6m³ container – schoonpuin

Een puin container van 6m³ huren? Dan bent u bij Spelt Afvalcontainer aan het juiste adres. Bestel deze handige container voor steenachtige materialen gemakkelijk online.

174,-

174,-

Welk afval mag in een puin container van 6m³?

Gaat u aan de slag met een redelijk grote renovatie waarbij veel steenachtige materialen vrijkomen? Dan is het goed om te weten dat de meeste soorten steenachtig puin in deze 6m³ container mogen. In de tabel vindt u de toegestane materialen die in deze container mogen. Of bekijk ons filmpje over wat wel en niet in een puincontainer mag.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Badkamer- en keukentegels Asbest
Betonpuin Asfalt
Dakpannen Dakgrind
Klakzandsteen Gasbeton
Keramiek Gips
Klinkers / Sierbestrating Glas
Metselpuin Grond / zand
Steen Hout
Tuingrind Plastic zakken
Tuintegels Roetverontreinigingen
Tuinafval

 

Wordt een muur gesloopt of komen er bij het klussen bakstenen, betonpuin en metselpuin vrij, dan is de puin container erg geschikt. Een puin container van 6m³ is het beste formaat voor een redelijk grote verbouwing. Een kleinere verbouwing voor de boeg? Wij hebben ook een puin container van 3m³ daar gaat minder puin in, dat wel, maar die is dan ook goedkoper. Vaak komen er grote stukken puin vrij bij een klus die veel ruimte in een container innemen. Daarom is het verstandig vooraf goed na te gaan welke hoeveelheid puin er afgevoerd gaat worden en daar de grootte van de container op af te stemmen.

Gaat u aan de slag met een uitgebreide verbouwing waarbij naast puin ook andere materialen vrijkomen? Dan is onze bouw- en sloopcontainer misschien een betere optie. In deze container is naast puin ook ander sloopafval toegestaan. Dit type container is beschikbaar in vijf verschillende formaten, waaronder ook de 6 m³ bouw- en sloopcontainer.

Waarom een 6m³ puin container huren bij Spelt Afvalcontainer?

Een 6m³ puin container huurt u bij Spelt Afvalcontainer inclusief 8 weken huur. De aflever- en ophaalkosten zijn gratis en de vermelde prijs is inclusief BTW. Heeft u snel een container nodig? Bestel dan voor 15:00 uur uw container, dan wordt deze de volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd!

Spelt Afvalcontainer hecht veel waarde aan het recyclen van afval. Nadat uw container is opgehaald wordt het puin in kleine stukjes gebroken. Het gerecyclede afval wordt daardoor menggranulaat, en dat kan hergebruikt worden als fundatiemateriaal voor onder andere wegen. Zo krijgt uw afval een nieuwe duurzame bestemming.