9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Venlo

Welkom bij Spelt Afvalcontainer, dé pionier op het gebied van afvalverwijdering in Venlo! Hier laten we geen ruimte voor saaie en alledaagse afvalpraktijken. Bij ons draait het om een unieke ervaring die je energie geeft en je projecten naar nieuwe hoogten tilt! Met onze selectie van afvalcontainers staan we klaar om jouw afvaluitdagingen aan te pakken.

Dus vergeet de standaard, omarm het buitengewone en dompel jezelf onder in een wereld waar afvalverwijdering een avontuur op zich is. Lees verder en ontdek hoe je een afvalcontainer kunt huren in Venlo, met prijzen die je doen glimlachen, een service die je hart sneller doet kloppen.

Afvalcontainer huren in Venlo: Vind de juiste container voor jou!

Er zijn verschillende containers in regio Venlo die je kunt huren. Bij het kiezen van de juiste container is het belangrijk welk soort afval je wilt weggooien. Hieronder vind je een overzicht met al onze soorten afvalcontainers.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Venlo

Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op jouw eigen grond komt te staan, zoals je tuin of jouw eigen parkeerplaats. Soms is in Venlo daar vaak geen ruimte voor. Daarom is het wenselijk om de afvalcontainer op een parkeervak of de stoep te plaatsen.

In de gemeente Venlo moet je bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (parkeerplaats, de straat, de stoep of in het groen) altijd ontheffing aanvragen. Deze ontheffing moet minimaal 5 werkdagen van te voren worden aangevraagd.

Bij de ontheffingsaanvraag moet altijd een plattegrond en/of situatieschets toegevoegd worden. Voor meer informatie raden we je aan zelf even op de pagina van de gemeente Venlo te kijken.

Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. We raden je wel aan om dit nog even na te bellen.

 

Bouwafval container huren in Venlo

In het bruisende Venlo kan het behoorlijk onhandig zijn om bouw- en sloopafval  af te voeren. Wil je talloze ritten voorkomen? Dan is het handig om een bouwafval container te huren. Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum, en wij plaatsen deze voor jouw deur. Zo kun je zorgeloos jouw bouw- en sloopafval in deze bak storten, en wij halen deze op wanneer jij dat wilt. Dat bespaart je een hoop ritten, tijd en zorgen over het storten van jouw afval.

Een bouw container huren in Venlo doe je omdat je verschillende soorten afval wilt afvoeren. Onze bouwcontainers zijn perfect geschikt voor grote verbouwingen waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. Denk aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal.

Grofvuil container huren in Venlo

In deze container mag je diverse soorten afval afvoeren en is dus zeer geschikt wanneer je het huis grondig gaat opruimen of gaat verhuizen. Je mag bijvoorbeeld hout, textiel en metalen gemengd in de container deponeren.

Bekijk alle mogelijkheden voor een container grofvuil huren in Venlo.

Houtafval container huren in Venlo

Heb je alleen houtafval? Dan is een container voor houtafval perfect voor jou. Een houtcontainer is uitsluitend bestemd voor houtafval. Zo’n container kan uitermate handig zijn bij een renovatie, waarbij je bijvoorbeeld te maken hebt met geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout, zoals kozijnen, deuren of oude meubels.

Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Venlo.

Tuinafval container Venlo

Ga je jouw tuin aanpakken? Een tuinafval container is ideaal wanneer je aan de slag gaat met de vernieuwing van je tuin. In deze container kun je gemengd tuinafval kwijt, zoals takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Venlo.

Grond afval container huren Venlo

Een grondafval container is speciaal bedoeld voor grondafval. In deze container mag alleen schoon grond, dus zorg ervoor dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Schoon grond omvat onder andere zand, veen en aarde. Let op: er mag geen puin of takken tussen de grond zitten.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Venlo.

Puinafval container Venlo

Een puincontainer wordt gebruikt tijdens renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. De materialen die in een puincontainer mogen zijn: Betonpuin, Metselpuin (stenen), Specie, Dakpannen, Kalkzandsteen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan badkamertegels, betontegels of bakstenen.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Venlo.

Wat kost een container huren in Venlo?

Bij Spelt Afvalcontainer containerverhuur huur je gemakkelijk en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Je betaalt veilig en snel online met iDeal zonder borg te betalen, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

De tarieven voor het huren van containers verschillen tussen de €159 tot maximaal €1094. Dit verschilt afhankelijk van welke containers je huurt en in welke formaat

Verschillende formaten containers

Bij Spelt afvalcontainer beschikken we over vijf soorten containers. Deze containers hebben weer verschillende formaten afhankelijk van de hoeveelheid afval die je wilt laten afvoeren.

De formaten containers verschillen tussen de 3m³ tot 12 m³. Om goed te kunnen inschatten welke container er het meest geschikt is voor jouw klus raden we de ‘welk formaat container heb ik nodig‘ pagina te bekijken.

Leverings- en ophaal mogelijkheden voor het huren van een container in Venlo

Bestel je vandaag nog een container? Dan wordt deze de volgende werkdag, op de gewenste locatie geleverd. Is de container vol en moet deze worden opgehaald, dan kun je op elk gewenste moment een ophaalverzoek indienen. Mocht de container vol zitten en wil je een nieuwe container? Geef dit door via onze website en wij komen de container ophalen.

Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

De veiligheid is altijd het belangrijkste. Zorg dat de container niet te vol zit. Hierdoor kunnen ongelukken en beschadigingen worden voorkomen.

Wist je dat bijna 100% van het afval gaat naar een nieuwe duurzame bestemming krijgt? Bij Spelt afvalcontainers besteden we veel aandacht aan duurzame afvalverwerking. Zo verwerken we bijvoorbeeld puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost.

Wil je graag extra informatie of advies op maat? Neem dan contact met ons of kijk in onze algemene voorwaarden.