6m³ container – grond

Een grond container van 6m³ huren doet u bij Spelt Afvalcontainer. Bestel deze container inclusief aflever- en ophaalkosten en BTW via onze webshop. De container mag 8 weken bij u thuis blijven staan.

479,-

479,-

Wat mag er in een 6m³ grond container?

De 6m³ grond container mag gebruikt worden voor het afvoeren van schone grond afkomstig van onverdachte locaties. Onder schone grond verstaan wij zand, veen en aarde. Wanneer u grond wilt deponeren mag dit niet gemengd zijn met andere materialen zoals puin en takken.

 

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Schoon grond (zand, veen, aarde) Puin
Graszoden Takken

 

Wil u toch takken afvoeren? Dan kunt u bij ons een groen- en tuinafval container voor een renovatie van uw tuin huren. Om puin af te voeren kunt u kiezen voor een puin container. Is een 6m³ grond container de juiste container voor uw klus? Bestel hem dan direct online. Qua grootte is de 6m³ grond container erg geschikt voor bijvoorbeeld het uitgraven van uw tuin. Voor kleine klussen waarbij schone grond vrijkomt hebben wij een ook een grond container van 3m³.

De nieuwe bestemming van uw grond afval

Na 8 weken wordt de 6m³ grond container bij u thuis opgehaald. Is de container eerder vol? Dan is eerder ophalen ook geen probleem. Wanneer u nog een grond container nodig heeft, kun u deze opnieuw bestellen. Nadat wij de container hebben opgehaald, brengen wij de grond naar onze grondbank. De grond in onze grondbank wordt gebruikt voor diverse projecten in de bouwsector. Zo krijgt ook uw grond een passende nieuwe bestemming.