6m³ container – grof afval

Huur gemakkelijk een container van 6m³ voor grof afval voor 8 weken. Deze container is zeer geschikt voor als u bijvoorbeeld flink gaat opruimen in en om het huis.

389,-

389,-

Een 6m³ grof afval container huren?

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u gemakkelijk en snel een grof afval container van 6m³ voor het afvoeren van verschillende soorten grof afval. Het afval dat in de 6m³ grof afval gedeponeerd mag worden betreft het afval dat u normaal gesproken naar de milieustraat zou brengen. Door een grof vuil container te huren kunt u al het afval een keer weggooien en hoeft u niet op en neer te rijden naar de milieustraat. Dit formaat grof afval container is zeer geschikt voor een opruimbeurt in uw huis of als u gaat verhuizen en u meubels en textiel wilt afvoeren. Veel soorten afval uit uw huis mogen erin, behalve witgoed, matrassen en elektrische apparaten. Vanzelfsprekend is het ook niet toegestaan om deze container te gebruiken voor gevaarlijk afval. Precies weten wat er wel en niet in een grofvuil container mag? Lees onze blog en voorkom onnodige boetes.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Banken Accu`s en batterijen
Boeken Asbest
Bruingoed (bijv. televisies en beeldschermen) Asbest gelijkend materiaal  (bijv. golfplaten)
Hout (geïmpregneerd) Autobanden
Metalen Chemisch afval (verf, kit)
Papier en karton Golfplaten
Puin / steen Grond en zand
(tuin) meubelen Matrassen
Vloerbedekking (max. 5%) Witgoed (koelkasten en vriezers)

 

 

Gaat u ook slopen of verbouwen? Dan beschikken wij over bouw- en sloopafval containers in diverse afmetingen. De grof afval container kan gebruikt worden voor diverse klussen zoals het afvoeren van kleinere meubels. Gaat u aan de slag met grotere klussen of wilt u grote meubels in de container deponeren? Dan bieden wij ook een grof afval container van 10m³ of 12m³. Voor elke opruim klus vindt u bij Spelt Afvalcontainer een geschikte container.

Het ophalen van uw grof afval container

Na de huurperiode van 8 weken halen wij de container op bij u thuis. Is de container eerder vol? Dan kan deze ook eerder opgehaald worden. Mocht u nog een container nodig hebben, dan kunt u online een nieuwe bestelling plaatsen. Na het ophalen van de grof afval container gaan wij aan de slag met het recyclen van uw grof afval. Voor elk materiaal zoeken wij een passende nieuwe bestemming zodat uw afval een tweede leven krijgt en niet zomaar verloren gaat.