Container huren Oss

Veel afval vrijgekomen en wil je een afvalcontainer huren in Oss? Spelt Afvalcontainer containerverhuur heeft de geschikte container voor verschillende afvalsoorten met 8 weken huren inbegrepen. Hieronder vind je alle informatie die nodig is bij het kiezen van de juiste afvalcontainer.

Het kan het zijn dat er een vergunning nodig is om de afvalcontainer te plaatsen en af te voeren. Lees verder voor meer informatie voor een container in Oss huren.

Container huren Oss

Wat voor soort container heb ik nodig?

Er zijn allerlei verschillende soorten containers die bestemd zijn voor verschillende soorten afval. Het is belangrijk om te bepalen welk soort afval jij kwijt wil.

Afvalcontainer Oss? Wij leveren verschillende soorten containers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor een container huren in Oss

Bij een afvalcontainer huren in Oss kan het zijn dat er geen ruimte is om de containers op eigen terrein te plaatsen. Om de openbare ruimte te gebruiken moet er bij de gemeente Oss 2 weken van tevoren een melding doen. Dit kan via het formulier op de website van de gemeente Oss. Als ook de weg of een deel daarvan moet worden afgesloten, dien je het aanvraagformulier Afsluiten Openbare Weg in. Via de pagina van de gemeente Oss staat meer informatie hierover.

Als je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd dan valt het afvoeren en plaatsen van de afvalcontainers hier meestal al binnen. Maar voor de zekerheid kun je contact opnemen met de gemeente.

 

Houtafval container huren in Oss

In een houtafval container kunnen allerlei verschillende soorten hout afgevoerd worden. Zo zijn er houtsnippers, houten pallets, onbeschilderd hout en onbehandeld hout. De houtafvalcontainer is handig bij grote klussen, zoals een renovatie of het weggooien van oude houten meubels.

Meer informatie over bakken voor houtafval?

Tuinafval container in huren in Oss

Een tuinafval container is perfect voor als je aan de slag gaat met een renovatie in de tuin. In deze container kunt je gemengd tuinafval kwijt. In een tuinafval, ook wel groenafval genoemd, container kun je het grootste gedeelte van het tuinafval kwijt. Denk hierbij aan: takken, struiken, snoeiafval, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras.

Meer informatie over een een tuinafval container in Oss, bekijk dan de volgende pagina.

Grondafval container huren in Oss

Grondafval containers huren in Oss is nodig wanneer je grond of potgrond wilt afvoeren. Ook kan hier en graszoden, zand, veen en aarde in afgevoerd worden. Puin, takken, plastic, vervuild grond zijn niet toegestaan.

Op onze grondcontainer pagina staat een video en extra informatie bij het huren van een grondafval container in Oss.

Grofvuil container huren in Oss

Net het bed vervangen en klaar om de oude weg te gooien? Dan is een grofvuil container huren ideaal! Hier kun je naast ook bijvoorbeeld vloerbedekkingen en tapijten weggooien.

Er zijn wel een aantal dingen die niet in grofvuil container mogen, bijvoorbeeld: matrassen, koelkasten. Wilt u deze materialen wel afvoeren kijk dan bij uw gemeente voor een passende oplossing.

In een grofvuil container kan nog veel meer weggegooid worden. Bekijk onze grofvuil container pagina voor meer voor in Oss afvalcontainer huren.

Dak afval container huren in Oss

Bij dakafval kun je denken aan isolatiemateriaal of ijzeren dakplaten. Bij het verbouwen of renoveren van het dak is het huren van dakafval containers in Oss ideaal.

Bouw- en sloopafval container huren in Oss

Tijdens de bouw en sloopwerkzaamheden komen er een hoop soorten afval tevoorschijn. Hiervoor is een bouwafval container huren meestal erg geschikt.

In een bouwafval container kunnen afval als balken, leidingen en andere ijzermaterialen afgevoerd worden. Ook grote stukken steen en puin kunnen kunnen in deze containers terecht.

Wil je een bouwafval container huren in Oss? Lees dan de aanvullende informatie op onze Bouw- en sloopafval pagina.

Tips voor het huren van een container in Oss

Voordat je een container in Oss huurt zijn meerdere aspecten handig om te achterhalen. Hoeveel afval wil je weggooien, heb je hiervoor een open of gesloten container nodig, moet ik hiervoor een een vergunning aanvragen en heb ik genoeg ruimte om de container te plaatsen.

Hier vind je allerlei tips bij huren afvalcontainer in Oss. Zo zijn er geen onverwachte tegenslagen nadat je een afvalcontainer huurt in Oss.

De formaten en prijzen van afvalcontainers in Oss

Een inschatting voor het juiste formaat bij het huren van een container in Oss kan lastig zijn. Bij Spelt afvalcontainers helpen wij je graag!

Wij beschikken over formaten vanaf 3m³ tot 12m³. Benieuwd naar het juiste formaat afvalcontainer?

De prijzen voor 8 weken huur van een afvalcontainer huren in Oss verschillen tussen de . De tarieven hangen ervan af welke formaat en welke soort container wil huren.

Alle prijzen zijn inclusief btw en ophaal- en afleverkosten, makkelijk en veilig te betalen via iDEAL!

Leverings- en ophaalmogelijkheden container huren Oss

Bij het huren van een container is het logisch dat je niet iedere dag de hele dag thuis bent om te wachten wanneer het wordt afgeleverd. Daarom kun je de datum bepalen die geschikt is voor jou en leveren wij de containers op de afgesproken datum!

Zo kun je zorgeloos het huis uit en weet je precies wanneer je thuis moet zijn en kan beginnen met het weggooien van het afval. Als je de container langer wil huren of inwisselen, kan dit door met ons contact op te nemen.

Veiligheid en milieuvriendelijk afvalcontainer huren in Oss

Voor de veiligheid is het enorm belangrijk dat de containers niet te vol zitten met afval. Als het bovendeel van het afval in de container vol zit met losse materialen kunnen we containers wegens veiligheid niet ophalen. Dit is voor ons allebei erg jammer, dus denk aan de veiligheid bij het huren van een container in Oss.

Het afval dat je weggooit, krijgt bij ons een nieuw leven! Bijna 100% van de door ons opgehaalde afval wordt verwerkt in vernieuwde grondstoffen en energie. Zo doen wij mee aan verduurzamen!