Container huren Den Dolder

Wil je een container huren in Den Dolder? Dan kunnen wij jou verder helpen. Bij Spelt-afvalcontainer verhuren we containers in verschillende maten en soorten afval. In deze blog leggen wij meer uit over het huren van een container in Den Dolder. Mocht je na het lezen van de blog nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Bij Spelt leveren wij containers snel en door heel Nederland, dit omdat we zes vestigingen hebben tactisch gelegen door heel Nederland. Wij hanteren de belofte: vandaag besteld, is de volgende dag geleverd. (dit geldt alleen voor werkdagen)

Container huren Den Dolder

Soorten containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een afvalcontainer

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt, voor het plaatsen van een afvalcontainer op openbare grond. Daarom raden wij je aan om bij de gemeente van Den Dolder, (in dit geval valt het onder gemeente Zeist) te checken of je een vergunning moet aanvragen voor het plaatsen van een container op openbare grond.

Wanneer je de container laat plaatsen op eigen terrein is bovenstaand niet van toepassing. Voor meer informatie check de gemeente pagina.

 

Verschillende soorten containers huren in Den Dolder

Bouwafval container (geschikt voor een verbouwing of renovatie)

Voor het verbouwen van je huis of schuur is een bouw- en sloopafvalcontainer geschikt, ook bekend als een sloopafvalcontainer. Je kunt in de bouwafvalcontainer je afval in één keer in de container deponeren, zonder te scheiden.

De groenafval container (geschikt voor een tuinrenovatie)

Is je tuin aan vervanging toe, en wil je nieuwe planten in je tuin zetten en de oude planten weggooien? Dan is de groenafvalcontainer geschikt voor jouw klus. Groenafval krijgt bij ons een tweede leven tot compost.

De grofvuil container (geschikt voor het opruimen van je huis of schuur)

Ga je verhuizen en wil je een aantal spullen sorteren en opruimen, of wil je gewoon een grote opruiming beginnen voor meer overzicht in je huis of schuur? Dan is de grofvuilcontainer geschikt voor je klus.

De grondcontainer (geschikt voor het afgraven van je tuin)

Ga je een kuil graven voor een nieuwe zit plek in je tuin? of heb je overtollig grond in je tuin en wil je jouw tuin vlak maken? De grondcontainer is dan geschikt voor jouw klus.

Houtafval container (geschikt voor het afvoeren van oude meubelen)

Ga je verhuizen en komen hier veel oude houten meubels vrij die je wilt deponeren? Dan is de houtafvalcontainer geschikt voor jouw klus.

De schoonpuincontainer (geschikt voor het afvoeren stenen, klinkers, grind etc.)

Wil je jouw klinkers vervangen of je grind vervangen? Dan is de puinafvalcontainer geschikt voor jouw klus.

Dakafval container (geschikt voor het vervangen van je dak of dakkapel)

De dakafval container is perfect voor een klus waar veel dakafval of bitumen bij vrijkomen.

Alle bovenstaande containers zijn benoemd met voorbeeld klussen, de containers kunnen ook voor een ander soort klus dienen.

Juiste container huren

Voor je een afvalcontainer wilt gaan huren, is het van belang dat je weet welke container je nodig hebt en kan gaan huren. Bedenk dus eerst wat voor soort afval er vrij gaat komen bij jouw klus, op de website hebben we afvalpagina’s daar kun je filmpjes vinden en op de pagina staat wat er wel en niet in de container mag.

Om je te helpen met het kiezen van de juiste container hebben wij voor jou een keuzewizard op onze site. Maak hier gebruik van en na het invullen weet jij welke afvalcontainer nodig is voor jouw afval.

Tarieven afvalcontainer huren

Onze prijzen zijn per container verschillend, dit heeft te maken met het type afval wat in de container wordt gedeponeerd. De tarieven die wij hanteren zijn all-in, dit houdt in: bezorgen en ophalen, inclusief btw en acht weken huur. Zit je container vol en wil je een nieuwe afvalcontainer huren? Dan kun je in drie gemakkelijke stappen een nieuwe container huren via de webshop, je kunt tijdens het bestellen aangeven dat het om een wissel gaat.

Bekijk onze pagina met onze tarieven voor meer informatie.

Verschillende maten afvalcontainer huren Den Dolder

Ook in Den Dolder hebben we verschillende formaten afvalcontainers in de verhuur, elke maat container die wij aanbieden op onze website past op één parkeerplaats. Het is altijd lastig om een inschatting te maken welke maat container je nodig hebt voor jouw klus, de volgende pagina kan je op weg helpen. Welk formaat container heb ik nodig?

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Veiligheid en milieuvriendelijk te werk gaan, staat bij ons hoog op de lijst om altijd te verbeteren. Zo kun je denken aan het vernieuwen van auto’s en zelfs de eerste elektrische auto’s komen eraan. Daarnaast zijn we elke dag bezig met het optimaliseren van de planning zodat we zo weinig mogelijk CO₂ uitstoten.

Ook door het afval wat jij in de container deponeert een tweede leven te geven. We zorgen dat jouw schoonpuin afval een tweede leven krijgt, hier maken we namelijk menggranulaat van. Menggranulaat wordt weer gebruikt voor wegenbouw of het verharden van een weg. Ook jouw houtafval krijgt een tweede leven, dit wordt omgezet in houtsnippers. Zo zijn er nog veel meer afvalsoorten die een tweede leven krijgen, kijk voor meer informatie op: www.spell-afvalproducten.nl

Hoe zit het met de sloten bij een gesloten container en eventuele dekzeilen?

Gesloten containers hebben een paar grote voordelen ten opzichte van open containers. Lees daar over meer in dit blog. Sloten en een eventueel dekzeil dient u zelf te verzorgen.

Waar zitten jullie gevestigd?

Spelt-afvalcontainer heeft zes vestigingen tactisch gelegen door heel Nederland, kijk op de vestigingen pagina’s voor meer informatie. Onze vestiging in Zeist ligt dicht bij Den Dolder.

Ontvang ik een factuur?

U ontvangt een factuur in de orderbevestiging nadat de betaling is afgerond, deze factuur is bijgevoegd in de bijlage. Wanneer u een account heeft op Spelt Afvalcontainer, kunt u hier ook een overzicht vinden van al uw facturen.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.

9.4

Prima service

Zowel als bij het brengen en halen van de container vriendelijke chauffeur
- 't Goy

Goede service

Ondanks een fout mijnerzijds alles goed en snel opgelost
- Zoetermeer
1733 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10