10m³ gesloten container – hout

Een gesloten hout container van 10m³ huren? Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief BTW, op- en afhaalkosten en 8 weken huur.

269,-

269,-

Welk afval mag in een gesloten hout container van 10m³?

Gaat u aan de slag met een grote renovatie waarbij veel hout vrijkomt? Een gesloten container is vooral geschikt voor gebruik in binnenstedelijk gebied omdat anderen er geen afval in kunnen deponeren. Een gesloten 10m³ container voor hout mag gebruikt worden voor de volgende soorten houtafval.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Deuren en kozijnen (geïmpregneerd) Tuinhout
Geschilderd hout Glas en kunststof
Laminaat Schuttingen
Onbeschilderd hout Snoeihout
Verlijmd hout Verbrand hout
Verrot hout

Er komt vaak houtafval vrij bij verbouwingen. Denk hierbij aan oude meubels, deuren of kozijnen. Een gesloten hout container van 10m³ is geschikt voor grote verbouwingen. Gaat u aan de slag met kleinere renovaties? Dan bieden wij ook hout containers van 3m³ en van 6m³. Twijfel u welk formaat container het meest geschikt is voor uw klus? Bedenk dan dat er ongeveer 10 aanhangwagens met houtafval in een hout container van 10 m³ passen. Wij raden u aan om uw container altijd efficiënt in te delen. Haal dus meubels uit elkaar en leg losse planken horizontaal in de container om zo veel mogelijk hout erin te krijgen.

Gaat u aan de slag met een grotere verbouwing waarbij naast hout ook andere materialen vrijkomen? Dan is onze bouw- en sloopcontainer wellicht een betere optie. Deze container kun u huren voor het afvoeren van hout én andere soorten afval die vrijkomen bij een renovatie. Dit type container is beschikbaar in vijf verschillende formaten.

Waarom een gesloten afvalcontainer?

Een gesloten afvalcontainer heeft enkele voordelen ten opzichte van een open container. Geen risico dat er vuil in wodt geplaatst door anderen dat niet van jou is, geen rommel op en rond de container waar je beboet voor kan worden, en daarnaast geen risico dat de container niet meegenomen kan worden omdat hij te vol is. Wij hebben het in onderstaande blog precies voor je uitgelelegd wat die voordelen precies zijn.

Lees meer!

 

Wat gebeurt er met mijn afval?

Wanneer de huurperiode voor de gesloten 10m³ hout container voorbij is, halen wij de container bij u thuis op. Is de container eerder vol? Dan is eerder ophalen ook geen probleem. Nadat de container is opgehaald, gaan wij direct aan de slag met het recyclen van het houtafval. Door het materiaal te recyclen kan het houtafval een nieuwe bestemming krijgen, bijvoorbeeld als grondstof in de houtindustrie. Meer weten over hoe wij jouw afval hergebruiken? Lees onze blog en kom meer te weten over hoe wij jouw afval een nieuw leven geven.