Container huren Houten

Er is niks zo eenvoudig dan een container huren bij Spelt-afvalcontainer. Het enige wat jij hoeft te doen, is het bestellen van de juiste container voor jouw klus, dit regel je in drie eenvoudige stappen bij ons.

Voor je gaat bestellen, is het handig om onderstaande blog nog even door te nemen. Zo weet je zeker dat je goed bent geïnformeerd voor je een container huurt.

 

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor het huren van een container

Ga je een afvalcontainer huren en plaats je deze op de openbare weg van gemeente Houten? Dan kan het zijn dat hier een vergunning voor nodig is. Check dus bij de gemeente Houten om er zeker van te zijn dat er geen problemen oplevert. Ga je de container plaatsen op je eigen terrein? Dan is er geen vergunning of melding nodig voor het plaatsen van de container.

Bekijk de pagina van gemeente Houten voor meer informatie over een vergunning.

Afvalcontainer huren

Er zijn diverse soorten afvalcontainers te huren in Houten. Voor elk soort afval hebben wij een container ter beschikking, en verschillende formaten containers. Het enige wat jij hoeft te doen, is de container in drie eenvoudige stappen bestellen en de container vullen wanneer deze bij jou op de stoep staat.

Je kan gebruik maken van onze keuzehulp, voor het huren van de juiste afvalcontainer in Houten.

Verschillende soorten containers

Bij Spelt beschikken we over meerdere soorten containers. Denk aan een bouwafval container, grofvuil container of tuinafval container. Hieronder vind je een opsomming van de verschillende soorten containers die je bij ons kunt huren:

Bouw- en sloop afvalcontainer huren: in de bouw- en sloop container kan je bouwafval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: hout, metalen, puinafval, gips, en nog veel meer. Meer informatie vind je op de bouw- en sloopafval pagina.

Groenafval afvalcontainer huren: in de groenafval container, kun je veel tuinafval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: snoeiafval, takken, bladeren en nog veel meer. Meer informatie vind je op de groenafval pagina.

Grondafval afvalcontainer huren: in de grondafval container kun je grond, zand, veen kwijt uit je tuin, of je oude graszoden die je hebt vervangen. Meer informatie vind je op de grondafval pagina.

Grof afval afvalcontainer huren: in de grof afval container kun je grofvuil deponeren. Denk bijvoorbeeld aan: banken, boeken, bruingoed, glas, hout, metalen, meubelen, papier en karton, plastic, puin/steen, tuinmeubelen, vloerbedekking. (max. 5%) Meer informatie vind je op de grof afval pagina.

Dakafval afvalcontainer huren: in de dakafval container kun je allemaal soorten dakafval kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: Dakleer, vrij van teer en andere verontreinigingen. Meer informatie vind je op de dakafval pagina.

Houtafval afvalcontainer huren: in de houtafvalcontainer kun je veel soorten hout in afvoeren. Denk bijvoorbeeld aan: deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout, verlijmd hout. Meer informatie vind je op onze houtafval pagina.

Puinafval afvalcontainer huren: in de puinafvalcontainer kun je veel soorten puin/steen kwijt. Denk bijvoorbeeld aan: badkamer- en tuintegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestratingen, metselpuin, steen, tuingrind, tuintegels. Meer informatie vind je op onze schoonpuinafval pagina.

Prijzen van het huren van een afvalcontainer

Doordat wij veel verschillende soorten en afmetingen in onze containers hebben, hanteren wij meerdere tarieven.

Onze prijzen zijn all-in, dit betekent: incl. btw, acht weken huur, brengen en ophalen. Je komt niet voor onverwachtse kosten te staan. Ook zijn er meerder betaalmogelijkheden: iDEAL, Mastercard, visa, maestro, PayPal, Klarna, Przelewy.

Juiste formaat container bestellen

Wij bij Spelt hebben verschillende formaten afvalcontainers. Bij het kiezen van de juiste container, is het handig om na te gaan hoe groot jouw klus is. Je wilt natuurlijk al je afval in de container deponeren, en niet achteraf een te kleine of te grote container op je stoep hebben staan. Dat is natuurlijk zonde!

Om jou te helpen met het kiezen van de juiste formaat container. Kun je een kijkje nemen op de volgende pagina: Welke formaat container heb ik nodig? In deze blog krijg je iets meer informatie over het huren van de juiste formaat container

Veilig een container huren 

Het afvoeren van de container moet op een veilige manier gebeuren, daarom mag je de container niet hoger laden dan de rand. Wanneer de container te hoog geladen is, kan de chauffeur de container niet meenemen. De chauffeur kan en mag niet rijden met een te hoog beladen container, omdat vallende voorwerpen vanuit de container kunnen zorgen voor gevaarlijke situaties in het verkeer.

Zorg daarom dat je de container niet te vol belaadt. Zo kan de chauffeur jouw gehuurde container afvoeren zonder problemen.

Milieuvriendelijk een container huren 

Bij Spelt gaan we altijd op een milieuvriendelijke manier te werk. Een container huren bij Spelt, betekent ook een bijdrage aan het milieu.

Zo zijn wij elke dag bezig om onze werkwijze te verbeteren om zo op een milieuvriendelijkere manier te werk te gaan. We plannen onze ritten zo uit, dat we zo min mogelijk kilometers hoeven te maken. Een stuk beter voor het milieu dus!

Meer informatie over Spelt Afvalcontainer?

Wil je meer informatie over een container huren? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, hier kun je alle vragen stellen over het huren van containers bij Spelt.

Meer informatie over onze geschiedenis?

Ben je geïnteresseerd in Spelt en het verhaal rondom Spelt? Neem dan een kijkje op: www.spelt.nl