9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Deurne

Wil je een afvalcontainer huren in Deurne? Bij Spelt-afvalcontainer ben je aan het juiste adres om een afvalcontainer te huren die aan jouw wensen voldoet. Wij hebben de geschikte container voor jou, deze wordt geplaatst op het door jou gewenste adres, en wij halen de volle container weer op wanneer jij dat wilt. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor jouw klus. Wij leveren door heel Nederland, bij Spelt kan je de juiste afvalcontainer huren.

Heb je morgen een container nodig? Bestel dan vandaag en ontvang de levering de volgende werkdag, dan wordt de container op de gewenste locatie geleverd. Inclusief 8 weken huur en zowel het brengen als ophalen van de container.

Container huren Deurne

De juiste afvalcontainer huren in Deurne:

Zoals eerder vermeld, bieden wij diverse formaten containers aan voor elke klus en hoeveelheid afval. Ook bieden wij meerdere soorten afval aan, voor de jouw afvalsoort die je kwijt wilt in de container. Hieronder vind je ons assortiment voor het huren van een container in Deurne:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren Deurne

Het kan zijn dat je voor het huren van containers een vergunning nodig hebt, dit verschilt per gemeente. In regio Venray kan het dus zijn dat je voor containers op openbare ruimte een vergunning nodig hebt, of een melding moet doen bij de gemeente Deurne. Voordat je de gewenste container huurt in Venray, is het raadzaam om bij je gemeente te controleren of een vergunning nodig is of dat een melding vereist is voor het huren van afvalcontainers huren in Deurne.

Voor meer informatie kun je kijken op de gemeentepagina van Deurne.

Bouw- en sloopafval container huren Deurne

Of je nou gaat verbouwen of gaat renoveren, grote verbouwing of renovatie of een kleine verbouwing of renovatie? In ons assortiment hebben wij de geschikte container voor jou ter beschikking. In een bouw- en sloopafvalcontainer kun je verschillende soorten afval deponeren zonder het te hoeven scheiden. Bijvoorbeeld puin, hout, ijzer, metalen, plastic/kunststoffen, etc. Tijdens een verbouwing kun je denken aan: puin, hout, ijzer, metalen, plastic/kunststoffen, en meer. Dit kan allemaal in een bouw- en sloopcontainer worden afgevoerd.

Wil je meer informatie over het huren van een bouw- en sloopafvalcontainer in Deurne? Bekijk dan onze pagina voor bouw- en sloopafval.

Grofvuil container huren in Deurne

Ga je verhuizen en ben je bezig met het doorzoeken en opruimen van spullen? Dan is de grofvuilcontainer perfect voor het afvoeren van jouw restafval. Je kunt de gehuurde container vullen zonder zorgen, en wij zorgen voor het ophalen en verwerken van jouw afval. Je hoeft dus nergens meer naar om te kijken, behalve ervoor zorgen dat de container op de juiste datum wordt geplaatst en weer wordt afgevoerd wanneer je klaar bent.

Voor meer informatie over het huren van een grofvuilcontainer in Deurne, bekijk dan onze pagina voor grofafval.

Houtafval container huren in Deurne

Heb je oude tafels, stoelen, kasten of misschien een bijzettafel? Dan kun je dit allemaal in één keer kwijt in een houtafvalcontainer, hoe handig is dat? Als er ergens een verdwaalde schroef in het hout zit, is dat geen enkel probleem. Zolang het maar niet overtollig is. Bij het huren van een houtcontainer kun je denken aan de volgende soorten hout: deuren en kozijnen, geschilderd hout, laminaat, onbeschilderd hout, verlijmd hout.

Wil je meer informatie over het huren van een houtafvalcontainer in Deurne? Bekijk dan onze houtafvalpagina.

Groen- en tuinafval container huren in Deurne

Ben je bezig met het renoveren, opknappen of herinrichten van je tuin? Bij deze klussen komt veel groenafval vrij, daarom is het handig om een container voor groenafval bij je klus te hebben staan. Zo hoef je niet veel moeite te doen om van je groen- en tuinafval af te komen. Denk bijvoorbeeld aan: bladeren, bloemen en planten, boomstammen, snoeiafval, takken en struiken. Wij zorgen er ook voor dat jouw groenafval een tweede leven krijgt; zo zetten wij groenafval om in compost. Compost wordt als biofundatie of groene brandstof afgevoerd naar biomassacentrales.

