Container huren in Apeldoorn

Afvalcontainer huren in Apeldoorn? Dat doe je eenvoudig en snel bij Spelt Afvalcontainer. Vandaag besteld? Dan kun je de volgende werkdag jouw container al thuis verwachten. Afval afvoeren ging nog nooit zo makkelijk.

Bij plaatsing van een afvalcontainer op de openbare weg dien je in het bezit te zijn van een vergunning. Deze vergunning kun je aanvragen op de pagina van de gemeente Apeldoorn. Het is vaak mogelijk om een container te plaatsen met een omgevingsvergunning. Controleer dit voor de zekerheid bij de gemeente Apeldoorn.

Verschillende soorten en maten afvalcontainers huren in Apeldoorn

Naar wat voor soort container ben je op zoek? Het is belangrijk om te weten welke soort afval je gaat deponeren. Zo weet je wat de juiste container is voor jouw afval. Je kunt verschillende soorten containers bestellen, afhankelijk van het afvalsoort dat je wilt afvoeren.

Naast de verschillende soorten containers beschikken wij ook over verschillende formaten. Het instapformaat bestaat uit 3m³. Het grootste formaat container heeft een inhoud van 12m³.

Je kunt online een container huren in Apeldoorn. Wij leveren verschillende soorten afvalcontainers: 

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een afvalcontainer huren in Apeldoorn

Voor het plaatsen van een container in de openbare ruimte is het vaak verplicht om in het bezit te zijn van een vergunning. Toestemming kun je eenvoudig online aanvragen via de gemeente Apeldoorn. Wij raden aan om de vergunning enkele weken van tevoren aan te vragen. Het plaatsen van een container op de openbare weg valt regelmatig ook onder een omgevingsvergunning. Vraag dit wel even na bij de gemeente.

Wanneer de afvalcontainer wordt geplaatst op eigen grond heb je vaak geen vergunning nodig. Wij adviseren dit altijd even na te vragen bij de gemeente Apeldoorn. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Grofvuil container huren in Apeldoorn

Geïnteresseerd in het afvoeren van grof huishoudelijk afval? Bij Spelt Afvalcontainer kun je eenvoudig en snel een grofvuil container huren. Je kunt grofvuil container huren voor het afvoeren van materialen als puin, bruingoed, meubilair, en hout. Alle voorwaarden voor het huren van een grofvuil container kun je hier vinden.

Puincontainer huren in Apeldoorn

Wanneer je steenachtig materiaal wilt afvoeren, dan is een puincontainer de gewenste container. In deze container kun je puin kwijt zoals metselpuin (stenen), beton maar ook dakpannen. Alle voorschriften voor het huren van een puincontainer vind je hier.

Bouw- en sloopafval container huren in Apeldoorn

Een container bestellen voor bouw- en sloopafval in de regio Apeldoorn? Bij Spelt Afvalcontainer kun je eenvoudig een afvalcontainer bestellen die geschikt is voor bouw- en sloopafval. In deze container kun je verschillende materialen laten afvoeren zoals kunststof, hout, en metaal. Bekijk hier alle voorschriften voor het vullen van een puincontainer.

Hoe kies ik de juiste container?

Zodra je weet welk soort afval je gaat deponeren, raden wij aan om de volgende tips voor het huren van een afvalcontainer in overweging te nemen. Deze tips kunnen je tijd en kosten besparen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Formaten afvalcontainers in Apeldoorn

Spelt Afvalcontainer beschikt over verschillende soorten en maten containers. Welke afvalcontainer past bij jouw klus? Op onze pagina geven wij tips over welk formaat container past bij jouw verbouwing. Wij beschikken over verschillende formaten containers met een minimale inhoud van 3m³, tot containers van maximaal 12m³.

Hoeveel kost een afvalcontainer in Apeldoorn?

De tarieven die horen bij deze containers variëren van €159,- tot maximaal €569,-. Deze tarieven zijn inclusief BTW, een huurperiode van 8 weken en op- en afhaalkosten. Dit is de all in prijs.​

Veiligheid en milieu

Wij hechten waarde aan veiligheid en milieu. Daarom adviseren wij om de container gestructureerd te vullen. Wij nemen geen containers mee waarbij afval meer dan 20 centimeter boven de rand steekt. Door een te hoge belading kan de veiligheid in het verkeer niet worden gewaarborgd.

Wij geloven in een duurzame toekomst voor elk soort afval. Wij verwerken bijna 100% van het afval tot een nieuwe duurzame bestemming.

Leverings- en ophaalmogelijkheden van de containers

Vandaag een container besteld? Dan kun je deze de volgende werkdag al thuis verwachten. Zodra de periode van 8 weken verstreken is, zorgen wij dat de container kosteloos wordt opgehaald op een door jou gekozen dag.

Specifieke vragen, of benieuwd naar ons advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring helpen wij graag met het kiezen van de juiste container.