Een container huren in Vianen

Jouw afzetcontainer huur je natuurlijk bij Spelt Afvalcontainer. Vianen ligt mooi centraal in het land waardoor wij uitermate goed in staat zijn om op jouw adres in Vianen een bak te komen plaatsen. Zorgen over afvalverwerking zijn dus verleden tijd vanaf nu. Lees in de blog op deze pagina wat Spelt Afvalcontainer voor jou zou kunnen betekenen in Vianen. Hierna weet je alles over de soorten afval zoals bouw- en sloopafval, puin en grof afval, het volume van onze containers en wat je allemaal krijgt voor onze scherpe all-in-prijs. En dat allemaal op een duurzame wijze zodat we met elkaar zorgen voor een beter milieu in Vianen.

container huren in Vianen

Op zoek naar een afvalcontainer in Vianen? Bekijk hier de beschikbare opties:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container in Vianen?

Vaak is het niet nodig om een vergunning aan te vragen omdat de container op jouw oprit kan staan of misschien in je tuin. Als je toch gebruik wil maken van de gemeentegrond in Vianen zoals de openbare weg of een parkeerplaats, dan moet je daarvan melding doen bij de gemeente.
Vianen vormt tezamen met Leerdam en Zederik de Gemeente Vijfheerenlanden. Op de website van de Gemeente Vijfheerenland is informatie te vinden over het gebruiken van de gemeentegrond en de tarieven de zogenoemde precariobelasting. De kosten bevatten een vast bedrag voor de aanvraag en een opslag voor elke gebruikte meter openbare grond per dag, week of maand. Houd rekening met een bedrag van circa € 40,-
De aanvraag van deze vergunning moet je zelf tijdig doen met DigiD of Eherkenning via deze link Gemeentegrond gebruiken – Gemeente Vijfheerenlanden
Tijdens deze aanvraag zal gevraagd worden om een plattegrond te uploaden waaruit blijkt waar je onze afvalcontainer wil laten plaatsen. Zorg er op de dag van plaatsing van de container dan natuurlijk ook voor dat je dit stukje aangevraagde grond reserveert, bijvoorbeeld door je auto daar de avond van tevoren te parkeren en pas weg te halen als onze chauffeur zich netjes aan de voordeur meldt. Dit kan je aangeven tijdens je bestelling op ons orderformulier en dan zorgen wij ervoor dat deze informatie met de bestuurder wordt gedeeld.
Dit veld mag je natuurlijk ook gebruiken voor andere belangrijke inlichtingen, bijvoorbeeld dat de afzetcontainer op eigen erf bij de schuur moet komen te staan.

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in Vianen? Dan bieden wij de perfecte oplossing.

Doordat Vianen wordt omzoomd door de A2 en de A27 is het een gemakkelijk bereikbare plaats. Dat hebben veel forenzen ook ontdekt. Ben je net in Vianen komen wonen dan is een bouwcontainer van Spelt Afvalcontainer een goede oplossing. Het maakt niet alleen je verbouwing gemakkelijk maar het belast ook zo min mogelijk het milieu als je afval aan ons toevertrouwd. Voor kleine verbouwingen of grootse plannen, wij hebben altijd het juiste formaat container dat bij jou past op jouw adres in Vianen. Zo beschik je altijd over het juiste volume om jouw bouwafval direct op de juiste plaats te gooien en door Spelt Afvalcontainer af te laten voeren in Vianen.

 

Bouw- en sloopafval container huren in Vianen

Voor Spelt Afvalcontainer is bouw- en sloopafval een heel bekend begrip. Maar voor jou als klant is dit misschien minder vanzelfsprekend. Wij leggen graag uit welke typen afval er zijn en welke stromen jij in onze bak mag doen. Zo maak jij zeker de juiste keuze passend bij jouw verbouwing.
Bouw- en sloop afval is een term die gehanteerd wordt voor afval dat door elkaar gemengd is. Dit is bijvoorbeeld hout met isolatiemateriaal eraan, steenafval, tegels, glas, metaal en kunststof. Op ons terrein zorgen wij voor de sortering dus over het duurzame hergebruik hoef jij je geen zorgen te maken want regelt Spelt Afvalcontainer.
Om samen goed te zijn en te blijven voor het milieu is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen gevaarlijke stoffen in ons afval terecht komen. Daarom mogen er geen asbest, verf, accu’s, autobanden en chemisch afval in deze container worden gedaan.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een bouw- en sloopcontainer in Vianen.

Grofvuil container huren

Een gemengde stroom van afval zonder je gaat slopen of bouwen is het afvoeren van grof afval. Dit afval ontstaat bijvoorbeeld als je je huis gaat opruimen omdat je gaat verhuizen naar Vianen. Oude meubels en huisraad vallen onder grof vuil en daar zijn onze containers heel geschikt voor. Wij hebben diverse formaten containers. Bedenk dus of je wat oude kleine rommel wil weggooien of dat er een grote oude kast weg mag uit jouw huis in Vianen.
Het is belangrijk om geen elektronica en batterijen in deze container te doen en ook geen chemische stoffen, accu’s, autobanden en vloeistoffen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in Vianen.

