9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Den Bosch

Spelt Afvalcontainer de partner voor het huren van afvalcontainers in Den Bosch! Of je nu bezig bent met een grote verbouwing of simpelweg opruimwerkzaamheden verricht. Wij staan klaar voor jouw specifieke afvalbehoefte.

Als je kiest voor het huren van een container bij Spelt Afvalcontainer, profiteer je van een voordelige oplossing. Wij leveren containers die zijn ontworpen om jouw verbouwing te vereenvoudigen. Bekijk hier hieronder hoe jij in Den Bosch een container kunt huren.

​Afvalcontainer huren Den Bosch: Vind de juiste container voor jou!

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in Den Bosch? Bij Spelt Afvalcontainer hebben we een ruim assortiment aan containers om aan jouw specifieke soort afval te voldoen. Of je nu bouwafval, grofvuil, houtafval, tuinafval, grondafval, puin of dakafval moet afvoeren, bij Spelt afvalcontainers bieden we containers in verschillende maten.

In Den Bosch een afvalcontainer huren? Wij leveren verschillende soorten containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een container huren in Den Bosch

Afval afvoeren in Den Bosch? Daarvoor is geen vergunning nodig, wanneer deze container eigen terrein komt te staan. Zorg ervoor dat er ruimte is op je tuin of oprit en bespaar moeite.

Geen ruimte op eigen terrein? En wil je toch je afval afvoeren. Dan heb je voor het plaatsen van een afval container een vergunning nodig. In Den Bosch moet je voor het plaatsen van een afvalcontainer altijd toestemming vragen bij de gemeenste. Deze toestemming dien je minimaal 8 weken voor plaatsing aangevraagd te hebben.

Het kan wel voorkomen dat er precariobelasting wordt geheven in noord-brabant. Dit hangt af van de afmetingen en plaatsingsduur van de afvalcontainer. Voor meer informatie of het aanvragen van een vergunning raden we aan de pagina van de gemeente Den Bosch te kijken.

Heeft u al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen.

 

Bouw container huren in Den Bosch

Ga je binnenkort beginnen aan een bouwproject in Den Bosch en ben je van plan een grote hoeveelheid afval af te moeten voeren? Bijvoorbeeld sloopafval. Huur dan een bouwafval container. De bouwcontainers zijn ideaal voor het afvoeren van verschillende soorten bouwafval, zoals hout, metaal, kunststof, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. We bieden containers in verschillende formaten, zodat je de juiste container kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften.

Bekijk hier meer informatie over de mogelijkheden voor een bouw- en sloopafval container huren in Den Bosch

Grofvuil container huren in Den Bosch

Heb je plannen om grofvuil op te ruimen in de regio Den Bosch? Bij Spelt Afvalcontainer kun je eenvoudig een grofvuil container huren. Met onze containers kun je gemakkelijk oude meubels, gebruiksvoorwerpen en woonaccessoires afvoeren. Bekijk ons blog voor meer informatie over wat wel en niet in een grofvuil container mag.

Meer informatie over het huren van een container grofvuil huren?

Houtafval container huren in Den Bosch

Voor het afvoeren van houtafval in Den Bosch bieden wij houtafval containers. Deze containers zijn uitsluitend bedoeld voor houtafval, zoals geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Huur een houtafval container bij Spelt Afvalcontainer en verzeker jezelf van een efficiënte afvoer van jouw houtafval.

Lees hier de mogelijkheden om een houtafval container te huren.

Tuinafval container huren Den Bosch

Container nodig voor een tuinrenovatie? Dan is het handig om een tuinafval container te huren. In onze tuinafval containers kun je al je groenafval kwijt, zoals takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Alle mogelijkheden op een rij voor het huren van een tuinafval container .

Grondafval container huren in Den Bosch

Voor het afvoeren van schoon grondafval in Den Bosch bieden wij grondafval containers. Let erop dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Schoon grondafval bestaat uit zand, veen en aarde. Huur een grondafval container bij Spelt Afvalcontainer en zorg voor een verantwoorde afvoer van jouw grondafval.

Bekijk op de volgende pagina meer informatie over een grondafval container huren

Puincontainer huren in Den Bosch

Bij renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt, zoals puinafval, is een puincontainer ideaal. In onze puincontainers kun je onder andere betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en kalkzandsteen afvoeren. Bij Spelt afvalcontainers bieden we ook de mogelijkheid voor gesloten containers. Om zo de overlast van puindampen te voorkomen. Zorg wel dat je in deze container uitsluitend schoon puin afvoert. Andere soorten puin die niet onder schoon puin vallen, worden bevonden niet meegenomen.

Bekijk alle mogelijkheden over een grondafval container huren op deze pagina.

Dakafval container huren in Den Bosch

Heb je dakafval dat je wilt afvoeren in Den Bosch? Bij Spelt Afvalcontainer bieden we dakafval containers. Deze containers zijn geschikt voor het afvoeren van dakpannen en ander dakafval.

Bekijk hier alle informatie omtrent een dakafval container huren.

Afval container huren in Den Bosch: voordelig?

Bij Spelt Afvalcontainer hanteren we een voordelige prijs. Op onze tarieven pagina vind je een overzicht van de tarieven, inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Dit is dus een all-in prijs.

De prijzen voor het huren van containers verschillen tussen de €159 tot maximaal €1094. Dit verschilt afhankelijk van welke containers je huurt en in welke formaat.

Verschillende formaten containers

De containers die je kunt huren zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo zijn er voor verschillende soorten gemengd afval ook andere formaten containers nodig.

De formaten containers voor afval afvoeren verschillen tussen de 3m³ tot 12 m³. Bij Spelt Afvalcontainers adviseren we om in te schatten welk formaat container je wilt huren. Dit kan onverwachte kosten

Voor meer informatie en advies kun je de juiste formaat afvalcontainer pagina bekijken.

Leverings- en ophaalmogelijkheden voor het huren van een container in Den Bosch

Vandaag besteld? Volgende werkdag geleverd. Binnen enkele minuten heb je een afvalcontainer bestelt, die wij de volgende werkdag leveren. Is de afvalcontainer vol? Geef dit via onze website door, dan komen wij direct de container ophalen. Mocht het zijn dat je nog meer afval wilt afvoeren, dan ruilen wij de container om.

Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

Bij Spelt Afvalcontainer hechten we veel waarde aan veiligheid en milieuvriendelijkheid. Op onze website vind je tips en richtlijnen voor het veilig en verantwoord gebruik van onze afvalcontainers. Let daarom goed op dat je genoeg ruimte maakt om de container te plaatsen en deze te laten ophalen. Zo worden ongelukken en beschadigingen voorkomen.

Advies bij het kiezen van een afvalcontainer of benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk de algemene voorwaarden.