All-in prijzen

Bij Spelt-afvalcontainer hanteren wij all-in prijzen. Wat zit er  inbegrepen in onze all-in prijzen? Onze tarieven zijn inclusief BTW, acht weken huur en het plaatsen en ophalen van de container. Je komt niet voor onverwachte verrassingen te staan, mits de container is gevuld met het juiste afval waarvoor de container was besteld.

Bezorging door heel Nederland

Doordat onze vestigingen door heel Nederland, op tactisch gelegen locaties liggen. Kunnen wij door heel Nederland onze eigen containers plaatsen, dit zorgt ervoor dat wij onze service door heel Nederland kunnen verlenen.

Voor meer informatie kun je kijken op onze pagina over bezorgen door heel Nederland.

Inclusief acht weken huur

Wanneer je een container huurt bij Spelt-afvalcontainer, heb je alle tijd om je klus te klaren. Je hoeft dus geen haast te maken met jouw klus. In de all-in prijs zitten namelijk acht weken huur inbegrepen, zo kun jij je klus klaren in alle rust en hoef je geen stress te krijgen om alles optijd af te hebben. Wil je de container korter huren dan 8 weken? Ook dat is geen probleem, je kan de datums zelf invoeren tijdens het bestellen.

Wil je meer informatie over onze huurperiode? Bekijk dan de acht weken huur pagina voor meer uitleg.

Vandaag besteld is de volgende (werk) dag geleverd

Bij Spelt-afvalcontainer, hanteren wij de belofte: Vandaag besteld is de volgende (werk) dag geleverd. We kunnen jou verzekeren dat de container de volgende dag bij jou op de stoep wordt geplaatst.

Waarom kunnen wij jou zekerheid geven? Bij Spelt-afvalcontainer voeren wij onze eigen opdrachten uit, dat betekent dat wij zelf onze eigen containers plaatsen en ophalen. Sommige webwinkels, besteden hun opdrachten uit waardoor het plaatsen niet altijd de volgende dag lukt.

Spelt Afvalcontainer header

Waarom jouw container huren bij Spelt Afvalcontainer?

  • Vandaag besteld (23:59 uur), is de volgende werkdag geleverd
  • All-in prijzen: incl. BTW, container brengen, ophalen en 8 weken huur
  • Spelt, komt in orde!
Ruim assortiment met een all-in prijs

Bij Spelt hebben we een ruim assortiment met verschillende afvalcontainers, voor verschillende afvalstromen. Door een ruime keuze aan containers, kunnen wij jou helpen met het huren van de juiste container voor jouw klus. Je kunt ons assortiment bekijken voor de verschillende afvalcontainers die wij verhuren.

Wat houden de tarieven van Spelt-Afvalcontainer in?

Bij Spelt wordt een eerlijk tarief aangehouden, je betaald niks teveel of te weinig. Onze tarieven zijn allemaal all-in prijzen, de kosten die hieronder vallen zijn: Bezorgen en ophalen door heel Nederland , 8 weken huur, inclusief btw. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

Kan ik mijn container nog annuleren?

Je kunt je container nog annuleren, doet dit wel op tijd. Één werkdag van te voren voor twaalf uur. We berekenen wel annuleringskosten van vijftigeuro.

9.4

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij dat alles goed is verlopen, daar streven we naar. Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar

- Hellevoetsluis

Top

Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie complimenten, we helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar

- Den Haag
1638 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10