12m³ container – grof afval

Huur meteen een container van 12m³ voor grof afval. Bij Spelt Afvalcontainer huurt u deze container inclusief BTW, aflever- en ophaalkosten en 8 weken huur.

584,-

584,-

Een 12m³ grof afval container huren?

Bij Spelt Afvalcontainer huurt u online gemakkelijk en snel een grof afval container van 12m³ voor het afvoeren van verschillende soorten grof afval. Dit formaat grof afval container is zeer geschikt voor een grote opruimbeurt in uw huis of bedrijfspand waarbij u grote of veel meubels, hout en vloerbedekking wilt afvoeren. Wilt u alleen hout afval afvoeren? Dan kunt u beter een van onze hout containers huren. Veel soorten afval uit uw huis mogen in de grof afval container, zoals banken, meubels en vloerbedekking. Er zijn echter ook een paar soorten afval die niet in deze container mogen. In de tabel ziet u welke soorten afval wel en niet zijn toegestaan in onze grof afval containers. Wil je precies weten wat er wel of niet in de grofafvalcontainer mag? Lees onze blog en voorkom onnodige boetes.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Banken Accu`s en batterijen
Boeken Asbest
Bruingoed (bijv. televisies en beeldschermen) Asbest gelijkend materiaal  (bijv. golfplaten)
Hout (geïmpregneerd) Autobanden
Metalen Chemisch afval (verf, kit)
Papier en karton Golfplaten
Puin / steen Grond en zand
(tuin) meubelen Matrassen
Vloerbedekking (max. 5%) Witgoed (koelkasten en vriezers)

Voor klussen met groot grof afval zoals banken en ander groot meubilair is een grof afval container van 12m³ een goede keuze. Doordat u deze grote meubels meteen in de container kunt deponeren hoeft u niet meerdere keren op en neer te rijden naar de gemeentewerf om uw oude meubels te recyclen. Is het grove afval al kleiner qua formaat of kunt u het makkelijk uit elkaar halen? Dan kunt u ook gaan voor een kleinere container van 3m³ of 6m³. Gaat u naast opruimen ook slopen of verbouwen? Dan kunt u voor die klus ook een bouw- en sloopafval container in een van de diverse afmetingen huren.

Het ophalen van uw grof afval container

Na de huurperiode van 8 weken halen wij de container bij u thuis op. Als de container al eerder vol is, kan deze ook eerder opgehaald worden. Mocht u hierna nog een container nodig hebben, dan kunt u gemakkelijk online een nieuwe bestellen. Na het ophalen van de container gaan wij aan de slag met het recyclen van uw afval. Voor elke afvalstroom zoeken wij een passende duurzame bestemming.