Container huren Nootdorp

Ben je op zoek naar een container voor in Nootdorp? Dan ben je bij Spelt afvalcontainer aan het juiste adres voor het huren van een container. Spelt afval container heeft meerdere containers beschikbaar in Nootdorp. De prijzen zijn all-in, leveren en ophalen, incl. btw, 8 weken huur en je afval wordt gerecycled en Spelt biedt een prima service. Wij hanteren de regel: vandaag besteld is de volgende (werk)dag geleverd en dat allemaal zonder bijkomende kosten. Ook leveren we containers voor verschillende soorten afval en elke container past op één parkeerplaats.

Heb je interesse voor een container huren in Nootdorp? Lees de blog dan verder en dan krijg je meer informatie over het huren van een container in Nootdorp.

Container huren Nootdorp

De juiste afvalcontainer voor in Nootdorp

Het is handig om te weten welke container je kan huren in Nootdorp en welke container je nodig hebt voor de klus die jij gaat voeren. Hieronder in onze keuzehulp zie je de containers die beschikbaar zijn in Nootdorp:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren Nootdorp

Per gemeente is het verschillend of je een vergunning nodig hebt of je container moet aanmelden voor het plaatsen van de container bij de gemeente. Het is dus verstandig om even bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp te kijken of je een vergunning nodig hebt, of je de container misschien moet aanmelden bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het is dus handig om dit bij de gemeente Pijnacker te checken voor jij een container besteld.

Bouw- en sloop container huren Nootdorp

Ga je een grote verbouwing tegemoet of ga je misschien klussen in of rondom jouw huis? En komt hier bouwafval of sloopafval bij kijken? Dan is een bouw- en sloop container de juiste container voor jou. Je hoeft je afval niet te scheiden en er kunnen veel materialen in één container. Ook kunnen we de container de volgende werkdag al bij jou leveren. In een bouw- en sloop afval container kun je bijvoorbeeld de volgende materialen kwijt, denk aan: bielzen, gips, glas, tuinafval, kunststoffen, metalen en tapijt.

Voor meer informatie bekijk de pagina bouw- en sloop container Nootdorp.

Grofvuil container huren in Nootdorp

Ga je verhuizen of ga je opruimen in je huis en komt hier veel afval bij kijken? En is het teveel afval om bij de vuilstort te storten? Dan is een grofvuil container perfect voor u en ook de container de volgende dag al geleverd worden. Zelfs in het centrum van Pijnacker-Nootdorp kun je een grofvuil container huren. Bespaar de moeite van het transport en laat een grofvuil container bezorgen voor je de deur in Nootdorp, wij verwerken je afval en je hoeft zelf niet naar het afvalbrengstation en uw afval gaat bij ons in recycling.

Voor het opruimen van je huis kun je verschillende soorten afval allemaal kwijt in één container. Denk bijvoorbeeld aan: banken, boeken, bruingoed, hout, metalen, meubelen, papier en karton, plastic en tuinmeubelen.

Wil je meer informatie over het afvoeren van grofafval in een afvalcontainer huren in Pijnacker-Nootdorp? Kijk dan de pagina voor grofafval container huren Nootdorp

Houtafval container huren in Nootdorp

Wil je misschien een nieuwe vloer van laminaat en moet je je oude laminaat kwijt, omdat u de vloer gaat slopen? Dan is de houtcontainer geschikt voor jou, hier kun je namelijk verschillende soorten hout afval in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: Deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout en verlijmd hout.

Voor meer informatie voor een hout container huren in Nootdorp, bekijk dan de pagina houtafval container huren Nootdorp.

Groenafvalcontainer huren in Nootdorp

Is je tuin toe aan een opknapbeurt en komt hier veel tuinafval bij vrij? Dan is de groenafval container perfect voor je en daar kun je al je tuinafval in kwijt. Je kunt bijvoorbeeld het volgende tuinafval kwijt in de container: bladeren, bloemen en planten, boomstammen, snoeiafval, takken en struiken.

Van deze afvalstroom maken we zelf weer compost, zo zorgen we dat je tuinafval weer een nieuw leven krijgt. Voor meer informatie bekijk de pagina groenafvalcontainer in Nootdorp.

