Container huren Waalwijk

Wil je een container huren in Waalwijk? Dan ben je bij Spelt-afvalcontainer aan het juiste adres. Bij Spelt kunnen we jou helpen met de geschikte afvalcontainer huren voor jouw klus in Waalwijk.

In de onderstaande blog geven wij meer informatie over het huren van een afvalcontainer in Waalwijk.

 

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer

Voor je een container laat plaatsen op gemeentelijke grond van de Waalwijk, is het handig om te checken bij je gemeente of hier een vergunning voor nodig is. Er is geen vergunning nodig wanneer de container geplaatst wordt op eigen terrein.

Voor meer informatie raden we je aan om zelf even op de pagina van gemeente Waalwijk te kijken.

 

Afvalcontainer

Bij Spelt-afvalcontainer hebben wij de passende container voor elke klus. Zo hebben we grofvuil containers, bouw- en sloopafval containers en nog veel meer soorten containers te huur.

Wanneer je een container besteld, kunnen wij de container de volgende werkdag al komen bezorgen. Voor de chauffeur of chauffeuse is het handig om dat je duidelijk aangeeft waar de container mag komen te staan, zodat de container niet op een verkeerde plek wordt geplaatst.

Prijzen container huren 

Elke container heeft een ander soort tarief, dat heeft te maken met de grootte van je container en welk afvalsoort je in de container gaat deponeren. Onze tarieven zijn all-in prijzen, dat houdt in: bezorgen en ophalen, acht weken huur, inclusief btw. Wij hanteren ook de belofte: vandaag besteld is de volgende werkdag geleverd.

Je hebt keuzes uit meerdere betaalmogelijkheden, je kunt kiezen uit: iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, PayPal, Klarna en Przelewy. Voor meer informatie kan je onze tarievenpagina bekijken.

Het juiste formaat afvalcontainer

Voor je een container gaat huren, is het handig om te kijken wat voor een hoeveelheid afval je wilt gaan deponeren in de container. Wanneer je een te kleine of te grote container huurt, kan dit ervoor zorgen dat je onder aan de streep meer geld kwijt bent.

Voor meer informatie over het juiste formaat container, kan je kijken op de pagina: Welk formaat container heb ik nodig?

 

Verschillende soorten afvalcontainers huren in Waalwijk

Bij Spelt beschikken we over meerdere soorten containers. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een bouwafval container, dakafval container of een grofvuil container huren. Hieronder zie je een overzicht van verschillende soorten containers.

Bouw- en sloopafval pagina.

Voor al het bouwafval Bijvoorbeeld: hout, puinafval, metalen, gips etc.

Groenafval pagina.

Voor al het tuinafval, Bijvoorbeeld: Snoeiafval, bladeren, takken etc.

Grondafval pagina.

Container voor bijvoorbeeld: grond, zand, veen kwijt uit je tuin, of je oude graszoden die je hebt vervangen.

Grof afval pagina.

Voor al het grofvuil Bijvoorbeeld: banken, boeken, bruingoed, glas, hout, metalen, meubelen, plastic, papier en karton, tuinmeubelen, puin/steen, vloerbedekking. (max. 5%)

Dakafval pagina.

Voor al het dakafval. Bijvoorbeeld: Dakleer, vrij van teer en andere verontreinigingen.

Houtafval pagina.

Voor veel soorten hout. Bijvoorbeeld: deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout, verlijmd hout.

Schoonpuinafval pagina.

Voor veel soorten puin/steen. Bijvoorbeeld: badkamer- en tuintegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, keramiek, klinkers/sierbestratingen, metselpuin, steen, tuingrind, tuintegels.

 

Milieuvriendelijk een afvalcontainer huren

Wanneer je afval in een Spelt container deponeert, zorgen wij ervoor dat veel van jouw afval een tweede leven krijgt. Denk bijvoorbeeld aan jouw tuinafval. Bij Spelt zetten we wij tuinafval om in compost. En jouw schoon puin wordt omgezet in menggranulaat, wat gebruikt kan worden voor het ophogen van een weg.

Veilig een afvalcontainer huren

Bij het huren van een afvalcontainer, staat veiligheid voorop. Wanneer je de container vol aan het laden bent, is het de bedoeling dat je de container niet hoger vult dan de rand. Om te zorgen dat jou afval veilig bij ons op het terrein aankomt, moeten we dus ook ervoor zorgen dat de container veilig vervoerd wordt. Wij zorgen ervoor dat er een net over de container heen komt wanneer we deze gaan vervoeren, naar één van onze locaties.

Meer informatie over Spelt Afvalcontainer?

Wil je toch meer informatie over het huren van een afzetcontainer? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice, hier kun je alle vragen stellen over het huren van containers bij Spelt.

Ben je geïnteresseerd in Spelt en het verhaal rondom Spelt? Neem dan een kijkje op: www.spelt.nl