9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Rolcontainer huren

Bij Spelt.nl ben je op het juiste adres voor het huren van een rolcontainer. Spelt is een bedrijf die zelf hun rolcontainers plaatsen en legen op de gewenste momenten. Dit maakt het huren van een rolcontainer gemakkelijk en is Spelt de perfecte oplossing voor jouw afval in een rolcontainer. Je kan zelf aangeven wat voor soort afval je kwijt wilt, maar ook de aantal ledigingen kun je invullen naar wens.

In de onderstaande blog geven wij meer informatie over het huren van een rolcontainer, mocht u na het lezen nog vragen hebben. Neem dan gerust contact met op met onze klantenservice.

S

Waarom een rolcontainer huren bij Spelt?

Een rolcontainer huren kan je het beste doen bij Spelt. Bij Spelt kunnen we je namelijk verzekeren dat we een goede service leveren, zowel voor zakelijke klanten als particulieren klanten. Voor Spelt zit hier geen verschil in. bij Spelt een rolcontainer huren heeft verschillende voordelen:

Wij zorgen ervoor dat de rolcontainer wordt geleverd op de gewenste locatie, ook zorgen we ervoor dat de rolcontainer wordt geledigd op de gewenste dag en locatie. Wij zorgen er ook voor dat uw afval op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt.

Bij Spelt zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van het milieu, zo zijn wij elke dag bezig met het verminderen van de co2 uitstoot. Bijvoorbeeld door de route van het legen van de rolcontainers altijd te blij verbeteren om het zo logisch mogelijk te rijden. Je kan ook denken aan een start-/stopsystemen op de nieuwe vrachtwagens die we aanschaffen.

Spelt rolcontainer huren

Papier en karton container huren

Wanneer je een bedrijf hebt waar veel papier en karton bij komt kijken, is het handig om te zorgen dat er een extra container voor jouw papier en karton komt te staan. Heb je veel of weinig extra papier of karton, dat maakt voor ons niet uit. We hebben namelijk voor rolcontainers voor kleine en grote hoeveelheden.

Bedrijfsafval container huren

Ook hebben wij rolcontainers ter beschikking voor bedrijfsafval, ook wel genoemd als restafval. Wanneer je bijvoorbeeld een restaurant hebt, en er komt veel afval vrij  tijdens het koken. Dan is de restafval container de beste oplossing. Of ben aan het werk op een kantoor waar veel huishoudelijk afval (papier, karton, plastic, eetresten) bij komt kijken, dan is ook de bedrijfsafval container geschikt voor jou. We hebben de rolcontainer voor kleine en grote hoeveelheden restafval, ook hebben we meerdere formaten in ons assortiment.

Hoeveel afval past er in mijn rolcontainer?

240 liter: 4-6 vuilniszakken
660 liter: 11-13 vuilniszakken
750 liter: 12-14 vuilniszakken
770 liter: 13-15 vuilniszakken
1000 liter: 17-19 vuilniszakken
1100 liter: 18-20 vuilniszakken
1300 liter: 22-24 vuilniszakken
1600 liter: 24-29 vuilniszakken

Dit is gebaseerd op vuilniszakken van 60 liter per stuk.

Rolcontainer huren

Verschillende formaten rolcontainer huren

Voor iedereen hebben wij de perfecte rolcontainer die je kunt huren, we hebben voor verschillende soorten afval. Maar ook verschillende formaten rolcontainer die je kan huren. Je kan bijvoorbeeld denken aan: 240 liter, 660 liter, 770 liter, 1000 liter, 1100 liter en een 2400 liter rolcontainer.

We hebben dus best veel rolcontainers ter beschikking, voor meer duidelijkheid over de formaten / liter rolcontainer kun je kijken op onze site. Hier vindt je meer informatie over een rolcontainer huren, je kan eenvoudig online je offerte opvragen.

Hoevaak komen ze mijn rolcontainer legen?

Zelf kan je bepalen hoeveel en wanneer je jouw rolcontainer zou willen laten ledigen. Je kan tijdens het kiezen van de juiste formaat rolcontainer, aangegeven hoeveel keer je de container wilt legen in een week of misschien 1 keer in een maand. Wil je dus veel afval afvoeren of weinig afval afvoeren, bij Spelt maakt het dus niet uit. Je kunt zelf bepalen hoeveel keer wij jouw rolcontainer komen ledigen.

Contact opnemen met Spelt voor het huren van een rolcontainer

Vind je een keuze maken lastig tussen een bedrijfsafval rolcontainer of een papier en karton rolcontainer. Of misschien welke liter rolcontainer en wil je eigenlijk nog meer informatie over het huren van een rolcontainer? Neem gerust contact op met onze klantenservice, wij staan altijd voor je klaar.

Spelt afvalinzameling

Voor meer duidelijkheid over het huren van de juiste type rolcontainer, kun je om een een advies gesprek vragen. Ga dan naar: www.spelt.nl

9.4

Goed maar kan beter

Meerdere malen bellen voordat ze de container kwamen ophalen dat was iets minder
- Hoevelaken

Top

Prima service
- Zoetermeer
1500 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10