Container huren Vlaardingen

Een container huren in Vlaardingen is zeer gemakkelijk. Wanneer je een container wilt huren scheelt het jou een hoop ritjes naar de milieustraat van jouw gemeente.

Bedenk jij vandaag dat je morgen een container nodig hebt? Dat maakt voor ons niet uit, wij hanteren de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd. Een container huren doe je vandaag, en dan is container morgen geplaatst.

Welk type container moet ik kiezen?

  Kies een container

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Vergunning voor het huren van een container

  Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op je eigen terrein komt te staan, zoals in de tuin of de oprit. Nu is daar soms geen ruimte voor en moet de container op gemeentelijk grond staan. Daarom is het handig om bij je gemeente te checken of hiervoor een vergunning nodig is. Houd er rekening mee dat je soms een aantal dagen van tevoren de vergunning moet aanvragen. Bekijk de pagina van de gemeente Vlaardingen voor meer informatie over vergunningen.

  Container huren

  Er zijn verschillende formaten en soorten containers die je kunt huren. Daarom hebben wij een opsomming gemaakt voor het huren van een container en waarvoor je de container kunt gebruiken. Zo kun je gemakkelijk de juiste container kiezen voor jouw klus.

  Bouw- en sloopafval container huren:

  Een bouwafval container kun je goed gebruiken bij klussen. Vaak komen er bij een verbouwing of renovatie veel afvalsoorten vrij. In de bouw- en sloopafval container (ook wel mixcontainer) kun je het afval in de containers deponeren zonder te scheiden.

  Grofvuil container huren:

  Door het huren van een grofvuil container zet jezelf in een fijne positie, voor het opruimen van je huis, schuur of een andere klus. Je kunt al je grofvuil deponeren in de container zonder te scheiden, denk aan: boeken, kleren, speelgoed etc.

  Groenafval container huren:

  Wanneer je je tuin wilt te renoveren kan een groenafval container (ook wel een tuinafval container) goed van pas komen. Je kunt hier al je tuinafval in kwijt zoals: bladeren, takken, struiken, snoeiafval etc.

  Grondcontainer huren:

  Wil je jouw tuin uitgraven of vlak maken? Of heb je een andere klus met veel grond? Dan is een grondcontainer ideaal om te huren. Je hoeft geen schoongrond verklaring te hebben voor het afvoeren van je grond.

  Dakafval container huren:

  Ga je dakleer vervangen, omdat er een lekkage is? Of is je dak toe aan vervanging? Dan is een dakafval container geschikt voor je klus. Je kunt hier dakafval in kwijt, zoals dakbedekking, dakleer, bitumen en teerhoudend.

  Houtafval container huren:

  Bij veel soorten klussen, zoals een verbouwing of een renovatie, komt veel hout vrij. Wanneer het mogelijk is om dit gescheiden te houden van al het andere afval, is de houtafval container een goedkope oplossing voor het afvoeren van je houtafval.

  Puincontainer huren:

  Ga je jouw tuintegels vervangen of een muur slopen? Dan komt de puincontainer goed van pas. Huur een puincontainer en jouw puinafval krijgt een tweede leven. Wij verwerken dit tot menggranulaat, dit wordt vaak als fundering laag voor de wegenbouw gebruikt.

  Container huren Vlaardingen prijzen

  Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je gemakkelijk en snel een container inclusief acht weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt je afval een duurzame, nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier verwerken wij bijna 100% van uw afval.

  Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Vlaardingen.

  Lever en afhaalmogelijkheden container in Vlaardingen huren

  Voordat je een container gaat huren in Vlaardingen is het handig om na te gaan wanneer je de afvalcontainer wilt laten plaatsen. Na het plaatsen van de container mag de container acht weken bij jou voor de deur staan, zo kan je rustig je klus klaren zonder enige stress.

  Heb je de container langer nodig dan de acht weken huur periode? Dat kan! Neem dan contact met ons op via de chat of via de mail, dan bespreken we de langere huurperiode en de eventuele kosten.

  Wil je de container eerder laten ophalen dan de aangegeven datum? Dat is ook geen probleem. Stuur hiervoor een chat of een mail, dan komen wij de container binnen een à twee werkdagen afvoeren.

  Formaten afvalcontainer huren Vlaardingen

  Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur. Voor elke klus hebben wij de juiste formaat container op voorraad. Alle containers die wij aanbieden op onze website, passen op één parkeerplaats. Het is handig om te bedenken hoeveel afval er vrijkomt bij je klus, en aan de hand daarvan de geschikte container huren voor je klus.

  Voor extra hulp bij het kiezen van de juiste container, bekijk de pagina: Welke formaat container heb ik nodig?