Container huren Waddinxveen

Het huren van een container in Waddinxveen is heel makkelijk. Bij Spel-afvalcontainer helpen we jou met het afvoeren van afval, door middel van een container huren. Je kunt een container huren in drie gemakkelijke stappen, en wij hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd. Lees de blog verder voor meer informatie.

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Juiste container huren

Er zijn meerdere soorten afvalcontainers die je kunt huren, je kunt denken aan een tuinafval container, grofvuil container of een bouw- en sloopafval container.

Er zijn dus veel verschillende soorten afvalcontainers. Voordat je een container huurt is het van belang dat je bij jezelf nagaat wat voor een soort afval er vrijkomt bij jouw klus. Wanneer je dit voor jezelf inzichtelijk hebt, kun je de juiste container huren en gemakkelijk je afval in de container deponeren.

Zie hieronder een opsomming van onze containers:

Bouw- en sloop afvalcontainers, bekijk hier de pagina.

Groen- en tuinafval containers, bekijk hier de pagina.

Grondafval containers, bekijk hier de pagina.

Grofafval containers, bekijk hier de pagina.

Dakafval containers, bekijk hier de pagina.

Houtafval containers, bekijk hier de pagina.

Puinafval containers, bekijk hier de pagina.

Wil je meer hulp bij het kiezen van de juiste container? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.

Vergunning nodig voor een container huren Waddinxveen

Wil je een container laten plaatsen op openbare grond? Dan is het handig om bij gemeente Waddinxveen te checken of hiervoor een vergunning nodig is. Sommige gemeentes willen dat hiervoor een vergunning wordt aangevraagd of in sommige gevallen en melding wordt gedaan. Je kunt op de gemeente pagina kijken voor meer informatie.

Verschillende formaten containers

Ook zijn er verschillende formaten containers huren in Waddinxveen. Wat handig is om te weten, is dat elke container die wij aanbieden op onze website, op één parkeervak past. Om je een beter inschatting te geven voor het huren van de juiste formaat container, kun je gebruik maken van de volgende pagina: welk formaat heb ik nodig?

Tarieven container huren

Meerdere soorten containers betekent verschillende tarieven. Elke container die wij aanbieden op de site heeft een andere prijs. Dit heeft te maken met welk soort afval je wilt laten afvoeren en welk formaat container je wilt huren. Een grofvuil container kost bijvoorbeeld meer omdat het verwerkingsproces groter is.

Onze tarieven zijn all-in, dit houdt in: bezorgen en ophalen, inclusief btw en acht weken huur. De huurperiode van acht weken kan je ook verlengen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de prijzen van onze containers op de tarieven pagina.

Veilig en milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Veiligheid staat bij ons hoog op de lijst. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. Containers die hoger dan de rand zijn geladen, kunnen wij helaas niet vervoeren. Er kunnen dan gevaarlijke situaties ontstaan.

Zodra de container gevuld is, wordt deze opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen staan we altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag bij een afvalcontainer huren in omgeving Waddinxveen. Door het huren van een afvalcontainer bespaar je ook een aantal ritten naar de milieustraat.

Container gehuurd, wat kan ik verwachten?

Wanneer je een container hebt gehuurd, komen wij de container plaatsen op de gewenste locatie. Je hoeft hier vrij weinig voor te doen, alleen te zorgen dat er genoeg ruimte is voor de container. Houd rekening met 1 à 2 parkeerplekken. Zo heeft onze chauffeur of chauffeuse genoeg plek om de container op de gewenste locatie te kunnen plaatsen.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Alle betaalmethodes die Spelt Afvalcontainer aanbiedt zijn:

  • iDEAL

  • MasterCard

  • Visa

  • Maestro

  • PayPal

  • Klarna

  • Apple pay

  • Przelwey

 
Container zelf verplaatsen?

U mag de container na plaatsing niet zelf verplaatsen. Als het echt noodzakelijk is om de container te verplaatsen, neem dan contact op met ons.

Wie is Spelt-afvalcontainer?

Spelt-afvalcontainer is ontstaan uit Spelt bedrijven, voor meer informatie bekijk www.spelt.nl

9.4

Staan snel klaar

Perfect op tijd gebracht. En ik dacht thuis te moeten blijven op de ophaaldag dus datum verplaatst, Maar heb totaal niets gemerkt dat de container is opgehaald. Ik had de datum dus eigenlijk niet hoeven te verplaatsen.

Reactie van het bedrijf

We zijn blij dat alles goed is verlopen, daar streven we naar. Dank u wel voor de mooie review. Met een vriendelijke groet, Saar

- Hellevoetsluis

Top

Goede service vanuit de hele organisatie. Van chauffeur tot planner iedereen is klantgericht.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie complimenten, we helpen graag nog een keer. Met een vriendelijke groet, Saar

- Den Haag
1638 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10