9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Enschede

Heb je je tijdens een grote schoonmaak weleens afgevraagd wat je met al dat afval moest gaan doen? Wellicht ben je momenteel wel bezig met een bouwproject en heb je iets nodig om al het bouwafval in op te kunnen slaan? Het huren van een container is dan de beste oplossing voor jou!

Bij Spelt Afvalcontainers kun je verschillende containers huren voor verschillende soorten afval, perfect voor jouw specifieke wensen en behoeften. Welk type afval je ook hebt, wij hebben er containers voor.

We gaan het in deze blog hebben over het huren van een afvalcontainer in Enschede, regio Twente. We bespreken de beschikbare soorten containers, de prijzen en hoe het zit met vergunningen en de veiligheid.

Vind jouw container

De juiste afvalcontainer huren in Enschede voor al jouw afval!

Wil je in Enschede een container huren? Dan is het belangrijk om te weten welke afvalcontainer je nodig hebt. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en soorten afvalcontainers, afhankelijk van het soort afval en de hoeveelheid afval die je wilt afvoeren. Of je nu een container nodig hebt voor groen- en tuinafval, grofvuil, puin, houtafval, grondafval of dakafval, wij hebben het juiste type container voor jou binnen de regio Enschede.

Afvalcontainer Enschede? Wij leveren diverse afvalcontainers:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats 

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer huren Enschede

Het plaatsen en huren van een afvalcontainer in Enschede kan een vergunning vereisen in sommige gevallen. Dit hangt af van waar jij de container wilt plaatsen. Wanneer je de container op jouw eigen terrein plaatst, zoals jouw tuin of oprit, heb je doorgaans geen vergunning nodig.

Ben je van plan om de container op openbaar terrein, zoals een stoep of straat, te plaatsen? Dan moet je waarschijnlijk een vergunning aanvragen bij de gemeente Enschede. Het is altijd verstandig om dit van tevoren goed te controleren bij de gemeente Enschede om zo eventuele problemen of boetes te voorkomen.

 

 

Bouw container huren in Enschede

Voor elk bouwproject, klein of groot, is een bouwcontainer een essentieel hulpmiddel. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelf renovatie uitvoert, een bouwcontainer kan je helpen om jouw werkplek georganiseerd en schoon te houden.

Je kunt in bouwcontainers materialen afvoeren zoals metaal, droogwall, hout, plastic en bouwafval. Let op: materialen als asbest, gevaarlijk afval, koelkasten, vriezers, banden, verf en chemicaliën mogen niet in een bouwcontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Enschede en welke materialen er bijvoorbeeld niet in afgevoerd mogen worden.

Grofvuil afvalcontainer huren in Enschede

Ga je een grote schoonmaak houden, huishoudelijke items opruimen die niet in de reguliere prullenbak passen of een ander groot project uitvoeren? Dan is het ideaal om een grofvuil afvalcontainer te huren. Wanneer je een grote hoeveelheid afval hebt, is een grofvuil afvalcontainer de gewenste container.

Je kunt diverse soorten grofvuil kwijt, zoals elektronica, bruingoed, oude meubels en huishoudelijke apparaten. Let op: chemisch afval, asbest, koelkasten, vriezers, banden, verf en olie mogen niet in een grofvuil afvalcontainer.

Aanvullende informatie over een container grofvuil huren?

Houtcontainer huren in Enschede

Ben je bezig met een project waarbij veel houtafval geproduceerd wordt, zoals het kappen van bomen of het slopen van een oude schuur, is het huren van een houtcontainer de perfecte oplossing.

Je kunt diverse soorten hout in de houtcontainer gooien, zoals onbehandeld hout, laminaat, geverfd hout en zelfs spaanplaat. Let op: je mag geen materialen als snoeihout, verbrand of verrot hout en geïmpregneerd hout in een houtcontainer dumpen.

Voor meer informatie en mogelijkheden bekijk je houtafval container huren in Enschede.

Tuinafval container huren in Enschede

Voor het snoeien van bouwen, het afbreken van een oude schuur, het aanleggen van een nieuwe tuin of een ander project met veel tuinafval is het verstandig om een tuinafval container te huren.

In een tuinafval container kun je materialen kwijt als gras, takken, bladeren en zelfs stuiken. Let op: stenen en grond mogen niet in een tuinafval container.

Bekijk hier de opties voor tuinafval container huren in Enschede.

Grond container huren in Enschede

Ga je starten met een project waarbij je veel grond moet verplaatsen, zoals een vijver graven of fundering leggen? Dan is het goed om een grondcontainer te huren voor jouw overtollige grond.

Je kunt in een grondcontainer materialen kwijt zoals graszoden, schoon grond, veen, aarde en zand. Let op: materialen als puin, stenen, takken, grind en plastic mogen niet in een grondcontainer worden gegooid.

Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Enschede.

Puincontainer huren in Enschede

Als je een schuur gaat slopen of een tuinhuis gaat bouwen, is het verstandig om een puincontainer te huren. Of je nu een oprit aanlegt of een muur afbreekt.

Je kunt in een puincontainer materialen kwijt als beton, keramiek, tegels en stenen. Let op: afval als hout, metaal en plastic mag niet in een puincontainer.

Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Enschede.

Dakafval container huren in Enschede

Voor projecten met dakwerkzaamheden, zoals het installeren van zonnepanelen of het maken van een dakopbouw, is het ideaal om een dakafval container te huren.

Je kunt in een dakafval container materialen kwijt zoals dakleer, dakisolatie en dakgrind. Let op: asbesthoudende materialen mogen niet in een dakafval container worden gegooid.

Bekijk alle mogelijkheden voor een dakafval container huren in de omgeving Enschede.

Afvalcontainer huren prijzen Enschede

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief aflever- en ophaalkosten, 8 weken huur en btw. Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn diverse formaten afvalcontainers te huur in Enschede.

De prijzen variëren van minimaal € 159,- tot maximaal € 1.094,-. Onze tarieven verschillen per afvalcontainer. Dus, wil je graag een goedkope container huren dan ben je bij Spelt Afvalcontainers aan het juiste adres.

 

Het juiste formaat afvalcontainer huren in Enschede

Het is van belang dat je het juiste formaat container huurt in Enschede. Wanneer de afvalcontainer te klein is, zul je een extra container moeten huren voor het overgebleven afval.

De beschikbare containers hebben formaten van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

 

Veilig en milieuvriendelijk containers huren in Enschede

Veiligheid is bij het verhuren van onze containers een belangrijk onderdeel. Voor extra veiligheid adviseren wij het huren van een gesloten container in plaats van een open container. Wij nemen de container niet terug wanneer het afval los zit aan de bovenkant, zoals losse planken of stenen. Hierdoor kunnen wij namelijk de veiligheid niet garanderen.

Is de huurperiode afgelopen? Dan halen wij de container weer op. Het afval dat we afvoeren krijgt uiteindelijk een nieuw leven. We verwerken onder andere groenafval tot compost en puinafval tot menggranulaat. Zo verwerken we bijna 100% van het afval naar een nieuwe duurzame bestemming!

Voor meer informatie of vragen kan je contact met ons opnemen.