Container huren Haarlem 

Afval afvoeren is in een drukke stad als Haarlem geen groot plezier. Het huren van een afvalcontainer is een ideale oplossing in een stad als Haarlem. Een Container huren bij Spelt Afvalcontainer verhuur kan in allerlei verschillende soorten en maten, lees onderstaande blog voor de juiste container.

Welk type container moet ik kiezen?
  Container huren Haarlem

  Welke soorten afvalcontainers zijn er te huur?

  Spelt Afvalcontainers heeft een groot assortiment aan containers. Wij leveren containers voor diverse soorten afval.

  3m³ container

  230cm x 175cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  3m³ container


  Kleine verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Meest gekozen

  6m³ container

  365cm x 185cm x 110cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  6m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  10m³ container

  360cm x 185cm x 155cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ container


  Middelgrote verbouwing

  Past op één parkeerplaats 

  10m³ gesloten container

  315cm x 185cm x 200 cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  10m³ gesloten container


  Middelgrote tot grote verbouwing

  Past op één parkeerplaats

  Beste optie

  12m³ container

  460cm x 185cm x 150cm
  Prijzen zijn all-in en incl. BTW

  12m³ container


  Indien beschikbaar in jouw regio

  Past op één parkeerplaats

  Container huren in Haarlem, vergunning nodig of niet?

  Voor containers huren in Haarlem is in sommige gevallen een vergunning nodig. Plaatsing op eigen terrein? Hiervoor is geen vergunning nodig. Plaatsing op de openbare ruimte? hiervoor is ook geen vergunning nodig. Hier moet wel aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

  • De container wordt niet langer geplaatst dan 1 maand.
  • Een open container of open laadbak mag niet worden geplaatst tussen 24 december 9.00 uur en 2 januari 9.00 uur.
  • In het centrum is een open container en/of open laadbak niet toegestaan tussen 19.00 en 7.00 uur. In het weekend en op feestdagen is dit overdag ook van toepassing.
  • De container mag niet worden geplaatst, op/boven de rijbaan, op/boven fietspaden en –stroken, op laad- en losplaatsen, bij bushaltes en binnen 5 meter van een kruispunt of voetgangersoversteek. – als de locatie al voor een ander doel is ingenomen (standplaats, terras, evenement, werkzaamheden voor gemeente of nutsbedrijven).
  • Plaats de container zodanig dat er minimaal 1,5 meter vrij blijft voor voetgangers tussen het voorwerp en de rijbaan, en minimaal 1 meter tussen de container en straatmeubilair. In autoluwe straten moet 0,75 meter vrij blijven.
  • De container of containers nemen gezamenlijk niet meer openbare ruimte in dan 10 m2.
  • Je betaalt geen precariobelasting voor containers als de gezamenlijke oppervlakte kleiner is dan 10 m2 en als containers korter dan een week staan.

  Voor meer informatie of het aanvragen van een ontheffing raden wij aan op de pagina van de gemeente Haarlem te kijken. Wij adviseren voor extra informatie over vergunning altijd contact met de gemeente Haarlem op te nemen

  Puincontainer huren in Haarlem

  Een afvalcontainer huren voor schoon puin als steenachtig materiaal en grind. In een puincontainer kunnen grote soorten schoon puin die bijvoorbeeld bij een verbouwing vrijkomen. Denk hierbij aan beton, dakpannen of badkamertegels.

  Let hierbij op dat gasbeton en dakgrind niet in een puincontainer mogen. Kijk op de puincontainer pagina voor meer informatie wat wel en niet in deze afvalcontainers mag.

  Hout afvalcontainer Haarlem

  Afvalcontainer huren Haarlem voor verschillende soorten houtafval? Dan is een houtafval container perfect. Hier kunnen verschillende soorten houtafval weggegooid worden, zoals ongelijmd hout.

  Dit betekent niet dat ieder soort hout in deze afvalcontainers kan weggegooid worden. Kijk op Houtafval Container en voorkom dat er onjuiste soorten afval in de houtafval container terecht komen.

  Grondafvalcontainer huren in Haarlem

  Grondafval container huren Haarlem is perfect om schoon grond weg te gooien. Wij nemen uitsluitend schoon grond mee. Grond met daarin stukken takken of anders vervuild grond wordt niet meegenomen.

  Bekijk de Grondafval Container pagina in welke verschillende formaten deze afvalcontainers beschikbaar zijn en wanneer een grondafval container wel of niet van pas komt bij het soort afval dat moet worden afgevoerd

  Grofvuil container huren in Haarlem

  Grofvuil container zijn afvalcontainers waar soorten afval als oude meubels, speelgoed en decoraties in gedeponeerd mogen worden. Let wel op! Vriezers en koelkasten mogen wegens chemische vloeistoffen niet in deze afvalcontainers weggegooid worden.

  Ook grofvuil containers zijn in verschillende formaten te huren. Bekijk hiervoor de Grofvuil Container pagina op onze website.

  Bouwafval container huren in Haarlem

  Bezig met een flinke verbouwing waarbij veel soorten afval vrijkomen? Een bouwafval container huren in Haarlem is een uitstekende optie. De bouw afvalcontainers biedt namelijk de mogelijkheid om verschillende soorten afval in te deponeren. Denk hierbij aan houtstukken, metalen stukken en isolatiemateriaal.

  Via de pagina Bouw- en Sloopafval Container vind je aanvullende informatie over welke soort afval je hierin kunt afvoeren.

  Containers huren in Haarlem? Zo kies je de geschikte afvalcontainer

  Door de verschillende soorten containers die je kan huren, is het nog niet makkelijk om de juiste te kiezen voor je afval in Haarlem. Afvalcontainer huren kan ook nog is in verschillende formaten, dus daarom is het goed om tips voor het huren van een afvalcontainer te bekijken voordat je een container huurt.

  Wat zijn de kosten van een afvalcontainer huren in Haarlem?

  Logischerwijs hanteren wij diverse prijzen voor de verschillende soorten afvalcontainers. De tarieven starten van €159, hiervoor kan je een puincontainer huren met een 3m³ formaat. De prijs voor 12m³ grofvuil afvalcontainers bedraagt €569,- en zijn onze grootste containers. Alle prijzen die voor het huren van containers zijn inclusief aflever- en ophaalkosten. De prijzen zijn all-in. Betaal veilig en makkelijk via IDEAL!

  Het leveren en ophalen van de container

  Spelt Afvalcontainers hanteert volgende belofte: Vandaag besteld, volgende werkdag geleverd. Voor het ophalen kun je zelf de geschikte datum bepalen wanneer wij de container mogen ophalen. Dit kan telefonisch of via de mail naar ons gecommuniceerd worden.

  Container omruilen omdat deze vol is? Het is mogelijk om volle containers op te laten halen en deze om te ruilen voor een lege afval container. Geef bij het bestellen van een nieuwe container aan via de opmerkingen dat je de containers wilt wisselen.

  Neem contact met ons op voor meer vragen en/of informatie.