9.4/10 (535 reviews)
  • Bezorging door heel Nederland
  • All-in prijzen
  • Inclusief 8 weken huur
  • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Een container huren in Alphen aan den Rijn

Bij Spelt kun je eenvoudig een afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn. Voor elke afvalsoort beschikt Spelt over de juiste container. Je kunt eenvoudig en snel een container huren inclusief 8 weken huur, BTW én op- en afhaalkosten!

Wij leveren verschillende formaten afvalcontainers, van een kleine container van 3m³, tot een grote container van 12m³. Deze diverse soorten afvalcontainers bieden genoeg ruimte om al jouw afval te deponeren voor een voordelige prijs!

Container huren Alpen aan den Rijn

Op zoek naar een afvalcontainer in Alphen aan den Rijn? Bekijk hier de beschikbare opties:

3m³ container

230cm x 175cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

365cm x 185cm x 110cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

360cm x 185cm x 155cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Beste optie

12m³ container

460cm x 185cm x 150cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Indien beschikbaar in jouw regio

Past op één parkeerplaats

Heb ik een vergunning nodig voor het huren van een container in Alphen aan den Rijn?

Je hebt geen vergunning nodig wanneer een container op uw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar in de stad vaak geen ruimte voor, zeker in Alphen aan den Rijn. Voor deze situaties is het fijn dat de afvalcontainer geplaatst kan worden op een parkeerplaats of op de stoep. Hier kun je de container voor langere tijd laten staan.

In Alphen aan den Rijn moet je bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, een parkeerplaats, de stoep of in het groen) 3 weken voor plaatsing een vergunning of ontheffing aanvragen. Het in behandeling nemen van deze ontheffing is niet kosteloos. Je kunt meer informatie vinden op de pagina van de gemeente Alphen aan den Rijn

Heb je al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden je wel aan om na te bellen over de mogelijkheden met jouw vergunning.

Ben je op zoek naar een afvalcontainer in Alphen aan den Rijn? Dan bieden wij de perfecte oplossing.

Ga je een afvalcontainer huren in Alphen aan den Rijn? Dan is het belangrijk om te weten wat voor soort afval je gaat afvoeren. Zo ben je verzekerd dat je de juiste container huurt, want voor vrijwel alle soorten afval heb je een andere container nodig.

Je kunt bij ons verschillende soorten containers huren, afhankelijk van de hoeveelheid en soort afval dat jij wilt weggooien. Het meeste afvalmateriaal wordt gescheiden in een aparte container.

Bouw- en sloopafval container huren in Alphen aan den Rijn

Een bouw container huren in Alphen aan den Rijn doet je omdat je meerdere soorten afval wilt gaan afvoeren. De bouw containers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. 

Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Er zijn ook materialen die niet in de bouw container mogen. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Alphen aan den Rijn. 

Grofvuil container huren

Een grofvuil afvalcontainer is ideaal wanneer je grote items wilt afvoeren, zoals oude meubels, elektronica, of andere omvangrijke voorwerpen. Situaties waarin je een grofvuil afvalcontainer kunt gebruiken zijn onder andere verhuizingen, opruimingen, of renovaties.

Let op dat gevaarlijke stoffen zoals batterijen of chemische producten niet in een grofvuil container mogen worden geplaatst. Houd er rekening mee dat koelkasten en vriezers een chemische vloeistof bevatten en niet in de container mogen worden gedeponeerd. Voor informatie over de juiste inlever locatie voor dit soort afval kun je contact opnemen met de gemeente De Ronde Venen.

Ontdek alle beschikbare opties voor het huren van een grofvuilcontainer in Alphen aan den Rijn.

Houtafval container huren Alphen aan den Rijn

Wanneer je alleen over houtafval beschikt kun je eenvoudig een houtafval container huren. Een houtcontainer is uitsluitend voor houtafval van bijvoorbeeld: kozijnen, stoelen, deuren en oude meubels. Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Alphen aan den Rijn.

