Container huren Limburg

Heb je een container nodig in Limburg voor jouw klus? Dan hebben wij de perfecte container voor jou. Bij Spelt-afvalcontainer bieden wij meerdere soorten containers aan, daarom is het handig om onderstaande blog door te nemen voor de juiste soort container voor jou.

Vragen na het lezen van onderstaand blog? Neem dan contact op met Saar.

Vind jouw container

Huis in natuur Limburg

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een afvalcontainer

 Als je een container in Limburg wilt plaatsen op de openbare weg, is de kans aanwezig dat je hiervoor een vergunning moet aanvragen bij de gemeente Limburg. Dit kan per gemeente en situatie verschillen, daarom raden wij je aan om dit te controleren bij je gemeente voor je een container huurt.

Wanneer de container op eigen terrein wordt geplaatst is een vergunning niet nodig. Wordt de container op de openbare weg geplaatst? Kijk dan op de gemeente pagina.

Container huren

Een afvalcontainer huren in Limburg is voor veel situaties ideaal. Zo hoef je niet met al je afval naar de milieustraat te rijden en wordt de container bij jou voor de deur of een andere gewenste plek geplaatst. Het enige wat jij hoef te doen, is zorgen dat de container gevuld wordt met al jouw afval. Daarna komt de chauffeur de container weer ophalen, en ben jij van je afval af!

Soorten afvalcontainers

Bij spelt hebben we voor elke soort afval wel een container in de verhuur, zo weten we zeker dat we altijd de geschikte container hebben voor jouw klus. De containers die wij in de verhuur hebben zijn: bouw- en sloopafval container, groenafval container, grondafval container, grofvuil container, dakafval container, houtafval container, puinafval container.

Vind je het lastig om de juiste container te kiezen? Maak dan gebruik van onze keuzewizard.

Prijzen van het huren van een container

Bij het huren van een afvalcontainer worden er vaak vragen gesteld over de prijzen. Bij Spelt-afvalcontainer hanteren wij eerlijke prijzen voor onze containers, waar achteraf geen extra kosten bij komen kijken. Onze prijzen zijn all-in (incl. btw en wij regelen de bezorging en het ophalen van de container. Spelt levert containers door heel Nederland en hanteert de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Voor meer informatie bekijk onze tarieven pagina.

Het juiste formaat container huren

Bij het huren van een afvalcontainer is het handig om goed te weten welke formaat je nodig hebt voor jouw klus. Vraag jezelf af hoeveel je afval wilt afvoeren, is het een kleine of een grote renovatie? Het is natuurlijk zonde om een te kleine of een te grote afvalcontainer te huren.

We hebben voor het gemak een pagina gemaakt om jou te helpen met kiezen van de juiste afvalcontainer. Bekijk de pagina: Welke formaat container heb ik nodig?

Om een nog beter beeld te krijgen bij onze containers, hebben we ook een pagina over de afmetingen van de containers.

Leverings- en afhaal mogelijkheden

De container kan je in drie eenvoudige stappen bestellen. Heb je de container morgen nodig? Geen probleem. Vandaag besteld is de volgende werk dag geleverd.

Heb je door geklust, en is je container eerder vol dan verwacht? Stuur dan een chat, laat je ordernummer of adres achter en wij komen jouw container binnen twee werkdagen ophalen.

Meer informatie over Spelt Afvalcontainer?

Wil je meer informatie over Spelt? Neem dan een kijkje op: www.spelt.nl