Grondcontainer huren in Nootdorp

Wil je grond afvoeren omdat je bijvoorbeeld je terras gaat aanleggen of een vijver? Dan is de grond container geschikt voor jou voor het afvoeren van jouw afvalsoort. Hieronder ziet u wat voor een grond u bijvoorbeeld kwijt kan in een container: graszoden, zand, veen en aarde. Let er wel op dat er geen puinafval doorheen mag zitten en dat je schoon grond moet afvoeren in de container.

Voor meer informatie over het afvoeren van grondafval? Bekijk dan de pagina grondcontainer huren in Nootdorp.

Puincontainer huren in Nootdorp

Gaat u verbouwen en ga je bijvoorbeeld een muur slopen of gaat u klussen in je tuin en komen hierbij veel tegels vrij? Dan is de schoon puin container perfect voor jouw klus, ook geven we je puinafval een nieuw leven tot menggranulaat. Steenachtig materiaal kun je dus goed afvoeren in een gehuurde puinafval container, zonder onverwachte kosten met een huurperiode van 8 weken.

Een puinafval container huren in Nootdorp is gemakkelijk te regelen, kijk op onze pagina puinafvalcontainer huren in Nootdorp voor meer informatie over onze containerservice.

Dakafval container huren in Nootdorp

Een dakafval container is handig bij dakrenovaties, je kunt hierbij denken aan het afvoeren van dakleer, bitumen en andere verontreinigingen. Let hierbij wel op dat wij niet elke soort afval van de daken innemen. Hierbij moet je denken aan: asbest, asbest gelijkend materiaal, golfplaten en dakpannen. Dakpannen kun je afvoeren in een puincontainer. Asbest kun je inleveren bij de milieustraat in jouw gemeente Pijnacker-Nootdorp, wij verhuren geen asbest container.

Wil je meer informatie voor het huren van een container in Pijnacker-Nootdorp, kijk dan op onze dakafval pagina.

Afvalcontainer huren prijzen in Nootdorp

Een container huren in Pijnacker-Nootdorp is gemakkelijk te regelen en wij hebben veel containers voor al uw afval met een gemakkelijk bestelproces. Onze afvalcontainers hebben de scherpste prijs bij jou in je omgeving, wilt u een container huren? Dan komt de chauffeur de containers plaatsen op de plek die je wilt, bijvoorbeeld een parkeerplaats. De container komt op de gewenste dag en wij komen de container na 8 weken weer ophalen, bent u eerder klaar met de gehuurde container vol, bijvoorbeeld in vier weken? Geen probleem, dan wordt de container eerder opgehaald.

Heeft u meerdere klussen of misschien maar één klus, heb je een bedrijf of wil je bestellen onder de naam particulieren? Wij hebben voor jou voor iedere klus of klussen een afzetcontainer voor u klaar staan. Van bouwafval, grof aval, puin, groenafval of voor grondafval wij verwerken uw afval en u hoeft uw afval niet te scheiden. Wij brengen en halen uw afvalcontainer in Nootdorp en zo hoef je je afval niet te scheiden en verwerken wij uw afval. En dat met een huurperiode van 8 weken. Zo hoeft u ook niet naar een milieustraat of een afvalbrengstation in Pijnacker-Nootdorp en wij nemen jouw afval in verwerking.

Wil je een container huren? Maar heb je nog meer informatie nodig, maak dan gebruik van onze keuzehulp en krijg meer informatie over onze afvalcontainers via onze handige keuzehulp.

Vind hier onze tarieven voor een container huren Pijnacker-Nootdorp

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Nootdorp

Het is van belang dat je het juiste formaat container huurt in Enschede. Wanneer de afvalcontainer te klein is, zul je een extra container moeten huren voor het overgebleven afval.

De beschikbare containers hebben formaten van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Nootdorp

Al het afval dat binnen komt bij Spelt afvalcontainers krijgt een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Zo verwerken wij bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming. Alle prijzen op de website zijn inclusief aflever- en ophaalkosten. Betaal veilig en snel online met iDeal zonder borg te betalen, zo komt je niet voor verrassingen te staan.

Advies nodig voor het kiezen van de juiste container? Neem contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen. Vergeet ook niet in onze algemene voorwaarden te kijken, hier worden veel vragen direct beantwoord en dan kan jij snel jouw afvalcontainer huren.