Container huren Helmond

Is er een verbouwing of renovatie op komst? Bij Spelt Afvalcontainer regelen we snelle en gemakkelijke containerverhuur in Helmond. Ga je in Helmond een afvalcontainer huren en bestel je deze vandaag? Dan wordt de afvalcontainer de volgende werkdag geleverd.

Tijdens het huren van een container in Helmond is er geen vergunning nodig. Er hoeft alleen een ontheffing aangevraagd te worden bij grotere bouwwerkzaamheden.

Voor elk soort afval de juiste container huren

Bij Spelt Afvalcontainer beschikken we over diverse soorten afvalcontainers voor alle soorten afval. Bedenk daarom voor welk type afvalstroom je een container nodig hebt. Weet je nog niet precies welke afvalcontainer je moet kiezen? Geen probleem, we helpen je met de keuze voor de juiste container. Er zijn verschillende formaten containers beschikbaar, deze verschillende containers zijn er voor elke afvalsoort zodat er bij elke klus een geschikte container beschikbaar is.

Container huren in Helmond? Dit zijn de beschikbare containers die we leveren:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren in Helmond

Het is niet nodig een vergunning aan te vragen als de container op eigen grond komt te staan. Wanneer er geen ruimte op de oprit of in de tuin beschikbaar is om de container neer te zetten, dan moet deze op de openbare weg geplaatst worden. Ook hier is in gemeente Helmond geen vergunning voor nodig. Zolang het gaat om particuliere werkzaamheden zoals een verbouwing aan huis, is het niet nodig dit bij de gemeente te melden.

Alleen bij grote bouwwerkzaamheden is het nodig een ontheffing aan te vragen. In 2021 waren de kosten van het plaatsen van een container voor niet particuliere projecten in gemeente Helmond ongeveer €100,-. Vaak wordt er ook precariobelasting geheven. Voor meer informatie raden we aan op de website van de gemeente Helmond te kijken. 

Als je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd voor een klus dan valt het plaatsen en afvoeren van een container hier vaak binnen. Bel dit voor de zekerheid wel nog even na.

Grofvuil afvalcontainer huren in Helmond

De grofvuil container is perfect voor het afvoeren van grofvuil. Er mogen verschillende soorten grofvuil in worden afgevoerd, waardoor de grofvuil container perfect is bij een grote opruiming van het huis of bij een verhuizing. Bekijk hier alle informatie over het huren van de grofvuil container.

Puincontainer huren in Helmond

De puincontainer huren is geschikt voor een klus waar je veel puin wilt afvoeren. Deze afvalcontainers zijn bijvoorbeeld geschikt als je schoon puin wilt afvoeren in Helmond. Naast schoon puin kan er nog ander puin afval in deze containers, zoals betonpuin en tuintegels. Bekijk hier informatie over al het afval dat je in een puin container mag laten afvoeren.

Bouw- en sloopafval container huren in Helmond

Dit type containers is de oplossing als er veel bouwafval bij een klus komt maken. Ook zijn deze afvalcontainers bedoeld voor stenen en andere afvalstromen van de sloop. Bekijk alle informatie over de bouw- en sloopafval container.

Groen- en tuinafval container huren in Helmond

Heb je in Helmond een klus waar veel groenafval zoals takken moeten worden afgevoerd? De groen- tuinafafval container is hier perfect voor geschikt. In deze container mag ook ander groenafval worden gegooid.

Bekijk hier welk afval er verder in de groen- en tuinafval container mag worden gedeponeerd in Helmond.

Hoe bepaal ik de juiste container in Helmond?

Voor de huur van een container is het handig om de tips voor het huren van een afvalcontainer door te lezen. Dit zorgt ervoor dat je goed voorbereid een container huurt en je kunt ook nog eens geld besparen. Door het huren van de juiste formaat container betaal je nooit teveel voor een te grote container.

Twijfel je nog over welke container te huren in Helmond, neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag verder.

Wat kost het huren van een afvalcontainer?

De kosten voor een container huren verschillen per formaat en type container. Er zijn 5 verschillende formaten tussen de 3m³ en 12m³. De prijzen van de containers liggen tussen de €159,- tot €569,-. Deze prijs is inclusief btw, 8 weken huur, ophalen en leveren van de afvalcontainer.

Veiligheid en milieu bij het huren van een container in Helmond

Veiligheid is belangrijk, daarom is het van belang dat de afvalcontainer op een verantwoordelijke manier wordt gebruikt. Als afval meer dan 20 centimeter boven de rand uit steekt laten we, vanwege veiligheidsredenen in het verkeer, de container staan. Let dus op de hoeveelheid afval in de container en stop dus met het storten als de container vol zit.

Bij Spelt Afvalcontainer vinden we duurzaamheid en circulariteit belangrijk. Daarom is afval bij ons geen eindpunt, maar het begin van een nieuw leven. Het afval wordt omgezet in hoogwaardige grondstoffen en energie, dit zorgt ervoor dat bijna 100% van het afval wordt gerecycled.

Lever- en ophaalmogelijkheden in gemeente Helmond

Als je vandaag een container bestelt, dan zorgen we ervoor dat de volgende werkdag al de container geplaatst wordt. Je hoeft dus niet lang op de gehuurde container te wachten en kan er gelijk begonnen worden met het afvoeren van afval.

Als de huurperiode is afgelopen of de container vol is, wordt deze weer opgehaald op een moment dat het uitkomt.

Zijn er nog vragen of wil je meer informatie over de meest geschikte afvalcontainers? Geen probleem, we staan voor je klaar, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.