9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Groningen

Van plan om een container te huren in de stad Groningen? Een afvalcontainer huren doe je bij Spelt Afvalcontainer. Spelt Afvalcontainer is ook actief in de provincie Groningen. Heb je morgen een container nodig? Geen zorgen. Want vandaag besteld. De volgende werkdag in Groningen geleverd.

Voor het huren van een container heb je wellicht een vergunning nodig. Ben je van plan de afvalcontainer op de openbare weg te plaatsen? Hiervoor heb je toestemming nodig. Je kunt bij de gemeente Groningen een vergunning aanvragen. In de regio Groningen heb je geen vergunning nodig als de container op eigen terrein wordt geplaatst.

Verschillende soorten afvalcontainers huren in Groningen.

Spelt Afvalcontainer beschikt over verschillende formaten en soorten containers. Voordat je aan de slag gaat is het belangrijk om te weten welke soorten afval je wilt deponeren in de afvalcontainer. Voor elk soort afval bieden wij de geschikte container.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor container huren in Groningen

Ga je een afvalcontainer huren in Groningen? Wanneer je een container plaatst in de openbare ruimte, dien je hier namelijk een vergunning voor te hebben. Onder de openbare ruimte vallen zaken als: stoepen, parkeervakken, wegen, groen, enzovoort. Voor meer informatie over het aanvragen van de vergunning adviseren wij je om zelf op de pagina van de gemeente Groningen te kijken.

Wij adviseren om de container op eigen grond te plaatsen mocht dit mogelijk zijn. Het is namelijk niet nodig om een vergunning aan te vragen wanneer je de container op eigen grond plaatst.

Bouw- en sloopafval container huren in Groningen

Bij een grote verbouwing komen verschillende soorten afval vrij. Deze kun je eenvoudig kwijt in de bouw- en sloopafval container. De afvalcontainer is geschikt voor gemengd afval zoals kunststoffen, puin en steen, glas, enzovoort. Benieuwd naar welke soorten afval nog meer in de bouw- en sloopafval container mogen? Bekijk dan alle informatie over bouw en sloopafval container.

Grofvuil container huren in Groningen

Bezig met een grondige opruiming of verhuizing? Hierbij wil je vaak van verschillende soorten af, zoals banken, hout, steenpuin, meubelen. Een grofvuil container biedt hiervoor de perfecte oplossing. In de container mogen verschillende afvalstromen worden gedeponeerd. Meer informatie over het huren van containers voor grof afval kun je hier vinden.

Tuin- en groenafval container huren in Groningen

Aan het overwegen om je tuin te renoveren? Met een groenafval container kun je eenvoudig al je tuinafval kwijt. In de groenafval containers mogen verschillende soorten groenafval zoals, bladeren, struiken, maar ook boomstammen. Alles over het deponeren van groen- en tuinafval vind je op deze pagina.

De geschikte container voor jouw afval kiezen

Nog niet zeker welke container je moet huren voor jouw soort afval? Bekijk dan de tips voor het huren van een afvalcontainer.

Formaten afvalcontainers in Groningen

Voor elke klus kun je containers huren in Groningen. Spelt Afvalcontainer beschikt over containers van verschillende formaten. Het kleinste formaat bestaat uit 3m³. Het grootste formaat container heeft een inhoud 12m³. Dit is een gesloten container met klep.

De verschillende tarieven voor een container huren in Groningen

De tarieven per container variëren van €159,- tot €569,-. De tarieven zijn all- in. De prijs is inclusief BTW, 8 weken huur, en op- en afhaalkosten. Voor een veilige betaling bieden wij de mogelijkheid om te betalen via iDEAL. Alles over de tarieven vind je hier.

Veiligheid en milieu bij een container huren

Veiligheid is prioriteit. Het is niet toegestaan om het afval meer dan 20 centimeter boven de rand te stapelen. Overbeladen containers kunnen niet worden opgehaald. Bij een overbeladen container kunnen wij namelijk niet de verkeersveiligheid waarborgen.

Leverings- en ophaalmogelijkheden afvalcontainers

Heb je morgen al een container nodig? Geen zorgen. Vandaag besteld, volgende werkdag afgeleverd. Na de huurperiode halen wij de container kosteloos weer op. De ophaaldatum is telefonisch bespreekbaar.

Ben je benieuwd naar ons advies, of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Spelt Afvalcontainer staat klaar om jou te helpen.