Groen- en tuinafval container huren Alphen aan den Rijn

Een tuinafval container is geschikt als je aan de slag gaat aan een renovatie in de tuin. In deze afvalcontainer kun je gemengd tuinafval kwijt, ook wel groenafval genoemd. Met deze container kun je gemakkelijk het grootste gedeelte van uw tuinafval kwijt.

Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Alphen aan den Rijn.

Grondafval container huren

Een grondafval container is uitsluitend geschikt voor schoon grond. Let hierbij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kun je denken aan zand, veen en aarde. Ter voorbeeld mag er dus geen puin of takken tussen de grond zitten. Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Alphen aan den Rijn.

Puinafval weggooien in Alphen aan den Rijn

Een puincontainer wordt gebruikt bij verbouwingen en renovaties waarbij veel steenmateriaal los komt. In deze container mogen afval worden geplaatst en gedumpt zoals: betonpuin, stenen, specie, dakpannen, en kalkzandsteen. Hierbij kun je denken aan puin van tegels of bakstenen.

Een puincontainer kun je huren in twee verschillende formaten, van 3m³ en 6m³. Bij ons huur je een container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Alphen aan den Rijn. 

Een dakafval container huren in Alphen aan den Rijn

Een dakafval container is speciaal bedoeld voor het deponeren van dakmaterialen zoals: dakgrind, en dakleer. Deze materialen dienen wel te zijn ontdaan van teer en andere verontreinigende stoffen. Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een dakafval container.

Ontdek de tarieven en formaten van de afvalcontainers van Spelt

Bij Spelt Afvalcontainers containerverhuur huur je een container voor een prijs inclusief 8 weken huur, aflever- en ophaalkosten en btw! Je betaalt veilig en snel online met iDEAL zonder borg te betalen. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in De Hoef, en de prijzen variëren. Je kunt alle tarieven bekijken op onze tarievenpagina. Houd er rekening mee dat onze tarieven verschillen per afvalcontainer.

Het is belangrijk het juiste formaat container te huren in Alphen aan den Rijn. Een afvalcontainer die te klein is, betekent dat er afval over blijft en een extra container zal moeten worden gehuurd. De beschikbare containers hebben een formaat van minimaal 3m³ en maximaal 12m³. Wil je meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer?

Maar dat is nog niet alles. Wanneer je een container huurt bij Spelt, profiteer je ook van onze uitstekende service en expertise op het gebied van afvalbeheer. We staan klaar om je te assisteren bij al je vragen en behoeften met betrekking tot afvalverwijdering. Wil je meer informatie over het kiezen van het juiste formaat afvalcontainer? Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

Leverings- en afhaalmogelijkheden

Je bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en wij plaatsen deze op de gewenste locatie. Zo kun je zorgeloos jouw bouw- en sloopafval in deze bak storten en wij halen deze op wanneer jij wilt. Dit scheelt een hoop ritten, tijd en zorgen. Een container huren is daarom de beste optie!

Een container kun je ook eenvoudig wisselen voor een nieuwe. Je kunt een nieuwe container bestellen via onze website. Bij de opmerkingen kun je aangeven dat de container gewisseld mag worden.

Ben je er nog niet uit welke container voor jou geschikt is, of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zo gebruik je een afvalcontainer veilig en milieuvriendelijk

Bij het vullen van de containers is het handig om dit gestructureerd te doen. Zo kun jij meer afval kwijt in jouw soort container. Een overvolle afvalcontainer zorgt voor gevaarlijke situaties.

Let dus op dat je de vuilcontainer niet meer dan 20 centimeter boven de rand vult. Let ook op dat je geen losse stenen aan de lage kant van de container plaatst. Hier kunnen ze gemakkelijk uit de container vallen.

Nadat de huurperiode verstreken is, wordt de container opgehaald en krijgt jouw afval een nieuwe duurzame bestemming.

Zo verwerken en scheiden wij afval naar menggranulaat, en groenafval tot compost. Op deze manier verwerken wij bijna 100% van jouw afval naar een nieuwe duurzame bestemming!