Container huren Breda

Spelt Afvalcontainer, dé oplossing voor het huren van de gewenste container in de stad Breda en omgeving! Een container huren zorgt ervoor dat je niet meer naar de drukke gemeentelijke stortplaats hoeft. Bij ons vind je verschillende soorten containers voor diverse en grote hoeveelheid afval. We leveren containers in verschillende afmetingen, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Het is mogelijk dat je een vergunning nodig hebt bij het huren van een container. De hoeveelheid en soort afval is van belang bij het huren van een afvalcontainer. Dit zorgt er namelijk voor dat je de juiste container huurt.

Afvalcontainer huren in Breda: de verschillende containers

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren in Breda

Wanneer je de container op je eigen terrein plaatst, zoals in de tuin of op de oprit, heb je geen vergunning nodig. Als je de container op gemeenschappelijk terrein wilt plaatsen, moet je een melding doen bij de gemeente Breda. Deze melding moet minimaal 7 dagen van tevoren worden gedaan. Het zou kunnen zijn dat hier precariobelasting voor geldt. Het is toegestaan om de container maximaal een maand te laten staan.

Als je meer wilt weten over precariobelasting of als je container langer dan 1 maand moet blijven, bekijk dan even de pagina van de gemeente Breda. Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor je verbouwing? Dan valt het plaatsen en afvoeren van de container daar vaak ook onder. Maar even bellen voor de zekerheid kan nooit kwaad.

Bouwafval container huren in Breda

Afvalcontainer nodig voor de verbouwing? Een bouwafval container huren in Breda is hiervoor ideaal. Onze bouwcontainers zijn perfect voor het opruimen van bijvoorbeeld metaal, plastic en isolatiemateriaal. Er zijn wel een paar materialen die niet in de bouwafval container mogen, dus houd daar rekening mee.

Grofvuil container huren in Breda

Moet je een huis, pand of een andere ruimte leeghalen? Dan is een grofvuil container precies wat je nodig hebt. We leveren grofvuil containers zelfs in het centrum van Breda. Je kunt er van alles in kwijt, zoals oude meubel en woonaccessoires. Houd er wel rekening mee dat koelkasten en vriezers niet in de container mogen.

Wil je precies weten wat wel en niet in de grofvuil container mag? Lees ons blog of raadpleeg de gemeente Breda voor informatie over specifieke afvalverwerkingsmogelijkheden.

Houtcontainer huren in Breda

Heb je alleen houtafval dat je kwijt wilt? Dan is een houtcontainer perfect voor jou! Hier kun je geschilderd, onbeschilderd en verlijmd hout in kwijt. Denk aan kozijnen, deuren of oude meubels.

Tuinafval container huren in Breda

Ga je aan de slag met je tuinrenovatie? Dan is een tuinafval container ideaal voor jou. In de groenafval container kun je gemengd tuinafval kwijt, zoals planten, takken, riet, gras boomstammen etc.

Grondafvalcontainer huren in Breda

Voor schoon grondafval kun je een grondafval container huren. Hierin mag alleen schoon grond, zoals aarde en zand. Let op: geen takken of puin toegestaan.

Puincontainer huren in Breda

Ga je renoveren en komt er veel steenachtig materiaal vrij? Dan is een puincontainer wat je nodig hebt. Hierin kun je schoon puin, zoals dakpannen, metselpuin, betonpuin en kalkzandsteen kwijt. Denk aan afval, zoals bakstenen of badkamertegels.

De beste tips voor een container huren in Breda

Een container huren lijkt simpel, maar het vinden van de juiste container kan lastiger zijn dan verwacht. Herkenbaar? Neem dan even de tijd om onze handige tips bij het huren van een afvalcontainer door te nemen voordat je een container huurt. Het zal je een hoop gedoe besparen als de container eenmaal voor je deur staat.

Wat zijn de afmetingen van de containers in Breda?

Voor de verschillende soorten containers in Breda hebben we ook diverse formaten beschikbaar. Of je nu een kleine container van 3m³ nodig hebt of een grotere van 12m³, het is een zekerheid dat een container beschikbaar is voor jouw hoeveelheid afval. Schat van tevoren goed in hoe groot je container moet zijn, zodat je niet onnodig extra kosten maakt.

De tarieven voor het huren van een afvalcontainer in Breda

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur is het huren van een container eenvoudig. Onze tarieven zijn all-inclusive, inclusief 8 weken huur, BTW, aflever- en ophaalkosten. Betalen kan veilig en snel online via IDEAL, zonder borg. Geen verrassingen achteraf. We hebben verschillende formaten afvalcontainers te huur in Breda, dus er is altijd een optie die bij jou past.

Afvalcontainer huren in Breda op een veilige en milieuvriendelijke manier

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom halen wij een te volle container niet op. Voor extra veiligheid en bescherming zijn er gesloten containers te huur. Zo blijft het afval gegarandeerd in de container.

Het afval dat we ophalen, krijgt bij ons een tweede leven als grondstof of energie. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een groenere toekomst.

Leveren en laten ophalen van een afvalcontainer huren in Breda

Bij Spelt Afvalcontainer zorgen we voor een snelle service. Bestel vandaag een container en hij wordt binnen één werkdag bij je afgeleverd. Het ophalen gebeurt op de door jou gekozen datum. We staan altijd klaar om je te helpen, dus neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Voor meer informatie kun je onze algemene voorwaarden raadplegen of direct contact met ons opnemen.