Container huren Heerenveen

Op zoek naar een afvalcontainer? En wil je deze huren in Heerenveen? Een afvalcontainer container huren in Heerenveen doe je bij Spelt afvalcontainer eenvoudig en snel. Spelt afvalcontainer is actief door heel Nederland. Container besteld? Dan leveren wij de volgende werkdag de gevraagde container.

Voor het plaatsen van een afvalcontainer buiten je eigen terrein is het aanvragen van een vergunning verplicht. Het is belangrijk om van tevoren op de hoogte te zijn voordat je een gehuurde container gaat plaatsen. Lees hieronder alle informatie voor het laten afvoeren van jouw soort afval

Heerenveen afvalcontainer huren

Spelt container verhuur biedt verschillende formaten containers aan. Ga je een afvalcontainer huren in Heerenveen? Bepaal eerst welke verschillende soorten afval je wilt afvoeren. Het soort afval, is bepalend bij het kiezen van de juiste soort container.

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een afvalcontainer in Heerenveen

Wel of geen vergunning nodig? Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op je eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Is daar juist geen ruimte voor? In dit geval kun je het beste een afvalcontainer plaatsen in de openbare ruimte, zoals een parkeervak, de weg, of op het gras. Container plaatsen in de openbare ruimte? Vraag dan minimaal 2 weken voor plaatsing een vergunning aan . Voor het plaatsen van een afvalcontainer in de openbare ruimte dien je een vergunning te hebben.

Voor een aanvraag voor het gebruiken van grond in de openbare ruimte betaal je minimaal € 0,15 per m2 per week en minstens € 36,45. Ook wordt € 76,50 in rekening gebracht voor het in behandeling van de aanvraag. Voor meer informatie raden we je aan op de pagina van de gemeente Heerenveen te kijken. 

Is er al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer vaak binnen de omgevingsvergunning. Wij raden je aan om dit te controleren bij gemeente Heerenveen.

Grondafval container huren inHeerenveen

Heb je een container nodig voor het weggooien van grondafval? De grondafval container is uitsluitend geschikt voor schoon grond en mag niet gemengd zijn met andere materialen. Voorbeelden van schoon grond zijn: zand, veen, of aarde. Bekijk alle opties voor het huren van een grondafval container.

Puincontainer huren in Heerenveen

Het afvoeren van puinafval doe je in een puincontainer. Puinafval zijn steenachtige materialen, dat vaak vrijkomt bij verbouwingen. Onder deze afvalsoort verstaan wij materialen als: betonpuin, metselpuin (zoals stenen), specie, en dakpannen. Gemengd afval afvoeren? Dan is een bouwbak de beste optie. Lees hier meer informatie voor het huren van een puincontainer in Heerenveen.

Grofvuil container huren in Heerenveen

Bij het leeghalen van een woning of pand kun je het beste een grofvuil container huren. In een grofvuil container kunnen verschillende soorten afval worden afgevoerd. Je kunt deze container vullen met huisafval. Onder huisafval vallen bijvoorbeeld oude meubels, zoals kasten, kozijnen en banken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk container grof afval.

Vriezers en koelkasten mogen niet in deze container worden geplaatst, omdat deze beschikken over chemische vloeistof. Raadpleeg de gemeente Heerenveen voor advies voor het afvoeren van grofvuil.

Bouwafval container huren in Heerenveen

Bij Spelt containerverhuur kun je ook eenvoudig en snel bouwafval containers huren. Een bouwafval container is geschikt voor grote verbouwingen waarbij allerlei soorten afval moeten worden afgevoerd. Denk hierbij aan (geschilderd) hout, metalen, en kunststoffen. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren.

Tuinafval container huren in Heerenveen

Wil je tuinafval container huren in Heerenveen? Een tuinafvalcontainer is een uitstekende keuze wanneer je bezig bent met het renoveren van je tuin en veel afval wilt verwijderen. De tuinafval container is geschikt voor tuin- en groenafval. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Heerenveen.

Het formaat kiezen van een afvalcontainer in Heerenveen

Bij Spelt afvalcontainer kun je verschillende formaten containers huren. Onze container komt van minimaal 3m³ tot maximaal 12m³, met of zonder gesloten klep. Ons advies is als volgt: een groter formaat is voordeliger dan een te klein formaat. De kosten van een extra container kunnen oplopen. Meer informatie over het juiste formaat container vind je hier.

Afvalcontainer huren in Heerenveen voor een goede prijs

De tarieven voor het huren van een afvalcontainer bij Spelt zijn inclusief BTW en voor een periode van maar liefst 8 weken huur! De tarieven van de containers variëren van minimaal €159,- voor een kleine container tot maximaal €569,- voor het grootste formaat. Meer informatie over de tarieven vindt je hier.

Veiligheid en milieu tijdens de huurperiode

Bij Spelt Afvalcontainer staat veiligheid en milieu hoog op de prioriteitenlijst. Om te zorgen dat de container veilig kan worden afgevoerd mag je de container vullen tot de rand. Als er afval gevaarlijk geladen is, kunnen en mogen wij de container niet meenemen.

Duurzaamheid? De afvalstromen die wij binnen krijgen vanuit de afvalcontainers verwerken wij tot een nieuwe duurzame bestemming. Op deze manier verwerken wij bijna al ons afval tot een duurzame bestemming en wordt uw afval gerecycled 

Leverings- en ophaalmogelijkheden bij een container huren

Wil je een container huren? Dit kan snel en eenvoudig. Vandaag besteld, dan zullen wij de volgende dag de container leveren. De geplaatste container wordt vervolgens ook weer door ons opgehaald op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Een container kan ook worden vervangen voor een nieuwe container. Tijdens of achteraf het bestelproces kun je aangeven of de container verwisselt dient te worden.

Nog vragen? Of wil je meer informatie over een container huren in Heerenveen? Neem dan vooral contact met ons op.