteer jouw formaat
2. Voer je gegevens in
3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bij Spelt Afvalcontainer kun je verschillende soorten afvalcontainers huren: bouwcontainers, tuincontainers, grondcontainers, grofvuilcontainer, houtcontainers en puincontainers. Onze afvalcontainers zijn te huren in vier formaten: 3m³. 6m³, 10m³, 10m³ gesloten en 12m³. Hierdoor vind je bij ons altijd de container die bij jouw klus past. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de afvalcontainer vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat?

Een afvalcontainer huren is niet iets wat je dagelijks doet. We snappen daarom dat dit niet een eenvoudige keuze is welk formaat past bij jouw verbouwing. Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips daarin. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je graag telefonisch bij het kiezen van het juiste formaat.

Vind het juiste formaat

Waar moet je op letten bij een afvalcontainer huren?

Bij het huren van een afvalcontainer komen een aantal dingen kijken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

  1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
  2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de afvalcontainer mogen.
  3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben.
  4. Bedenk van te voren of je een gesloten of open container wil.
  5. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing.
  6. Vul de afvalcontainer niet te vol. Niet hoger dan 20 cm boven de rand.

Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een container huren bij Spelt Afvalcontainer?

Spelt Afvalcontainer is al bijna 70 jaar een autoriteit in afvalinzameling in Nederland. Wij zijn onderdeel van Spelt Afvalinzameling met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk en Schiedam. Hierdoor kunnen wij snel jouw container leveren waar dan ook in Nederland. Bij Spelt Afvalcontainer huur je gemakkelijk en snel een afvalcontainer inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval hergebruiken? Lees onze blogpost hierover.

Afvalcontainer afleveren

Een afvalcontainer afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze vandaag besteld of op een andere dag als jou dat beter uit komt. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de afvalcontainer. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Afvalcontainer ophalen

Wij komen de container ophalen op de dag die jij bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wil je toch een andere ophaaldag? Dit is geen probleem. Je kunt ons bellen of e-mailen om de nieuwe ophaaldatum aan ons door te geven. Wij zullen vervolgens een nieuw moment plannen op de container op te halen. Mag de container gewisseld worden voor een nieuwe container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de container gewisseld mag worden.

FAQ

Wij begrijpen dat bij een container huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een FAQ opgesteld. Bekijk onze FAQ om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

Hoe werkt het bestellen
Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

Stap 3:
Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Heb ik een account nodig?
Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Alle betaalmethodes die Spelt Afvalcontainer aanbiedt zijn:

iDEAL

MasterCard

Visa

Maestro

PayPal

Klarna

Przelewy

Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

Ontvang ik een factuur?
Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Spelt Afvalcontainer, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
Zijn er bijkomende kosten?
Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
9.4

Goed maar kan beter

Meerdere malen bellen voordat ze de container kwamen ophalen dat was iets minder
- Hoevelaken

Top

Prima service
- Zoetermeer
1500 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10