9.4/10 (535 reviews)
 • Bezorging door heel Nederland
 • All-in prijzen
 • Inclusief 8 weken huur
 • Voor 23.59 besteld, volgende werkdag geleverd

Container huren in Zoetermeer

Huur bij Spelt Afvalcontainer de juiste afvalcontainer voor jouw afvalbehoeften. Wij hebben de ideale oplossing voor jou. Van grootschalige verbouwing tot opruimwerkzaamheden. Wij hebben voor elk soort afval de geschikte container beschikbaar.

Laat ons je helpen om jouw project soepel te laten verlopen. Onze brede selectie afvalcontainers van verschillende groottes passen perfect bij elke klus. Afval afvoeren wordt hierdoor wel erg makkelijk.

Welk type container moet ik kiezen?
  Container huren Zoetermeer

  Afvalcontainer huren in Zoetermeer: Vind de juiste container voor jou!

  Voor iedere afvalstroom heeft Spel Afvalcontainer de geschikte container. Onze diverse soorten afvalcontainers zorgen ervoor dat je elke soort afval kunt laten afvoeren. Door middel van onze uitgebreide ervaring, zorgen wij voor een gepaste container voor jouw situatie. Ontdek de beschikbare formaten van onze afvalcontainers en huur ze gemakkelijk:

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  ​Vergunning voor het huren van een afvalcontainer Zoetermeer

  Bij het huren van een afvalcontainer in Zoetermeer, is het belangrijk om te weten wanneer een vergunning nodig is. Als de afvalcontainer op je eigen terrein geplaatst kan worden, denk hierbij aan de tuin of oprit, hoef je hier geen vergunning voor aan te vragen.

  Een volle tuin of oprit en geen plaats voor een container? In dat geval kan de afvalcontainer op een parkeervak of de stoep worden geplaatst. Hier is doorgaans geen vergunning voor nodig, tenzij de container langer dan 7 dagen blijft staan.

  Als je de container langer dan 7 dagen wilt laten staan, moet je dit melden bij de gemeente Zoetermeer. Voor meer informatie kun je terecht op de pagina van de gemeente Zoetermeer. Als je al een omgevingsvergunning hebt aangevraagd is het vaak mogelijk om een afvalcontainer hierin op te nemen.

   

  Bouwafval container huren in Zoetermeer

  Als je bezig bent met een bouwproject in Zoetermeer en verschillende soorten afval moet afvoeren, kan een bouwcontainer precies zijn wat je nodig hebt. Deze containers zijn ideaal voor grote verbouwingen waarbij diverse materialen vrijkomen, zoals, sloopafval, hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Let op dat er enkele materialen zijn die niet in de bouwcontainer mogen.

  Lees alles voor het huren van een bouw- en sloopafvalcontainer in Zoetermeer op onze pagina.

  Grofvuil container huren in Zoetermeer

  Bij Spelt Afvalcontainers kun je gemakkelijk een grofvuil container huren. Of je nu een woning, pand of andere ruimte ontruimt. Plaats de grofvuil container voor je deur en je kunt allerlei soorten afval in de container deponeren, zoals oude meubels (kasten, banken, tafels, stoelen), gebruiksvoorwerpen (strijkijzers, pannen, servies, bestek, grote plastic items), en woonaccessoires (gordijnen, raamdecoratie, muurdecoratie, vloerkleed, speelgoed, fotolijstjes, potten, bakken, kapstokken).

  Let op: Koelkasten en vriezers met chemische vloeistoffen mag je niet in de container plaatsen. Lees hier meer over wat je niet grof afval container mag afvoeren.

  Houtafval container huren in Zoetermeer

  Wil je een container vullen met houtafval? Huur daarvoor een houtafval container. Deze container is uitsluitend voor houtafval en ideaal voor renovatieklussen, zoals kozijnen, deuren en oude meubels.