Houtafval container huren Vianen

Als je een huis koopt kan het voorkomen dat de keuken niet naar je smaak is. Het makkelijkste is natuurlijk om de oude keuken eruit te slopen als je je nog in je nieuwe huis in Vianen woont. Spelt Afvalcontainer maakt deze klus eenvoudig door een container bij je nieuwe huis te zetten voor jouw houtafval in Vianen. De oude kastjes, deurtjes en panelen gooi je gemakkelijk weg tegen een scherp tarief. Zoals de naam al aangeeft mag er alleen onbehandeld hout in deze bouwcontainer. Deze container is bijvoorbeeld ook geschikt voor kozijnen en laminaat. Dat er her en der nog wat spijkers in zitten is geen probleem.
Heb je nog meer weg te gooien zoals glas uit de kozijnen, het stenen aanrechtblad of tuinhout, dan is de bouw- en sloop afval container van Spelt Afvalcontainer de juiste keuze.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor houtafval in Vianen.

Groen- en tuinafval container huren Vianen

Soms is je tuin in Vianen aan opknapbeurt toe, bijvoorbeeld om deze klaar te maken voor het volgende seizoen. Dan komt de groen- en tuinafvalcontainer om de hoek kijken. Het is belangrijk om te weten dat wij dit aangeboden afval composteren. Dit betekent dat met tuinafval alleen het afval wordt bedoeld dat uit de natuur komt. Ander afval uit de tuin zoals tegels, schuttingen, verrot hout en tuinmeubels vallen onder andere categorieën. Steen gaat in de puinafval container, schuttingen en verrot hout mogen in de bouw- en sloopafval of grofvuil container.
Wat er dus wel in de groenafvalcontainer mag zijn struiken, boompjes, snoeiafval, bladeren en takken. Ook GFT-afval uit de keuken zoals schillen mogen erbij, maar ook oude kamerplanten of bloemen. Zolang jij ervoor zorgt dat wij deze organische stoffen tot compost kunnen verwerken komt alles in orde bij Spelt Afvalcontainer nadat wij jouw container hebben opgehaald in Vianen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor tuinafval in Vianen.

Grondafval container huren

Wat is er nou mooier dan een tuin met een vijver te hebben bij jouw huis in Vianen. Het lijkt een hele klus, maar met de grondcontainer van Spelt Afvalcontainer wordt het een overzichtelijke klus. Bestel een 3m³ of een 6m³ grondcontainer met een paar eenvoudig muisklikken op de website van Spelt Afvalcontainer en wij komen hem op de gekozen datum brengen in Vianen.
Omdat grond een hoog eigen gewicht heeft zijn de grotere formaten container niet beschikbaar voor materiaal als grond, zand en klei. Wij willen de container namelijk op een veilige manier op de vrachtwagen kunnen zetten. Deze zware massa zanderig materiaal hoef jij natuurlijk ook niet op en af je aanhanger te spitten als je voor onze scherp geprijsde grondcontainer kiest! Een win-win situatie: gemakkelijk voor jou en wij verwelkomen jou graag als klant in Vianen.
Zo wordt jouw nieuwe vijver gemakkelijk gerealiseerd en kan je kort daarna genieten van je gerenoveerde tuin.

Begrijpelijk is dat een grondcontainer niet bestemd is voor ander materiaal zoals stenen, glas, puin, (verrot) hout en folie. Hiervoor is een bouw- en sloop gemengde afvalcontainer de aangewezen oplossing.

Grond dat niet uit de tuin komt kan natuurlijk ook in een grondcontainer van Spelt Afvalcontainer, maar je moet er wel zeker van zijn dat het geen vervuilde grond betreft. Dit kan het geval zijn als je een ontgraving wil doen op een industrieterrein of een voormalige werft. In dat geval is er sprake van een bodemsanering. Ook hiermee kunnen wij je helpen. Kijk voor informatie op Bodemsanering – Spelt.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor grondafval in Vianen.

Puinafval weggooien in Vianen

Een puin container is een zeer scherpe optie voor jouw project in Vianen wanneer hetgeen wat je af wilt voeren alleen steenachtig materiaal is. Denk hierbij aan tuintegels, vloer tegels, wandtegels, gemetselde muurtjes, fundatie van (gewapend) beton en sanitair.
Net als bij de grondcontainer zijn vanwege het hoge gewicht van puin alleen onze kleinste formaten containers beschikbaar. Dit zijn de 3m³ en 6m³ bakken.
Als het materiaal dat je in deze container wil doen niet van steen is, dan mag het er niet in. Hierop is maar één uitzondering te bedenken, namelijk ijzer en/of metaal. Bij het slopen van een gewapende fundering is het onbegonnen werk om het puin en het ijzer op jouw project in Vianen te scheiden. Geen probleem voor Spelt Afvalcontainer, want wij beschikken over machines om het puin te vermalen zodat het toch loskomt en daardoor beiden voor hergebruik geschikt kan worden gemaakt.
Zo wordt jouw puinafval weer een product: gebroken puin korrels toepasbaar in de wegenbouw. Dit product heeft een certificaat en gaat daarmee als bouwstof door het leven. Om deze kwaliteit te garanderen hebben wij jouw hulp nodig: gooi geen ander materiaal in de puincontainer dus geen asbest, glas, hout, asfalt, gips en gasbeton.

Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een puincontainer huren in Vianen.

Een dakafval container huren in Vianen

Dit is onze meest specifieke container. Er mag namelijk niets anders in dan alleen maar dakleer dat niet teerhoudend is. Dat is makkelijk te onthouden en toe te passen in Vianen.
Dus voor jouw dakrenovatie waarbij dakmateriaal vrij komt zijn de containers van Spelt Afvalcontainer geschikt. Het verwijderen van dak afval is vaak een lastig klus maar met een container in de buurt wordt het toch goed te doen om het dakafval makkelijk af te voeren. Je hoeft niet zelf met deze grote lappen leer naar de stortplaats te rijden maar gooit het zo in de gehuurde afvalcontainer op jouw adres in Vianen.

Heb je ook andere materialen die vrijkomen bij jouw dakrenovatie zoals hout en isolatiemateriaal? Huur hiervoor dan een aparte container, eventueel van een klein formaat, zodat je de soorten afval van elkaar kan scheiden bij de bron.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor dakafval in Vianen.

Ontdek de tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Diverse formaten en diverse afvalsoorten dus vele mogelijkheden voor de container die je bij Spelt Afvalcontainer wil gaan huren in Vianen.
Onze website bevat een handige keuzewizard om jou te ondersteunen in het maken van de beste keuze. Klik hier om van deze hulp gebruik te maken: Keuze wizard – Spelt Afvalcontainer (spelt-afvalcontainer.nl)

Wat voor container je ook kiest, de genoemde prijs is een eerlijke prijs zonder verrassingen. Dat wil zeggen dat onze prijzen inclusief BTW zijn, 8 weken vrij van huur inbegrepen in het tarief. Je hoeft ons geen borg te betalen voor de tijd dat de container van Spelt Afvalcontainer in Vianen bij jouw pand staat want wij vertrouwen erop dat alles in orde komt!

Als je met een paar simpele kliks je winkelwagen gaat bevestigen en je gegevens hebt ingevuld, dan rond je de bestelling eenvoudig af met een gemakkelijke iDeal betaling. Er zijn natuurlijk ook andere betaalmethoden zoals creditcard en Klarna. Jij kiest waar jij je het beste bij voelt voor jouw bestelling in Vianen.

Als je vragen hebt dan staan wij graag klaar via de chat om je van dienst te zijn in het maken van de duurzaamste keuze.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Wij komen de container brengen op de gekozen datum en natuurlijk ook weer ophalen op het moment wat jij zelf hebt opgegeven. De verzendkosten zijn inbegrepen in ons all-in tarief. Je hoeft hiervoor niet thuis te zijn maar dat mag natuurlijk wel als je een boodschap hebt voor de chauffeur. Dit kan bijvoorbeeld zijn om de juiste plek aan te wijzen van de vierkante meters openbare weg die jij bij de Gemeente Vijfheerenlanden locatie Vianen hebt aangevraagd. Zo zorg je er samen met de chauffeur van Spelt Afvalcontainer voor dat het plaatsen van de afzetbak een succes wordt.
Tijdens het bestellen kies je niet alleen de datum waarop je de container geleverd wil hebben in Vianen, maar ook meteen de datum waarop wij de afzetbak weer op mogen halen. Zo hoef jij hier niet meer naar om te kijken en regelen wij de rest. En als het nu zo is dat je klus een beetje uitloopt dan neem je even contact met ons op en verschuiven wij zonder problemen deze ophaaldag.

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Vianen

Kies voor Spelt Afvalcontainer en je kiest voor service. Geen gedoe met tussenpersonen: je koopt bij ons dus je krijgt van ons geleverd. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat wij net zoveel geven om milieuvriendelijk werken als jij: wij verwerken jouw afval op onze locaties zodat ze daarna een nieuw leven als product of energiedrager tegemoet gaan.
Onze vrachtwagens zijn nieuw en modern waardoor er zo min mogelijk belasting voor het milieu is als wij naar jouw adres in Vianen rijden.

Voor meer informatie of als je vragen hebt, staan we altijd klaar om je te helpen. Samen kunnen we streven naar een schonere en meer milieuvriendelijke omgeving in Vianen!

En als je tevreden bent over ons, dan zijn wij heel blij met een mooie review op onze site via Beoordeel Spelt Afvalcontainer (kiyoh.com)

Spelt Afvalcontainer, Komt in orde!