Wil je meer informatie over de groenafval container? Bekijk dan onze groenafval pagina.

Grondafvalcontainer huren in Deurne

Ga je een terras aanleggen, een vijver graven, of misschien een hele andere klus zoals het vervangen van straatwerk? Dan is er niets gemakkelijker dan een grondcontainer voor je deur te hebben staan, zodat je niet veel hoeft te doen voor het afvoeren van jouw grond/zand. Door het huren van een grondafvalcontainer kun je gemakkelijk jouw werk klaren. Je kunt denken aan de volgende soorten grond/zand: zand, veen, aarde of graszoden zijn ook toegestaan.

Voor meer informatie over het huren van een grondcontainer, kun je de grondafval pagina bekijken.

Puin container huren in Deurne

Ga je een muur laten weghalen of ga je dit zelf doen? Wil je af van je oude tuintegels? Dan zijn onze puin containers geschikt voor jou, hier kun je veel soorten schoonpuin in kwijt. Let wel op dat de containers alleen geschikt zijn voor schoon puin. Denk bijvoorbeeld aan: badkamer- en keukentegels, betonpuin, dakpannen, kalkzandsteen, grind en ga zo maar door.

Wij bieden 2 verschillende puin containers aan variërend van een 3m3 tot een 6m3. Wij zorgen er ook voor dat jouw puinafval een nieuw leven krijgt als menggranulaat, hiermee kun je bijvoorbeeld weer een weg aanleggen/ophogen.

Wil je meer informatie over het huren van een puincontainer, bekijk dan onze puin containers pagina.

Dakafval container huren in Deurne

Heb je een dakrenovatie voor de boeg en komt hier veel dakleer van vrij? Dan is het handig om te zorgen dat je een afvalcontainer hebt voor jouw dakafval. Als het om dakpannen draait, hoef je geen dakafvalcontainer te huren. Voor dakpannen of schoongrind kun je het beste de puincontainer huren, dakpannen en schoongrind vallen namelijk onder schoonpuin.

Voor meer informatie over dakafval, bekijk dan onze dakafval pagina.

Tarieven voor een afvalcontainer huren in Deurne

Bij Spelt hebben wij een groot aanbod voor container, met containers in verschillende formaten variërend van 3m3 tot 12m3. Elke soort afval wordt op een verschillende manier verwerkt door ons, daarom verschillen de tarieven bij elke soort container die je huurt. De plaatsing en het afvoeren en 8 weken huur, met bezorging door heel Nederland zitten allemaal in de prijs inbegrepen.

Wil je meer informatie over onze tarieven, bekijk dan onze tarievenpagina hiervoor.

Het juiste formaat afvalcontainer huren Deurne

Wij bieden formaten aan in ons assortiment voor containerverhuur, variërend van 3m3 tot 12m3. Onze afvalcontainers hebben diverse afmetingen, de afmetingen kan u vinden op de site. Het is dus handig om te checken hoeveel ruimte u nodig heeft voor ene container, elke container past op 1 parkeerplaats. Om erachter te komen welke container je nodig hebt voor jouw klus, kun je gebruik maken van onze handige keuzewizard.

Om erachter te komen wat een passende container je het beste kunt huren, kun je de volgende pagina bekijken voor meer informatie over het juiste formaat container.

Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd gebruik maken van onze chat met Saar, zij kan je verder helpen met je vragen.

 

Veilig en milieuvriendelijk containers huren Deurne

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Voor extra veiligheid raden we aan om een gesloten container te huren in plaats van een open container. Containers worden niet teruggenomen als het afval aan de bovenkant te los zit, zoals losse stenen. Veiligheid kunnen we dan niet garanderen.

Zodra de container gevuld is, wordt deze opgehaald. Het afval dat we afvoeren, krijgt vervolgens een nieuw leven. Zo verwerken we puinafval tot menggranulaat en groenafval tot compost. Op deze manier streven we naar bijna 100% hergebruik van al het afval naar een nieuwe duurzame bestemming.

Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om je te helpen bij het huren van de perfecte afvalcontainer voor jouw project in Deurne. Opruimen is nog nooit zo eenvoudig en milieubewust geweest.