9.4/10 (535 reviews)
 • Bezorging door heel Nederland
 • All-in prijzen
 • Inclusief 8 weken huur
 • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren Alphen aan den Rijn

Bij Spelt kun je eenvoudig een afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn. Voor elke afvalsoort beschikt Spelt over de juiste container. Je kunt eenvoudig en snel een container huren inclusief 8 weken huur, BTW én op- en afhaalkosten!

Wij leveren verschillende formaten afvalcontainers, van een kleine container van 3m³, tot een grote container van 12m³. Deze diverse soorten afvalcontainers bieden genoeg ruimte om al jouw afval te deponeren voor een voordelige prijs!

Welk type container moet ik kiezen?
  Container huren Alphen aan den rijn

  Container huren in Alphen aan den rijn? Kies de juiste afvalcontainer.

  Ga je een afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn? Dan is het belangrijk om te weten wat voor soort afval je gaat afvoeren. Zo ben je verzekerd dat je de juiste container huurt, want voor vrijwel alle soorten afval heb je een andere container nodig.

  Je kunt bij ons verschillende soorten containers huren, afhankelijk van de hoeveelheid en soort afval dat jij wilt weggooien. Het meeste afvalmateriaal wordt gescheiden in een aparte container.

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container?

  Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op uw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar in de stad vaak geen ruimte voor, zeker in Alphen aan den Rijn. Voor deze situaties is het fijn dat de afvalcontainer geplaatst kan worden op een parkeerplaats of op de stoep. Hier kun je de container voor langere tijd laten staan.

  In Alphen aan den Rijn moet je bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, een parkeerplaats, de stoep of in het groen) 3 weken voor plaatsing een vergunning of ontheffing aanvragen. Het in behandeling nemen van deze ontheffing is niet kosteloos. Je kunt meer informatie vinden op de pagina van de gemeente Alphen aan den Rijn.

  Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden je wel aan om na te bellen over de mogelijkheden met jouw vergunning.

  Bouw- en sloopafval container huren

  Een bouw container huren in Alphen aan den Rijn doet je omdat je meerdere soorten afval wilt gaan afvoeren. De bouw containers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. 

  Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Er zijn ook materialen die niet in de bouw container mogen. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Alphen aan den Rijn. 

  Grofvuil container huren Alpen aan den Rijn

  Ga je een woning of pand ontruimen? De hoeveelheid afval hiervan kun je eenvoudig kwijt in een grofvuil container. Zelfs in het centrum van Alphen aan den Rijn kun je een grofvuil container huren. Bespaar de moeite van het transport en laat een grofvuil container bezorgen voor je de deur in Alphen aan den Rijn.

  Alle voorwerpen kunnen terecht bij het grofvuil zoals een strijkijzer, pannen, servies, bestek, lampen, prullenbak of ander groot plastic. Zelfs elektrische apparaten mogen in een grofvuil container.

  Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en mogen niet in de container. Je kunt de gemeente van Alphen aan den Rijn raadplegen bij welke milieustraat je met dit afval terecht kunt. Bekijk alle mogelijkheden voor een container grofvuil huren in Alphen aan den Rijn.

  Houtafval container huren Alphen aan den Rijn

  Wanneer je alleen over houtafval beschikt kun je eenvoudig een houtafval container huren. Een houtcontainer is uitsluitend voor houtafval van bijvoorbeeld: kozijnen, stoelen, deuren en oude meubels. 

  Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Alphen aan den Rijn.

  Groen- en tuinafval container huren Alphen aan den Rijn

  Een tuinafval container is geschikt als je aan de slag gaat aan een renovatie in de tuin. In deze afvalcontainer kun je gemengd tuinafval kwijt, ook wel groenafval genoemd. Met deze container kun je gemakkelijk het grootste gedeelte van uw tuinafval kwijt.

  Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Alphen aan den Rijn.

  Grondafval container huren Alphen aan den Rijn

  Een grondafval container is uitsluitend geschikt voor schoon grond. Let hierbij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kun je denken aan zand, veen en aarde. Ter voorbeeld mag er dus geen puin of takken tussen de grond zitten.

  Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Alphen aan den Rijn.

  Puinafval weggooien in Alphen aan den Rijn

  Een puincontainer wordt gebruikt bij verbouwingen en renovaties waarbij veel steenmateriaal los komt. In deze container mogen afval worden geplaatst en gedumpt zoals: betonpuin, stenen, specie, dakpannen, en kalkzandsteen. Hierbij kun je denken aan puin van tegels of bakstenen.

  Een puincontainer kun je huren in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij ons huur je een container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten.

  Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Alphen aan den Rijn. 

  Dakafval container huren in Nootdorp

  Een dakafval container is handig bij dakrenovaties, je kunt hierbij denken aan het afvoeren van dakleer, bitumen en andere verontreinigingen. Let hierbij wel op dat wij niet elke soort afval van de daken innemen. Hierbij moet je denken aan: asbest, asbest gelijkend materiaal, golfplaten en dakpannen. Dakpannen kun je afvoeren in een puincontainer. Asbest kun je inleveren bij de milieustraat in jouw gemeente Pijnacker-Nootdorp, wij verhuren geen asbest container.

  Wil je meer informatie voor het huren van een container in Pijnacker-Nootdorp, kijk dan op onze dakafval pagina.

  De tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

  Er zijn diverse mogelijkheden om een container te huren in de gemeente Alphen aan den Rijn. Op de website staan alle tarieven vermeld, inclusief kosten voor ophalen en bezorgen. De tarieven variëren van €159 voor een container van 3m³ en loopt op tot een gesloten grofafval container van 12m³ voor maximaal €569,-. Je kunt veilig en snel betalen via iDeal zonder borgkosten.

  Bij Spelt containerverhuur huur je eenvoudig en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Bekijk onze tarievenpagina voor meer informatie.

  Leverings- en afhaalmogelijkheden

  Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en wij plaatsen deze op de gewenste locatie. Zo kun je zorgeloos jouw bouw- en sloopafval in deze bak storten en wij halen deze op wanneer jij wilt. Dit scheelt een hoop ritten, tijd en zorgen. Een container huren is daarom de beste optie!

  Een container kun je ook eenvoudig wisselen voor een nieuwe. Je kunt een nieuwe container bestellen via onze website. Bij de opmerkingen kun je aangeven dat de container gewisseld mag worden.

  Ben je er nog niet uit welke container voor jou geschikt is, of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, je kan van maandag tot vrijdag met ons contact opnemen.

  Zo gebruik je een afvalcontainer veilig en milieuvriendelijk

  Bij het vullen van de containers is het handig om dit gestructureerd te doen. Zo kun jij meer afval kwijt in jouw soort container. Een overvolle afvalcontainer zorgt voor gevaarlijke situaties.

  Let dus op dat je de vuilcontainer niet boven de rand vult. Let ook op dat je geen losse stenen aan de lage kant van de container plaatst. Hier kunnen ze gemakkelijk uit de container vallen.

  Nadat de huurperiode verstreken is, wordt de container opgehaald en krijgt jouw afval een nieuwe duurzame bestemming.

  Zo verwerken en scheiden wij afval naar menggranulaat, en groenafval tot compost. Op deze manier verwerken wij bijna 100% van jouw afval naar een nieuwe duurzame bestemming!