Milieustraat in Utrecht en stort in Utrecht

Heb je wel eens de hele zaterdag besteed aan het staan in een lange wachtrij bij de afvalscheidingsstations? Wanneer je de wachtrij voor de ingang van de milieustraat ziet, wil je het liefst al omkeren. Als dat zo is, weet je hoe tijdrovend het is om al je afval bij een milieustraat te deponeren, vooral bij de gemeente Utrecht.

Bespaar zeeën van tijd door een afvalcontainer te huren bij Spelt Afvalcontainer. Vandaag besteld, volgende werkdag bezorgd. Op deze wijze kun je zowel grofvuil als apparatuur eenvoudig kwijt. Maak nu nog een afspraak en begin met verbouwen.

Milieustraat utrecht, vuilstort utrecht

Toch naar de stort in Utrecht?

In Utrecht kun je op drie locaties je afval afvoeren bij een milieustraat. De openingstijden en de gegevens van de milieustraten zijn gegeven hieronder:

Maandag t/m donderdag: 10:00 tot 16:55 uur.

Vrijdag & zaterdag: 09:00 tot 16:55 uur.

Zondag gesloten. *

Afvalscheidingsstation Lunetten
Zwarte Woud 250 Utrecht

Afvalscheidingsstation Tractieweg (bedrijventerrein Cartesiusweg)
Tractieweg 120 Utrecht

Afvalscheidingsstation De Stits
Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn
Mostperenlaan 2

 

Bij vragen kun je de gemeente Utrecht benaderen via het telefoonnummer 14 030.

*Wil je op zondag naar de milieustraat in Utrecht? Het afvalscheidingsstation Tractieweg is op zondag geopend van 09:00 tot 12:55 uur.

Weet je zeker dat je een bezoek wilt brengen aan de milieustraat in Utrecht?

Zelf afval afvoeren? Dat brengt een hoop nadelen en irritaties met zich mee. Het afvoeren van afval is het laatste waarmee je bezig wilt zijn tijdens een verbouwing of renovatie. Het brengen van afval naar een milieustraat brengt vaak kosten met zich mee. Kijk op de website van de milieustraat in Utrecht om onverwachte kosten te besparen. Zo word je geen dief van je eigen portemonnee.

Er zijn slechts twee milieustraten in Utrecht stad waar je je afval kunt aanbieden, namelijk in de wijken Lunetten en Utrecht Noord-West. Je kunt daarom drukte verwachten wanneer je je afval in het weekend wilt laten afvoeren.

Bedrijfsafval mag niet worden afgevoerd bij de stations in de gemeente Utrecht. Het is namelijk niet toegestaan om bedrijfsafval te deponeren in een milieustraat. Met één uitzondering. Elektrische apparatuur kan gratis worden ingeleverd bij de stations, andere soorten afval zijn niet toegestaan.

Geen bus of aanhanger beschikbaar?

Bespaar tijd en voorkom extra werk. Een afvalcontainer neemt al je zorgen weg tijdens een verbouwing of renovatie. Met een huurperiode van 8 weken kun je in je eigen tempo afval deponeren.

Het deponeren van afval in de milieustraat brengt ook de veiligheid in het geding. Het wegbrengen van zware en grote voorwerpen in een milieustraat kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Je moet de zware spullen ook minimaal twee keer zo vaak tillen voordat je deze kwijt bent.

Openingstijden milieustraat in Utrecht?

Staat een bezoek aan een milieustraat op de planning? Dat is lang niet altijd mogelijk. Vanwege de beperkte openingstijden kun je vaak niet terecht op het moment dat voor jou uitkomt. Op zondag is de milieustraat bijvoorbeeld maar enkele uren geopend. Dit brengt een hoop drukte en chaos met zich mee. Met een afvalcontainer van Spelt Afvalcontainer bespaar je energie en voorkom je stress. Je kunt de afvalcontainer 8 weken laten staan. Na de periode komen wij de gevulde container weer ophalen.

Bestel een afvalcontainer bij Spelt afvalcontainer en bespaar tijd!

Voor elke soort klus beschikken wij over de juiste afvalcontainer. Een container huren gaat eenvoudig en snel. Zo kun je alle soorten afval kwijt. Sterker nog, je kunt bij ons meer kwijt dan bij een milieustraat. Wij leveren binnen een werkdag. Vandaag besteld, morgen op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van het huren van een container? Bekijk het onderstaande overzicht met onze verschillende soorten afvalcontainers.

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats