9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Nieuwveen

Het huren van een afzetcontainer in Nieuwveen verloopt bij Spelt zeer moeiteloos. Wij stellen een uitgebreid assortiment aan containers tot je beschikking die geschikt zijn voor diverse soorten afval. Je kunt eenvoudig en snel een container huren inclusief 8 weken huur, BTW én op- en afhaalkosten!

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan afvalcontainers, variërend van compacte containers met een inhoud van 3m³ tot ruime containers met een capaciteit van maar liefst 12m³. Deze diverse selectie aan afvalcontainers biedt voldoende ruimte om al je afval op een kosteneffectieve manier te deponeren!

Spelt, al sinds 1954 een begrip

Op zoek naar een afvalcontainer in Nieuwveen? Ontdek de beschikbare mogelijkheden:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container?

Je hebt doorgaans geen vergunning nodig wanneer je een container op je eigen terrein plaatst, zoals in je tuin of op je oprit. In de stad, en mogelijk ook in Nieuwveen, is er vaak echter beperkte ruimte beschikbaar op eigen terrein, waardoor het plaatsen van een afvalcontainer op een parkeerplaats of op de stoep een handige oplossing kan zijn. In deze gevallen kun je de container voor langere tijd laten staan.

In Nieuwveen is het belangrijk om te weten dat je, wanneer je van plan bent een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte te plaatsen (zoals de weg, een parkeerplaats, de stoep of groen), ten minste 8 weken voor de plaatsing een vergunning of ontheffing moet aanvragen. Het verkrijgen van een dergelijke ontheffing is niet kosteloos. Voor meer informatie kun je de website van de gemeente Nieuwkoop (Nieuwveen) raadplegen.

Indien je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd voor een verbouwing, valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak onder. Het is echter aan te raden om contact op te nemen en de specifieke mogelijkheden met betrekking tot jouw vergunning te bespreken.

Op zoek naar een afvalcontainer in Nieuwveen? Kies dan voor de perfecte container.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt om al je afval op een efficiënte en goed georganiseerde manier te deponeren. Of het nu gaat om algemeen afval, recyclebaar materiaal of specifieke afvalstromen zoals hout, puin of grof afval, bij ons vind je de juiste afvalcontainer voor elke soort afval.

Bij ons heb je de mogelijkheid om diverse typen containers te huren, gebaseerd op de hoeveelheid en de aard van het afval dat je wenst af te voeren. De meeste afvalmaterialen worden gescheiden in aparte containers.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Het bestellen van een afvalcontainer is bij ons eenvoudig. Je kunt de gewenste leverdatum selecteren, en wij plaatsen de container op de door jou aangegeven locatie. Hierdoor kun je zonder zorgen jouw afval in deze container deponeren, en we halen deze op wanneer het jou uitkomt. Dit bespaart je veel ritjes, tijd en gedoe, waardoor het huren van een container de meest praktische optie is!

Het is ook mogelijk om een container eenvoudig te laten vervangen door een nieuwe. Je kunt een nieuwe container bestellen via onze website en in de opmerkingen aangeven dat de huidige container moet worden gewisseld.

Als je twijfelt welke container het meest geschikt is voor jouw behoeften, of als je andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Bouw- en sloopafval container huren

Het huren van een bouwcontainer in Alphen aan den Rijn is een verstandige keuze als je diverse soorten afval moet afvoeren, vooral tijdens grootschalige verbouwingen waarbij verschillende afvalmaterialen vrijkomen.

In deze bouwcontainers kun je uiteenlopende materialen deponeren, waaronder hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Het is echter belangrijk op te merken dat sommige materialen niet in de bouwcontainer mogen worden geplaatst. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een bouwcontainer in Nieuwveen.

Grofvuil container huren

Ben je van plan een woning of pand te ontruimen? De hoeveelheid afval die hierbij vrijkomt, kun je gemakkelijk kwijt in een grofvuilcontainer. Zelfs in het centrum van Nieuwveen is het mogelijk om een grofvuilcontainer te huren. Bespaar jezelf de moeite van het transport en laat een grofvuilcontainer bij je deur in Nieuwveen bezorgen.

Bij grofvuil kunnen allerlei voorwerpen worden weggedaan, zoals strijkijzers, pannen, serviesgoed, bestek, lampen, prullenbakken en ander groot plastic materiaal. Zelfs elektrische apparaten mogen in een grofvuilcontainer worden geplaatst.

Koelkasten en vriezers bevatten echter een chemische vloeistof en mogen niet in de container worden gedeponeerd. Je kunt de gemeente van Nieuwveen raadplegen om te weten te komen op welke milieustraat je dit soort afval kunt inleveren. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in Nieuwveen.

Puinafval weggooien in Nieuwveen

Een puincontainer wordt gebruikt bij verbouwingen en renovaties waarbij veel steenmateriaal los komt. In deze container mogen afval worden geplaatst en gedumpt zoals: betonpuin, stenen, specie, dakpannen, en kalkzandsteen. Hierbij kun je denken aan puin van tegels of bakstenen.

Bij ons kun je kiezen uit puincontainers in vijf verschillende formaten, variërend van 3m³ tot 12m³. Het huren van een puincontainer bij ons omvat een periode van 8 weken, waarbij de huurprijs is inclusief BTW en zowel de ophaal- als afleverkosten. Ontdek alle mogelijkheden voor het huren van een puincontainer huren in Nieuwveen.

Houtafval container huren Nieuwveen

Indien je uitsluitend beschikt over houtafval, is het mogelijk om moeiteloos een container voor houtafval te huren. Deze speciale houtcontainer is bedoeld voor houtafval, zoals kozijnen, stoelen, deuren en oude meubels. Verken alle beschikbare opties voor het huren van een container voor houtafval in Nieuwveen.

Groen- en tuinafval container huren Nieuwveen

Een container voor tuinafval is een handige keuze wanneer je bezig bent met tuinrenovaties. In deze afvalcontainer kun je gemengd tuinafval deponeren, ook wel bekend als groenafval.

Met behulp van deze container kun je op een eenvoudige manier het merendeel van je tuinafval kwijt, waaronder takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor tuinafval in Nieuwveen.  

Dakafval container huren in Nieuwveen

Een container voor dakafval is specifiek ontworpen voor de verwijdering van dakmaterialen, waaronder dakgrind en dakleer. Belangrijk hierbij is dat deze materialen vrij zijn van teer en andere verontreinigende stoffen. Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een container voor dakafval

Grondafval container huren

Een container voor grondafval is specifiek bedoeld voor zuivere grond, zonder vermenging met andere materialen. Zuivere grond omvat materialen zoals zand, veen en aarde, zonder enige bijmenging van bijvoorbeeld puin of takken. Verken alle beschikbare opties voor het huren van een container voor grondafval in Nieuwveen.

Zo gebruik je een afvalcontainer veilig en milieuvriendelijk

Bij het vullen van de containers is het verstandig om dit op een geordende manier te doen. Dit helpt je om meer afval in de juiste container kwijt te kunnen en voorkomt overvolle afvalcontainers, wat gevaarlijke situaties kan opleveren.

Let er dus op dat je de vuilcontainer niet boven de rand vult. Daarnaast is het belangrijk om geen losse stenen aan de lage kant van de container te plaatsen, omdat deze gemakkelijk uit de container kunnen vallen.

Na afloop van de huurperiode wordt de container opgehaald, waarna jouw afval een nieuwe duurzame bestemming krijgt.

Op deze manier verwerken en scheiden wij afval, waarbij menggranulaat en groenafval worden omgezet tot compost. Op deze manier zorgen we ervoor dat bijna 100% van jouw afval een nieuwe duurzame bestemming krijgt!

De tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Er zijn verschillende opties beschikbaar om een container te huren in Nieuwveen. Op de website staan alle tarieven overzichtelijk vermeld, inclusief de kosten voor het bezorgen en ophalen van de container. De tarieven beginnen bij €159 voor een container met een inhoud van 3m³ en lopen op tot €569 voor een grof afvalcontainer van 12m³. Je kunt veilig en snel betalen via iDeal zonder dat er borgkosten worden gerekend.

Bij Spelt containerverhuur kun je moeiteloos en snel een container huren. Hierbij is de huurprijs inclusief 8 weken huur, BTW en de kosten voor het afleveren en ophalen van de container.