Container huren Zutphen

Container nodig in Zutphen? Dit kan eenvoudig bij Spelt Afvalcontainer. Kies de juiste container voor jouw afval. Vandaag besteld betekent de volgende werkdag bezorgd! Container vol? Je spreekt met ons af wanneer wij de afvalcontainer weer kunnen ophalen.

Vind jouw container

Wat voor soort container heb ik nodig?

Het huren van een afvalcontainer in Zutphen is eenvoudig bij Spelt Afvalcontainer. We hebben diverse formaten containers beschikbaar, zodat je altijd de juiste container kunt kiezen op basis van het type afval dat je wilt laten afvoeren.

Afvalcontainer Zutphen? Wij leveren verschillende soorten containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container in Zutphen

Je hebt een vergunning nodig wanneer je een container wil plaatsen in de openbare ruimte. Denk hierbij aan een stoep of openbare weg. Deze vergunning kun je aanvragen bij de gemeente Zutphen. Je hebt geen vergunning nodig als de container wordt geplaatst op eigen terrein, denk aan uw tuin of oprijlaan.

Vaak is hier geen ruimte voor. Het is dan wenselijk dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep. Of je een vergunning nodig hebt voor de plaatsing van uw container hangt af van hoelang je de container neerzet. Indien de container langer dan twee weken op een openbare plek staat dien je minimaal drie weken van te voren een vergunning aan te vragen.

Voor meer informatie raden we je aan zelf even op de pagina van de gemeente Zutphen te kijken. Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden je nog wel aan om dit te controleren op de pagina van de gemeente wanneer jij een container nodig hebt in de openbare ruimte.

 

Grofvuil container in Zutphen

Ga je een woning ontruimen, dan kan je het afval in een grofvuil container kwijt. Bespaar jezelf de moeite van het transport en laat een grofvuil container bij je voor de deur bezorgen. Je kan deze container vullen met al het huisafval dat je kwijt wilt, zoals oude meubels, kasten, banken, tafels en stoelen. Zeker weten wat er precies wel en niet in een grofvuil container mag? Lees ons blog.

Bekijk deze pagina voor meer informatie over het huren van een grofvuilcontainer.

Dakafval container huren in Zutphen

Een dakafvalcontainer is bedoelt voor afval afkomstig uit bijvoorbeeld dakrenovaties. In deze afvalcontainer mag bijvoorbeeld dakleer en dakgrind, maar ook bijkomstig isolatiemateriaal geplaatst worden. Let op: asbesthoudende stoffen zijn niet toegestaan.

Meer informatie over de verschillende formaten containers kun je lezen op de dakafvalcontainer pagina.

Tuinafval container huren in Zutphen

Een tuinafval container is perfect voor als je als je aan de slag gaat aan een renovatie in de tuin. In deze container kun je gemengd groenafval kwijt, denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een groenafval container.

Grondafval container huren in Zutphen

In een grondafval container mag uitsluitend schoon grond. Let er dus bij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kan je denken aan zand, turf, veen en aarde.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren.

Bouw- en sloopafvalcontainer huren in Zutphen

Wanneer je gaat verbouwen is een bouw- en sloopafval container ideaal. Deze containers zijn geschikt voor sloopafval als, hout, metaal, kunststof, glas en papier. Wil je precies weten wat er in een bouwafval container mag? Bekijk dan onderstaande pagina over bouwafval container huren in Zutphen.

Bekijk alle mogelijkheden voor de bouwafval container verhuur hier.

Puincontainer huren in Zutphen

Een puincontainer wordt gebruikt bij het verbouwen van een huis of renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. De materialen die in een puincontainer mogen zijn onder andere betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en tegels.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Zutphen. 

Tips voor het huren van een container in Zutphen

Als je hebt bepaald welk soort afval er vrij komt tijdens jouw verbouwing, adviseren wij je om tips voor het huren van een afvalcontainer door te nemen. Door deze tips bespaar jij vast en zeker moeite en kosten bij het huren van een passende container en de verwerking van jouw afval.

De formaten en prijzen van afvalcontainers in Zutphen

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je gemakkelijk en snel een de juiste afvalcontainer tegen een scherp tarief, inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij je thuis in Zutphen opgehaald en krijgt jouw afval een duurzame nieuwe bestemming.

Alle prijzen op de website inclusief aflever- en ophaalkosten. Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Zutphen. Lees hier ons advies over het kiezen van het juiste formaat container. Het formaat van de container moet passen bij de hoeveelheid afval dat vrijkomt.

De tarieven voor een passende container starten bij €159,- tot maximaal €569,-. Afvalcontainer bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Leverings- en ophaalmogelijkheden bij een afvalcontainer huren Zutphen

Afvalcontainer huren in regio Zutphen? Vandaag besteld, volgende werkdag bij jouw thuis afgeleverd. Wanneer de huurperiode verlopen is, halen wij de container op. De exacte datum kan telefonisch worden afgesproken.

Container vol? Het is ook mogelijk om een container te vervangen voor een nieuwe container. Bestel een nieuwe container via onze website en geef bij de opmerkingen aan dat de container gewisseld mag worden.

Veiligheid & milieu bij het huren van containers

Zowel veiligheid als milieu is van groot belang bij Spelt Afvalcontainer container verhuur. Daarom krijgen deze onderdelen veel aandacht. Wij vinden een juiste verwerking en het recyclen erg belangrijk. Wij zetten ons in om 100% van ons afval een nieuw leven te geven wanneer wij jouw afval afvoeren. We verhuren containers met oog op veiligheid en milieu.

Wij raden aan de container op een gestructureerde manier te vullen, waarbij het zware afval onderin komt, en het lichtere afval bovenin. Ook is het belangrijk de containers niet hoger dan 20 centimeter boven de rand te vullen, anders nemen wij de containers wegens de veiligheid niet mee.

Meer informatie kun je vinden op onze website en onze algemene voorwaarden. Heb je verder nog vragen over een geschikte container? Neem dan contact met ons op. We zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Samen vinden we een geschikte afvalcontainer.