  Bekijk hier alle mogelijkheden voor een houtafval container in Zoetermeer

  Tuinafval container huren in Zoetermeer

  Voor tuinwerkzaamheden en renovatie in uw tuin komen vaak veel verschillende soorten afval vrij. Onze tuinafval containers zijn ideaal om gemengd tuinafval, zoals takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras in te verzamelen.

  Ontdek nu alle mogelijkheden voor het huren van een groenafval container

  Grondafval container huren in Zoetermeer

  Grond die afgevoerd moet worden? Onze containers zijn geschikt voor verschillende soorten grond, zoals zand en aarde. Zorg ervoor dat er uitsluitend schoon grond in de container komt en deze niet vermengd is met andere materialen, zoals puin of takken.

  Bekijk alle mogelijkheden voor het huren van een grondafval container in Zoetermeer.

  Puincontainer huren in Zoetermeer

  Puinafval hoort in de puincontainer. En puinafval kan ontstaan bij grote verbouwingen. Puinafval kan bestaan uit betonpuin, metselpuin (stenen), specie, dakpannen en kalkzandsteen.

  Als je een puincontainer wilt huren in Zoetermeer is Spelt afvalcontainer de ideale optie.

  Dakafval container huren in Zoetermeer

  Dakafval? Druk bezig met een dakrenovaties en dakreparaties maar geen tijd om het afval weg te brengen? Een container huren is hier de beste oplossing. Deze container is geschikt voor oude dakbedekkingen, dakpannen, bitumen, isolatiemateriaal en ander afval.

  Bekijk ons assortiment dakafval containers en bepaal welke container het meest geschikt is.

  In Zoetermeer een afvalcontainer huren? Welke kosten zitten hieraan verbonden?

  De juiste afvalcontainer gevonden? Bestel je container bij Spelt afvalcontainer en wij bezorgen hem de volgende dag. Onze prijs is inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Na de huurperiode komen wij de container weer ophalen. Betalen kan veilig en snel met iDeal. Voor onze containers wordt geen borg in rekening gebracht. Bekijk onze volledige tarieven voor de exacte prijzen per container.

  Verschillende formaten containers

  Ons container verhuur bestaat uit diverse formaten, voor elk soort afval hebben wij een geschikt formaat. En voor elke soort afval een aparte container. In Zoetermeer bieden wij containers vanaf 3m³ tot maximaal 12m³ aan. Moeite met het kiezen van het formaat afvalcontainer? Lees hier ons advies voor het kiezen van het juiste formaat container.

  Ontdek nu de beschikbare formaten van onze afvalcontainers en huur ze gemakkelijk

  Leverings- en ophaalmogelijkheden voor het huren van een container in Zoetermeer

  Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is bij het huren van een afvalcontainer. Daarom bieden wij verschillende leverings- en ophaalmogelijkheden in Zoetermeer maar wij hanteren: vandaag besteld, volgende dag geleverd.

  Wil je dat de container wordt gewisseld? De container is vol en je wilt graag een nieuwe container? Ook dit is mogelijk. Bestel een nieuwe container via onze website en geef bij de opmerkingen aan dat de container gewisseld mag worden.

  Hoe je veilig en milieuvriendelijk afvalcontainers gebruikt

  Al het afval krijgt een nieuwe, duurzame bestemming! Alle soorten afval die wij inzamelen worden verwerkt en omgezet in hoogwaardige grondstoffen en energie. Op deze manier verwerken wij bijna 100% van het afval naar een duurzame bestemming!

  Zorg ervoor dat de afvalcontainer niet te veel beladen wordt. Vul deze tot maximaal 20 centimeter boven de rand. Zwaar beladen containers zorgen voor gevaarlijke situaties en nemen wij niet mee.

  Nog vragen? Of wil je meer informatie bij het kiezen van de juiste afvalcontainer? Neem dan vooral contact met ons op of bekijk onze algemene voorwaarden.