Container huren in Lelystad voor al jouw afval

Wil je een container huren in Lelystad? Bij Spelt Afvalcontainer regel je snel en gemakkelijk jouw container verhuur! Met onze diverse selectie aan containers is er voor elk soort afval een oplossing. Het is belangrijk om te weten welke container je nodig hebt en welk formaat het beste bij jouw behoeften past.

Bij het huren van een container is het handig om te weten of je een vergunning nodig hebt. Je moet ook weten hoe je ervoor zorgt dat veiligheid altijd vooropstaat bij het huren van een afvalcontainer.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren in Lelystad

In sommige gevallen is een vergunning vereist wanneer er geen ruimte is om de container op eigen terrein te plaatsen. In dat geval moet de container op een openbare locatie worden geplaatst. Voor het plaatsen van een afvalcontainer in Lelystad is meestal een vergunning vereist. Bekijk hiervoor even de pagina van gemeente Lelystad. Wanneer je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd voor een verbouwing, valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer vaak binnen deze vergunning.

Voor containers op een betaald parkeervak zijn de geldende parkeerkosten van toepassing.

Bouw container huren in Lelystad

Voor het afvoeren van bouw- en sloopafval raden wij aan om een bouwafvalcontainer te huren. Met een bouwcontainer kun je verschillende soorten afval in één keer afvoeren. Deze containers zijn ideaal voor verbouwingen waarbij verschillende afvalmaterialen vrijkomen.

Je kunt deze container vullen met materialen zoals hout, metaal, kunststof, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Op onze website kun je meer informatie vinden over het huren van een bouwcontainer in Lelystad.

Grofvuil container huren Lelystad

Ben je van plan om een woning of een andere ruimte op te ruimen en heb je veel grofvuil? Dan is het handig om een grofvuil container te huren. Hierin kun je gemakkelijk grote meubels, oude apparaten, tapijten en ander grofvuil kwijt. Zo maak je snel ruimte zonder gedoe.

Wil je zeker weten wat je wel en niet in een grofvuil container kunt plaatsen? Lees ons blog. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de gemeente Lelystad voor meer informatie over het huren van een afvalcontainer.

Houtafval container huren in Lelystad

Bij het klussen of verbouwen van je huis komt vaak houtafval vrij. Om dit afval op een verantwoorde manier af te voeren, kun je een houtafval container huren in Lelystad. In de hout container kun je alle soorten houtafval kwijt, zoals planken, pallets, deuren, kasten, kozijnen en spaanplaat.

Op onze website vind je alle mogelijkheden voor het huren van een houtafval container in Lelystad.

Tuinafval container huren in Lelystad

Heb je plannen om je tuin op te knappen? Dan heb je vast veel tuinafval, zoals gras, struiken, takken, bladeren en snoeiafval. Om het groenafval gemakkelijk af te voeren, kun je een tuinafval container huren in Lelystad. In deze container kun je al het tuinafval kwijt, zodat jouw tuin er weer netjes uitziet.

Op onze website vind je alle mogelijkheden over het huren van een tuinafval container in Lelystad voor jouw groenafval.

Grondafval container huren in Lelystad

Bij graafwerkzaamheden of tuinrenovaties komt grondafval vrij. Hiervoor kun je een grondafval container huren in Lelystad. Hierin mogen alle soorten grondafval, zoals zand, klei en tuinaarde.

Op onze website vind je meer informatie over het huren van een grondafval container in Lelystad.

Puincontainer huren in Lelystad

Bij sloop- of bouwwerkzaamheden komt veel puin vrij. Om snel en gemakkelijk schoon puin af te voeren, kun je een puincontainer huren in Lelystad. Hierin kun je al het schoon puin kwijt, zoals stenen, betonpuin tegels, beton en keramiek.

Kijk op onze website voor meer informatie over het huren van een puincontainer in Lelystad.

Dakafval container huren in Lelystad

Ga je het dak van je huis renoveren? Dan komt daar dakafval bij kijken. Om dit veilig en verantwoord te verwerken, kun je een dakafval container huren in Lelystad. Hierin kun je alle soorten dakafval kwijt, zoals dakleer, bitumen, dakpannen dakgrind en isolatiemateriaal.

Bij Spelt Afvalcontainer verhuur vind je de juiste container voor al jouw dakafval in Lelystad.

Afval container huren in Lelystad, wat gaat dit kosten?

Bij het huren van een container in Lelystad bieden wij verschillende afvalcontainers voor ieder soort afval. Op onze website vind je alle tarieven, inclusief 8 weken huur en aflever- en ophaalkosten. Het betalen gaat veilig en snel online via iDEAL, zonder borg te betalen. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

De prijzen voor het huren van containers variëren van een vaste all in prijs tussen de €159 en €1094, afhankelijk van het type en formaat containers dat je huurt. Lees ons blog met tips over het huren van een afvalcontainer voor meer informatie.

Verschillende formaten containers

Het is belangrijk om het juiste formaat container te kiezen voor jouw afval. Op onze website kun je terecht voor meer informatie en advies over de verschillende formaten afvalcontainers die wij aanbieden.

Wij bieden diverse formaten containers aan, afgestemd op verschillende soorten gemengd afval. De beschikbare formaten variëren van 3m³ tot 12m³. Het is verstandig om vooraf het gewenste formaat container te bepalen.

Het is belangrijk om het juiste formaat container te kiezen voor jouw afval. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

Leverings- en ophaalmogelijkheden voor het huren van een container in Lelystad

Bij het huren van een container in Lelystad zorgen wij voor de levering en het laten afvoeren van de juiste afvalcontainer op de gewenste locatie op jouw gewenste datum. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het transport van de container. Wij regelen het voor jou! Container vol? Wij halen hem op!

Vandaag besteld? Dan zorgen wij dat de container de volgende werkdag voor de deur staat.

Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

Bij het gebruik van afvalcontainers is het belangrijk om veiligheid en milieu in acht te nemen. Zorg ervoor dat je de container tijdens de huurperiode op een geschikte en veilige plek plaatst. Daarnaast is het belangrijk om het afval op de juiste manier te scheiden en geen gevaarlijke materialen in de container te plaatsen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze algemene voorwaarden. Wij helpen je graag verder bij het huren van een container in Lelystad voor iedere afvalsoort. We hebben jarenlange ervaring in het verwerken van bouwafval, groenafval en sloopafval.