9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

12m³ container – hout

Een grote container voor houtafval van 12m³ huren? Bij Spelt Afvalcontainer bestelt u deze handige container voor verschillende soorten houtafval gemakkelijk online voor 8 weken.

314,-

314,-

Welk afval mag in de 12m3 hout container?

Heeft u een flinke verbouwing op de planning staan waarbij veel houtafval vrijkomt? Dan is de grote 12m³ houtcontainer de geschikte container voor u! In de hout container van 12m3 mag u bijvoorbeeld oude meubels, deuren of kozijnen van hout deponeren. Heeft u een grote verbouwing gepland staan waar meer soorten afval vrijkomt? Dan is de bouw- en sloopafval meer geschikt voor de klus. In de tabel hebben wij opgesomd welke soorten hout er in deze container weggegooid mogen worden.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Deuren en kozijnen (geïmpregneerd) Tuinhout
Geschilderd hout Glas en kunststof
Laminaat Schuttingen
Onbeschilderd hout Snoeihout
Verlijmd hout Verbrand hout
Verrot hout

 

Hoeveel afval past er in de 12m3 hout container?

Voordat u een bestelling plaatst, adviseren wij u om goed na te denken of de 12m³ hout container het juiste formaat is voor uw verbouwing. Er passen ongeveer 12 aanhangwagens aan houtafval in een 12m³ container. Bij het indelen van de container raden wij aan om de meubels eerst uit elkaar te halen en de planken vervolgens horizontaal in de container te plaatsen. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van de ruimte in de container. Bent u op zoek naar een kleinere container voor hout afval? Bij Spelt Afvalcontainer kunt u ook hout containers huren in de formaten 3m³, 6m³, 10m³. De houtafval container van 10m³ is beschikbaar in zowel een open als in een gesloten uitvoering.

Wat gebeurt er met mijn hout afval?

Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de volle container weer bij u thuis opgehaald. Mocht de container eerder vol zijn, is het geen probleem om deze eerder op te halen. Wanneer u nog een container nodig heeft, kunt u een nieuwe bestelling plaatsen. Nadat wij de volle hout container hebben opgehaald, zorgen wij ervoor dat het hout afval op een duurzame manier gerecycled wordt. Uw hout afval krijgt bijvoorbeeld een nieuwe leven als grondstof voor in de houtindustrie of er worden pallets van gemaakt.